Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nikiyy ve karabiber içimde iyi hisler var ikiniz için de....
hayırlısı olsun inşallah....
çok olmaz bir kaç güne alıcaz haberlerinizi:KK16:

ama sonuç olumsuz çıksa bile dert etmek yok çünkü olacak elbet, o-la-cak:emir_bebek:

nikiyy ve karabiber içimde iyi hisler var ikiniz için de....
hayırlısı olsun inşallah....
çok olmaz bir kaç güne alıcaz haberlerinizi:KK16:

ama sonuç olumsuz çıksa bile dert etmek yok çünkü olacak elbet, o-la-cak:emir_bebek:

4 dk negatıf :KK43:(( sabahleyın yapacam birde :) olmadı mı salı qunu zaten regl ım bıtıyor calısmalara baslıycam bu ay anne olmak ıstyorum ben ya :KK43:

4 dk negatıf :KK43:(( sabahleyın yapacam birde :) olmadı mı salı qunu zaten regl ım bıtıyor calısmalara baslıycam bu ay anne olmak ıstyorum ben ya :KK43:

karabiberim testi atma bi beklet..tamam 5 dk sonra gecersiz diyolar ama valla 1 saat sonra bile silik cikipta hamile kalani cok duydum..gecen gün bi arkasimizin basina geldi..sabah cöpe bi bakmis silik kanda baktirmisti hamileydii:KK31::KK31::KK31::KK31:

atmadım hayalım yanımda duruyor :KK43:

beklet karabiberimmm inslalah silikte olsa sana bi isaret verirrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

üzülme ama bak simdi sen bu aydan itibaren yeni baslamis gibi düsün artik birlikteyiz birbirimize destek olacagiz dua edecegiz yalniz degilsin artik:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:.yilmak yokkk yola devammmmmm tüm engelleri asacagiz insalahhhhhh

çünkü bebeğim bana bu dünyada en büyük desteqim olacak :KK43: eşimden sonra annem babam kardesım abım o olacak :KK43: duy yarabbım sesımıde bana yavrumu en kısa surede kucaqıma almayı nasip et :KK43:

aminnn canım amin. inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..

eşime diyorum ki; ilk bebeğimiz doğsun bir sene korunurum emzirme süresini güzel değerlendirmebilmek için sonra korunmayız ikinci hemen olsun.
o da diyo ki ilkini yaptık doğurduk ta ikincinin planını yapıyosun :KK9:
nasıl bi annelik açlığıysa bu kaç tane doğursam doyarım bilmiyorummm:KK52:

beklet karabiberimmm inslalah silikte olsa sana bi isaret verirrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

üzülme ama bak simdi sen bu aydan itibaren yeni baslamis gibi düsün artik birlikteyiz birbirimize destek olacagiz dua edecegiz yalniz degilsin artik:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:.yilmak yokkk yola devammmmmm tüm engelleri asacagiz insalahhhhhh

inş canm inşş . zaten siz olmasaydınız şu anda hünqür hünqür aqlıyor olurdum :KK43:

aminnn canım amin. inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur..

eşime diyorum ki; ilk bebeğimiz doğsun bir sene korunurum emzirme süresini güzel değerlendirmebilmek için sonra korunmayız ikinci hemen olsun.
o da diyo ki ilkini yaptık doğurduk ta ikincinin planını yapıyosun :KK9:
nasıl bi annelik açlığıysa bu kaç tane doğursam doyarım bilmiyorummm:KK52:

aynı düşünce bendede var :)) ama ilk çocuqumun tadını şöyle kana kana yaşamak istiyorum :)

işte buuuuuuuuuuuuuu:KK16:
benim hep içinde olmak istediğim düşünce bu!
benim de regl öncesi çok ümitsiz olduğum zamanlardır, nooolur o zamanlarda nazımı çekinde bana hep bunları hatırlatın olur muuuu?

X