- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
- Konu Sahibi cimcimegfb
merhaba fıstıklar güzel hatunlar ben geldimmm.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslm canım :) hq
aramıza hoşgeldin nuarin
3 değilmiydi ya o :) 5 e mi cıkmıs :d haberım yokdu vala
tamam pazartesım çok fena sıkı çalıscam dersıme bu ay :))
ben daha ovü testlerime falan başlamadımmmm, bi başlayayım gün gün yazıcam duygu durumlarımı... tüyo falan varsa sizlerde kapıcam hemennn, belki ben size tüyo veririmmm bekleyin beni 6 gün falan sonra sahalara çıkıyorummm
anuwww ikiz mi:S abuwww la ben tek basıma nasıl bakacam daha çok cahılım yanımda kımsem yok ama olsun bakarım ya rabbım ole uygun qorduyse vardır bır seebebı :)
sizleri gördükce dahada iyi oluruyorum valla..yalniz olunca dolaniyom kk yi ama zevk almiyorumm
Ahhh anamm bu topik antidepresan gibi valla hem daha saglikli hicdegilse kimyasal bilesimler yokkk
karabiberim önce 3 tü doru aam iki hafta ne önceydi galiba 3 az en az tr icin 5 cocuk dedi
1 cocuk türkiyeyi iflasa götürürr
2 cocuk yeterli degil
3 cocuk idare eder
4 cocuk patenaj yaptirir
5 cocuk tam ideal dediii
haydin hedef 5 cocuk yilmak yokkkkkkkkkkk
ee fıstıgız tabikimmmKizlar biri bana fistik dedi cok saol canim sende oylesin
sende hosgeldinn findigimizzzzzzzznassin inslalah iyisindirrrrrrrrr
Allah nasıl nasip ederse canım, onlar can olur bakılır vallahi. Emin ol gık demez bakarız her sabah şükrederek alırız kucaklarımızaaaa
ay sen hep buralarda ol, temiz kalpli iyimser arkadaşım benim....
geröekten öyle oldu dimi nikiyy...diyodum ki topiği açarken kimse gelmezse kendi kendime yazarım, günlük gibi kulanırım diyodum ama iyiki geldiniz, neşe verdinizzz
inş nikiymm inş :)
hayalım bu benım katıldıqım ılk topıktı ve bayıldım ya resmen herkez cok candan ıns bu topıktekı arkadaslarımı hıc kaybetmem :) hamılelıqımın ve bebeqımı buyuturkende sızlerle beraber omuz omuza mücadele etmek istiyorum <3
Kızlar hepiniz buradayken bir kez daha fikrimi açıklayayım itiraz eden olursa referandum yapalımmm, burası demokratik bi topik
diyorum ki; ilk sayfaya bat tarihleri listesi yapmayalım.sonuçta stres atmaya geliyoruz buraya hangi ay olduğunuda önemsemiyoruz dedik bat listemiz olmasın.
sadece bu taoipğn hanımlarından kimler hamile kalırsa onları yazalım ilk sayfaya
Kızlar hepiniz buradayken bir kez daha fikrimi açıklayayım itiraz eden olursa referandum yapalımmm, burası demokratik bi topik
diyorum ki; ilk sayfaya bat tarihleri listesi yapmayalım.sonuçta stres atmaya geliyoruz buraya hangi ay olduğunuda önemsemiyoruz dedik bat listemiz olmasın.
sadece bu taoipğn hanımlarından kimler hamile kalırsa onları yazalım ilk sayfaya
ee fıstıgız tabikimmm
hoşbulduk caney...iyidir şükür bugünede
birbirimizden hic kopmayalimmmmmbebislerinizin resimlerini burda görmek istiyomm cünküüüüü bu benim en dogall hakkim yigenlerimi merak ederim cünküü
Burdamisin artık yasakhayalimmmm 53:
Canim sen atliysan herkes tatli olur unutma ne ekersen onu bicersin .bak bana gul diktin ne guzel actim demi
birbirimizden hic kopmayalimmmmmbebislerinizin resimlerini burda görmek istiyomm cünküüüüü bu benim en dogall hakkim yigenlerimi merak ederim cünküü
Tabiki de canim valla benim gobegim bile buyudugunde koyarim buraya ve usg fotograflarinidaaa