Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ne bileyim nikiyy ciğim yaa bazı topiklerde insanlar öyle kaynaşmış kenetlenmiş oluyo ki bişey yazsan kimse dikkate almıyo bile. ben hiç öyle değilim herkesin duygularını, düşüncelerini önemserim, hepimizin derdi aynı sonuçta... ben ne kadar kırılgan bi insansam başkaları da kırılgan olabilir diye düşünürüm hep...çünkü hassas bi süreçten geçiyoruz allah hergün aynı sabrı duyguyu vermeyebilir....

Iste canim bizim farkimiz da bu

:21: ay hadi hayırlısı olsun hakkımızda, bu topiğin ilk anne adayını çok merak ediyorum. kim olursa olsun sağlıkla hayırla olsun:KK16:

Bendeee cok merak ediyorum

ne bileyim nikiyy ciğim yaa bazı topiklerde insanlar öyle kaynaşmış kenetlenmiş oluyo ki bişey yazsan kimse dikkate almıyo bile. ben hiç öyle değilim herkesin duygularını, düşüncelerini önemserim, hepimizin derdi aynı sonuçta... ben ne kadar kırılgan bi insansam başkaları da kırılgan olabilir diye düşünürüm hep...çünkü hassas bi süreçten geçiyoruz allah hergün aynı sabrı duyguyu vermeyebilir....

Iste canim bizim farkimiz da bu

:21: ay hadi hayırlısı olsun hakkımızda, bu topiğin ilk anne adayını çok merak ediyorum. kim olursa olsun sağlıkla hayırla olsun:KK16:

Bendeee cok merak ediyorum

canım sen yarın sabah ilk idrarınla bi daha yapıcakmısın test?

inşallahhh canım beniiiimmmm...:KK34:

pazartesisevmezim cok haklisin canim benim doru bazi topikler öyle sadece kendi aralarinda konusuyolar....sonradan geleni pek umursamiyolarrr:KK31::KK31::KK31:

kızlar bu arada kanald de çiftlarin yarıştığı bi program var ya ona bakıyorum bir yandan, topuklu ayakkabı yarışı var erkekler arasında çok komik oluyo tavsiye ederim:KK52:

kızlar bu arada kanald de çiftlarin yarıştığı bi program var ya ona bakıyorum bir yandan, topuklu ayakkabı yarışı var erkekler arasında çok komik oluyo tavsiye ederim:KK52:

ona bende bakarim cok güzel bi yarisma..:KK52:esime katilsak yapabilirmisin diyorum yok diyo ben beceremeem diyo:KK4::KK4::KK4:sunu yaparmisin diyorum yok zor diyo..bende git allani seversin biz sonuncu oluruz bi puan bile alamayiz diyorummm:KK9:

Son düzenleme:
ona bende baakrim cok güzel bi yarisma..:KK52:esime katilsak yapabilirmisin diyorum yok diyo ben beceremeem diyo:KK4::KK4::KK4:sunu yaparmisin diyorum yok zor diyo..bende git allani seversin biz sonuncu oluruz bi puan bile alamayiz diyorummm:KK9:

aaayyyy allah düşürmesin canım...ben öğretmenim, öyle bi yarışmaya katılsam birdaha hiç bi öğrencim beni ciddiye almaz:KK52:
sözümü dinlamazler vallahiiii:KK23:

X