- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Slm kizlar ben bugun test yapmistim ve ince bi cizgi cikti ama zor gozuken bi cizgi bi de elimdeki testtin bi ozelligi var test gittikce koyulasacagina rengi aciliyo anlamadim gitti esim bugun git test al dedi ama rahim agizim yumusamis of kafayi yemek uzereyim galiba
ben adetten önce yapmıştım idrar testi. gölge gibiydi. pempemsi bile değildi. göz yanılsaması gibiydi sanki. zaten çok yorgundum net göremiordum. sabah testi tekrarladım. gene gölge gibiydi. kan testin de 54 çıktı. sonra her testte yükseldi.
Ay canim insallah oyledir benimkide penbe gibi degil ama dikkatli isik altinda bakinca bariz belli rahim agzi kontrolu biliyomusun peki sen yapmismiydin bu arada allahim bebegini sana bagislasin canim
yok onları yapmadım. kan testi yaptırdın mı. en doğrusu kan testi. hamilesin sanırım ama herşey mümkün tabi. kan testi yaptır istersen çok merak ediorsan şimdi. yada yarın pazartesi nasıl olsa. doktora da gidebilirsin. gerçi ilk anda bişi yapmıolar. kan değeri belli bi değere yükselinceye kadar hamilesin bile demiolar. :)
Insallah canim ama bekleyecm hic adet agrim falan yok ama 10 gundur goguslerim agriyo bu kadar bugun yumurtlamanin 14. Gunu insallah dogrudur ben bugun bi farkli marka test alayimda yarin sabah yapayim belki bu tam cikar bi de ruyamda dun gordum bebegimi dogurup emziriyodum falan cok guzeldi
o testlerinde hassasiyet derececi var. 20 lik olanlarından al. acura mı neydi galiba. hem ucuzdu hem ölçüm derecesi 20 ml mi ne öle bişiydi. alırken sorma anlamıolar. testin üstüne bak. orda yazıor.
pazartesisevez NABER canıım nasılsın topiğin hayırlı uğurlu olsun
ziyarete biraz geç geldim kusura bakmaama bundan sonra vakit buldukça gelirim
yeni topiğimize inşallah
merhaba merhaba selam herkese...
amin inşallah canım liste yapmamış herhalde kimse burda ilk sayfada yoktu
pazartesisevmezim topiğimizin başkanı onun yapmasını bekleyeceğiz artık:) bugün birazcık topik sessiz kızların işleri var heralde :)
kızlar ya topiğin konusu dışında bır konu olacak ama 14 şubatta napacaz biz ya :)
Slm kızla benim rahim iyice yumusamaya basladi buda demek oluyo ki adet geliyooooo
Slm kizlar ben bugun test yapmistim ve ince bi cizgi cikti ama zor gozuken bi cizgi bi de elimdeki testtin bi ozelligi var test gittikce koyulasacagina rengi aciliyo anlamadim gitti esim bugun git test al dedi ama rahim agizim yumusamis of kafayi yemek uzereyim galiba
Pazartesim nrdesin yaav
hoşgeldin canım benim, herzaman bekleriz seniinşallah bebekelrimizin müjdelerini burada paylaşmak nasip olur...
aramıza hoşgeldin nuarin
ben batları liste yapmayalım sadece bu topikte hamile kalanları listeleyelim diye düşünmüştüm...batlar da liste olsun mu istersiniz? ama bence bat listesi yapıpta ay saymayalım boşuna stres yapmayalım kendimizi...
insanın sevgisini gösterebilmesi için belli bir güne gerek yok bence ama 14 şubatta da inat edip umursamamaya da gerek yok. insanın karşısındakine jest yapması her zaman güzeldir, değerlendirmek lazım
nikiyyy çok heyecanlandım canım, hayırlısı olsun..inşallah bu topiğin ilk anne adayı sen olursun. yeni bi test alsana ya da yat dinlen bol bol su iç hadi çok meraklandımmm
geldim geldim canım biraz yoğundum, ev işleriyle uğraştım yarına misafirim gelecek...
ama buraya girer girmez senin yazını gördüm inşallah o çift çizgi gerçektir inşallaaahhhh...
bende bi tane erken gebelik testi var yakınımda otursaydın hemen sana verirdim...
Kizlar karnim agrimaya basladi yani adet geliyo benim o yuzden test almaktan vazgectim eger 2 gun daha olmazsa o zaman yapacam ama artik umut falan kalmadi icimde
ama karın ağrısı hem regl hem gebelik belirtisi olabilir...hemen ümitsizliğe kapılma ama kendini de kaptırma, bilemeyizki şuan durumun tam ne olduğunu nikiyy...
üzülmeyelim daha bekleyelim birazzzzzz
Hayirlisiysa versin allahim hayirsizsada hayirliya cevirerek verir insallah benim yine umudum hep olacak bu ay olmasada baska aylardada umudum dimdik ayakta kalacak testte yine baktim ince bi cizgi var ama emin degilim sevgililer gunune kadar bekliyecem belki guzel bi hediye olur allahimdan bana.
inşallah tatlım yaaa... sen ikinci çizgiyi kaçıncı dakikada görmüştün bi de başka test yaptın mı canım?
Bu arada test almadim yarin alacam ertesi gun yapacam tabi adet olmazsam bugun yumurtlamanin 14. Gunu idrara gecmesi gerekiyodu demi of yok ya hamile falan degilim ben
canım bilemiyorum ki ama bence hamilesin gibi geldi bana...
markası neydi testin resim atabiliyosan yüklesene buraya...
ilk beş dakikada çıkan sonuç doğrudur bence