- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
testim varda korkuyorumda ya negatıf cıkarsa dıye yarın sabahleyıne kadarda qelmezse yapacam :) cunku hiç regl qbı deqıl normal bır qundeymısım qbı herseyım yaaa offf :)
karabiberim sende biseyler var gibiyaw yapta bizide sevindirrrrrr
tamam yapıyorum bekleyınnn :) dua edın lutfennnnnnn :)
pazartesisevmezimmmm nassinnnnnnnnnnnnnnnn
nikiyy ve karabiber içimde iyi hisler var ikiniz için de....
hayırlısı olsun inşallah....
çok olmaz bir kaç güne alıcaz haberlerinizi
ama sonuç olumsuz çıksa bile dert etmek yok çünkü olacak elbet, o-la-cak
4 dk negatıf(( sabahleyın yapacam birde :) olmadı mı salı qunu zaten regl ım bıtıyor calısmalara baslıycam bu ay anne olmak ıstyorum ben ya
evet kesinlikle sabah bir daha dene... bu ay güzel çalışır başarırız evelallah.....
4 dk negatıf(( sabahleyın yapacam birde :) olmadı mı salı qunu zaten regl ım bıtıyor calısmalara baslıycam bu ay anne olmak ıstyorum ben ya
karabiberim testi atma bi beklet..tamam 5 dk sonra gecersiz diyolar ama valla 1 saat sonra bile silik cikipta hamile kalani cok duydum..gecen gün bi arkasimizin basina geldi..sabah cöpe bi bakmis silik kanda baktirmisti hamileydii
canımmmmm sen nerelerdeydin bakalııımmm
atmadım hayalım yanımda duruyor
çünkü bebeğim bana bu dünyada en büyük desteqim olacakeşimden sonra annem babam kardesım abım o olacak duy yarabbım sesımıde bana yavrumu en kısa surede kucaqıma almayı nasip et
beklet karabiberimmm inslalah silikte olsa sana bi isaret verirrrrr
üzülme ama bak simdi sen bu aydan itibaren yeni baslamis gibi düsün artik birlikteyiz birbirimize destek olacagiz dua edecegiz yalniz degilsin artik.yilmak yokkk yola devammmmmm tüm engelleri asacagiz insalahhhhhh
aminnn canım amin. inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..
eşime diyorum ki; ilk bebeğimiz doğsun bir sene korunurum emzirme süresini güzel değerlendirmebilmek için sonra korunmayız ikinci hemen olsun.
o da diyo ki ilkini yaptık doğurduk ta ikincinin planını yapıyosun
nasıl bi annelik açlığıysa bu kaç tane doğursam doyarım bilmiyorummm
beklet karabiberimmm inslalah silikte olsa sana bi isaret verirrrrr
üzülme ama bak simdi sen bu aydan itibaren yeni baslamis gibi düsün artik birlikteyiz birbirimize destek olacagiz dua edecegiz yalniz degilsin artik.yilmak yokkk yola devammmmmm tüm engelleri asacagiz insalahhhhhh