Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar selam hepinizee

aramıza yeni katılanlara tekrar hoşgediniz diyorum

klavyenize sağlık geceden beri ne çok sohbet etmişsiniz, kaçırıyorum diye üzülüyorum artık ama malesef iş yeri çok yoğun gündüz bilgisayarın başına oturacak fırsat bulamıyorum
gece de paşam benle ilgilen benle ilgilen diyo ayrı kalıyorum sizdenbi de yoğun olarak yumurtlama haftası çalışmaları var. vakit naikt oldu bana..

iki hafta sonra güzel haberler vermeyi çok istiyorum Rabbim ne zaman nasip edecek sağlıkla ve hayırlısıyla bakalım...

dimi bebegime yapmam mi ama bizim herif hic bisey yemiyo o yuzden bende yapmiyorum

Oh oh kolay gelsin bizimde yumurtlama gunumuz gelsede bizde calissak

Çook sağol kuzum iyiyim vala ne olsun.
Evdeyim Yalnız başımaa oturuyorum.
Kocişim Nöbetçi bugün. Taaa yarınn sabah gelirr.
Zamandaa geçmek bilmiyoo be kuzumm

aglama cankusummmm biz variz yanindaaaa

esin bizler icin görevde bizde seni yalniz birakirmiyizzzzsen asker esisin hepimize emanetsinn

Son düzenleme:
Heyy açılın bem geldim. diyeceğim ama kimse yok galiba :44: :44:

Çook sağol kuzum iyiyim vala ne olsun.
Evdeyim Yalnız başımaa oturuyorum.
Kocişim Nöbetçi bugün. Taaa yarınn sabah gelirr.
Zamandaa geçmek bilmiyoo be kuzumm

hos geldin canimm

hosbulduk pazartesi sevmezim sen calis calis biz hallediyoruz buralari

berayimmm anliyorum senii bize takil iste

selamm yawrukusummmm

valla ben girip cikiyorumm kimse kimsenin hizina yetisemiyo masallah topik cok kalabalik oluyoo dogal olarakta sohbetler hic bitmiyo

kızlar bi de bişey sorucam bu yumurtalar bi ay sağ bi ay sol taraftan mı düşüyodu?
öyle bişey biliyomusunuz?
benim nerden aklımda kalmış böyle bir bilgi düşünüp duruyorum

Oooooww bitanemmm nickin ne kadar uzun öyle maşallah:)))Hoşbuldum ben şahsım adına:))Ben sana nicki uzun desem nasıl olur diyecem ama oda uzan beyaa ne desem sana kuzum yaaa pazartesisevmez epeyde zor yazılışı anam nasıl giriyorsun her defasında neyse ben nickini uzun uzun yaziiim balimm:))

aglama cankusummmm biz variz yanindaaaa

esin bizler icin görevde bizde seni yalniz birakirmiyizzzzsen asker esisin hepimize emanetsinn

Ayyy kuzumm nasıl duygulandırdınn benii
Çok Duygusalımm Ben Bugünn niyee ki acabaa
Sağolunn Canlarımm. Siz Yanımda Olduğunuz sürece Benn Hiçç Yalnız Kalmam

canım işte çok yoğun ve stresli haldeyim (okulla ilgili bazı özel haller sebebiyle) bu stresin içinde bebek benimle kalmak ister mi bilmiyorum çok üzülüyorum

Ben van da hamile kaldim depremden sonra arti bir saat telafi ve cumartesi de calisiyoduk vede aksam altidan onbire seminer. anlayacagin daha sıkı tutunur. insallah

selamm yawrukusummmm

valla ben girip cikiyorumm kimse kimsenin hizina yetisemiyo masallah topik cok kalabalik oluyoo dogal olarakta sohbetler hic bitmiyo

aman aman bitmesin sohbetler burası onun için var...
daha da topiğin ilk anne adayı çıkmadı değil mi?
öyle bişey olursa beni özelden de uyar yasakım hemen listemizin ilk annesini yazayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…