- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
slm canolarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aminnn canım amin. inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..
eşime diyorum ki; ilk bebeğimiz doğsun bir sene korunurum emzirme süresini güzel değerlendirmebilmek için sonra korunmayız ikinci hemen olsun.
o da diyo ki ilkini yaptık doğurduk ta ikincinin planını yapıyosun
nasıl bi annelik açlığıysa bu kaç tane doğursam doyarım bilmiyorummm
işte buuuuuuuuuuuuuu
benim hep içinde olmak istediğim düşünce bu!
benim de regl öncesi çok ümitsiz olduğum zamanlardır, nooolur o zamanlarda nazımı çekinde bana hep bunları hatırlatın olur muuuu?
nikiyy ve karabiber içimde iyi hisler var ikiniz için de....
hayırlısı olsun inşallah....
çok olmaz bir kaç güne alıcaz haberlerinizi
Ay canim ya bende umitliyim ama hayirlisi tabiki verende o alanda
ama sonuç olumsuz çıksa bile dert etmek yok çünkü olacak elbet, o-la-cak
nikiyyim hosgeldinnnnnn
işte buuuuuuuuuuuuuu
benim hep içinde olmak istediğim düşünce bu!
benim de regl öncesi çok ümitsiz olduğum zamanlardır, nooolur o zamanlarda nazımı çekinde bana hep bunları hatırlatın olur muuuu?
inş canm inşş . zaten siz olmasaydınız şu anda hünqür hünqür aqlıyor olurdum
aynı düşünce bendede var :)) ama ilk çocuqumun tadını şöyle kana kana yaşamak istiyorum :)
Hosbuldum canim benim nasilsin.
Karabiberim kiz dur daha bak adi ustunde yerlesme kanama daha bebek yeni yetlesiyo o yuzden en az 3 gun beklemen gerek uzulme olurmu
kurun kuzum hayalli bile olsa güzellllllbizde kuruyoz valla...simdiden nasi yetistirecegiz diye esimle kavga ediyoz. .ben diyorum bana benzesin odio banda benzesin diyo.. ahh insalah gercek olacakkkkk
canımm hiç bozma moralini e mi? hem şuan ki sonucu kesin sonuç olarak kabul etmediğimiz için hemde sonuç negatifse bile bu ay çok daha sıkı çalışıp bu uğraşmaların ve heyecanların tadını çıkartacağımız içinnnn
hoşgeldin topiğimizeeee
bi de ikiz oluyomuşşşşşçıkart çıkartabildiğin kadar
Hosbuldum canim benim nasilsin.
Karabiberim kiz dur daha bak adi ustunde yerlesme kanama daha bebek yeni yetlesiyo o yuzden en az 3 gun beklemen gerek uzulme olurmu
olur nıkıyym ıns beraber kalmıs oluruz hamile he :) ne kadan qüzel olur valla :) topiğimizin ilk anne adayları olurz anuwww :)):))
Bu soruun herkesde var galiba ben diyorum esime 5 tane istiyorum diye o da diyo sen ilkinde olursun kiz diyo 5 nerde yapiyon diye dalga geciyor
Bu soruun herkesde var galiba ben diyorum esime 5 tane istiyorum diye o da diyo sen ilkinde olursun kiz diyo 5 nerde yapiyon diye dalga geciyor
bizdede 5 cocuk takıntısı varyok olmadı futbol takımı kuralım 11 taneyle
inş nikiymm inş :)Ayy icim ciz etti gii oy insallah hepimizin yavrusu tez zamnda gelir
sizleri gördükce dahada iyi oluruyorum valla..yalniz olunca dolaniyom kk yi ama zevk almiyorumm
sizleri gördükce dahada iyi oluruyorum valla..yalniz olunca dolaniyom kk yi ama zevk almiyorumm
olsun valaa bakabildigimiz kadar olsun basbakanimiz bile en az 5 dedi..
inş nikiymm inş :)
hayalım bu benım katıldıqım ılk topıktı ve bayıldım ya resmen herkez cok candan ıns bu topıktekı arkadaslarımı hıc kaybetmem :) hamılelıqımın ve bebeqımı buyuturkende sızlerle beraber omuz omuza mücadele etmek istiyorum <3
kurun kuzum hayalli bile olsa güzellllllbizde kuruyoz valla...simdiden nasi yetistirecegiz diye esimle kavga ediyoz. .ben diyorum bana benzesin odio banda benzesin diyo.. ahh insalah gercek olacakkkkk
olmazmıyız pazartesım yahu :))) merak etme sen heç :) Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun topiği var arkanda
olur nıkıyym ıns beraber kalmıs oluruz hamile he :) ne kadan qüzel olur valla :) topiğimizin ilk anne adayları olurz anuwww :)):))