Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selam kizlar disaridaydim sormayinn ya canim manyak gibi kirmizi erik istedi oradan da gozume bi pasta kestirdim onuda aldim geldim yiyorum sanki 50 yildir acim

Hoşgeldinnn benim inatcı looriiimm,afiyet bal şeker olsun bebişine yarasın bitanemmm,öyle oluyormuş işte hamileyken canı çekermiş aş erermişsin bebeğine yarasın hepsi bitanemm benim maşallahhh

Ben 174 boy 58 kiloyla evlendim şimdi 70 belki 72 kiloyum:)))Bildiğin topik oldum:)))Eşimde186 boy 78-80 arasıydı oda 98 olduuu:))))

Tombik ailesi olduk kısacası aaaa siloyu unuttum oda 7 kilo:))))

ohh maşşallhhh canım olsun olsunnn bende 50 kilo ile evlendim şimdi 55 kiloyum 3 hafta önce 1 kilo almıştım şimdi vermişim evde oradan ordaya koşmaktan veriorum

Hoşgeldinnn benim inatcı looriiimm,afiyet bal şeker olsun bebişine yarasın bitanemmm,öyle oluyormuş işte hamileyken canı çekermiş aş erermişsin bebeğine yarasın hepsi bitanemm benim maşallahhh

miiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrr silvoyum ben

sorma ya yazicam canimin cektiklerinide hamile fln yok dimi yasakhayalimde yapip getirmiyo buralarda ailem de yok

Kızlarrr ben yemekleri hazırlayadurayım maalum benim goncam erken geliyor koyayım ocağa yine yazarım burdayım ama açık kk izleneceksiniz yaniiii:))))Öpüyorum canlarımmm hemen gelirim ben:)

Kızlarrr ben yemekleri hazırlayadurayım maalum benim goncam erken geliyor koyayım ocağa yine yazarım burdayım ama açık kk izleneceksiniz yaniiii:))))Öpüyorum canlarımmm hemen gelirim ben:)

yap canım yapp benim kociştee erken gelcekmiş bugün bende çamaşırımı asayım bide mısır çorbası yapcemm gelcemm gene canlrımmmm şimdilik hoşcakalınnn :80::80::80::80::79::79::79::79:

nazim inanirmisin hic bi seyim yok ya bazen hamilemiyim diyorum kendi kendime

olsun canım herkesede olcak die bişey yok benimde hiç bulantım olmadı öle kokulara karşı falanda yoktu sadece çalıştığım için halsizlğim oluodu ama başka bişy yoktu valla inş. seninde sonunda kadar olmazzz

yap canım yapp benim kociştee erken gelcekmiş bugün bende çamaşırımı asayım bide mısır çorbası yapcemm gelcemm gene canlrımmmm şimdilik hoşcakalınnn :80::80::80::80::79::79::79::79:

kocisleri ac birakmayinn yedirin gariii afiyet olsunnn sizede bitanemm

aynen canimm bosver olmasin zaten boyle devam etsin

Bakıyorumda herkes Kocişi Gelcek diyee gitmişler. Yemek yapmaya koyulmuşlarr
Sizi gidilerr siziii
BENDEE Evdee yalnız başımaa oturimm böyleee.Ahh ne Kötü Bir durumm:26::26::26:

Bakıyorumda herkes Kocişi Gelcek diyee gitmişler. Yemek yapmaya koyulmuşlarr
Sizi gidilerr siziii
BENDEE Evdee yalnız başımaa oturimm böyleee.Ahh ne Kötü Bir durumm:26::26::26:
Geldim geldiiiiiiiiiiiiim:)))))

Sende hafta sonu hep kocişinleydin bikerem biz bişey dedikmi:))))

Yemekten sonra gelirim ben yine kızlarda gelir hep beraber keyif kahvesi içeriz berayımmm

Geldim geldiiiiiiiiiiiiim:)))))

Sende hafta sonu hep kocişinleydin bikerem biz bişey dedikmi:))))

Yemekten sonra gelirim ben yine kızlarda gelir hep beraber keyif kahvesi içeriz berayımmm

Ayy Olurr Kuzumm. Gelin Lütfennn Yalnızz bırakmayın benii
Sonraaa Ağlarımm bakınn

vayyyy anasini yaa bigun bende boyle olucakmiyim acaba

Olursun bebeğim hoş olunacak bişey yokki içinden gelsin yapamayacağın bişey yoktur eminim,hem yapma zaten senin bu ayların naz ayları tadını çıkar bence yat o getirsin sana.Bebişin olunca görürüm ben seni onun sevdiği herşeyi yapacaksın bak gör yok sebze çorbası yok muhallebisi derken bide bakmışsın herşeyi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…