- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.061
selam kizlar disaridaydim sormayinn ya canim manyak gibi kirmizi erik istedi oradan da gozume bi pasta kestirdim onuda aldim geldim yiyorum sanki 50 yildir acim
Ben 174 boy 58 kiloyla evlendim şimdi 70 belki 72 kiloyum:)))Bildiğin topik oldum:)))Eşimde186 boy 78-80 arasıydı oda 98 olduuu:))))
Tombik ailesi olduk kısacası aaaa siloyu unuttum oda 7 kilo:))))
Hoşgeldinnn benim inatcı looriiimm,afiyet bal şeker olsun bebişine yarasın bitanemmm,öyle oluyormuş işte hamileyken canı çekermiş aş erermişsin bebeğine yarasın hepsi bitanemm benim maşallahhh
hosbulduk kusummmyiyorum valla napiyim dayanamiyorum
Kızlarrr ben yemekleri hazırlayadurayım maalum benim goncam erken geliyor koyayım ocağa yine yazarım burdayım ama açık kk izleneceksiniz yaniiii:))))Öpüyorum canlarımmm hemen gelirim ben:)
ye datlım yee inş. yarasın bebeğineenasılsın iyisn değilmi bi sıkıntın varmı bulantı vs
Kızlarrr ben yemekleri hazırlayadurayım maalum benim goncam erken geliyor koyayım ocağa yine yazarım burdayım ama açık kk izleneceksiniz yaniiii:))))Öpüyorum canlarımmm hemen gelirim ben:)
nazim inanirmisin hic bi seyim yok ya bazen hamilemiyim diyorum kendi kendime
yap canım yapp benim kociştee erken gelcekmiş bugün bende çamaşırımı asayım bide mısır çorbası yapcemm gelcemm gene canlrımmmmşimdilik hoşcakalınnn :80::80::80::80::79::79::79::79:
olsun canım herkesede olcak die bişey yok benimde hiç bulantım olmadı öle kokulara karşı falanda yoktu sadece çalıştığım için halsizlğim oluoduama başka bişy yoktu valla inş. seninde sonunda kadar olmazzz
Kuruyu koydum ocağa,sıra geldi dolmaya:)))))
Bakıyorumda herkes Kocişi Gelcek diyee gitmişler. Yemek yapmaya koyulmuşlarr
Sizi gidilerr siziii
BENDEE Evdee yalnız başımaa oturimm böyleee.Ahh ne Kötü Bir durumm:26::26::26:
Geldim geldiiiiiiiiiiiiim:)))))Bakıyorumda herkes Kocişi Gelcek diyee gitmişler. Yemek yapmaya koyulmuşlarr
Sizi gidilerr siziii
BENDEE Evdee yalnız başımaa oturimm böyleee.Ahh ne Kötü Bir durumm:26::26::26:
Geldim geldiiiiiiiiiiiiim:)))))
Sende hafta sonu hep kocişinleydin bikerem biz bişey dedikmi:))))
Yemekten sonra gelirim ben yine kızlarda gelir hep beraber keyif kahvesi içeriz berayımmm
vayyyy anasini yaa bigun bende boyle olucakmiyim acaba