- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.041
öylemi bak bilmiyodummm senin orda dogdugunuubaya uzagiz ama bizdede katik derler ..ben aslen ankaraliyimmm
yaw hele bi yerden yakinlik var ha konya ha ankara ikiside ayni sayilirr.doru su an almanyadayimm
herifimin isleri yogunlugunu kaybederse aslinda düsünüyoorumm.inslalah nasip olurrr
abovv masallah simdi 10 kisi olduk topikteee
Valla bende anlamadım adetime 6 gün var daha dünya başıma yıkıldı ben bekliyorum iki katına çıkmıştır die sonuç 0.100
yaw hele bi yerden yakinlik var ha konya ha ankara ikiside ayni sayilirr.doru su an almanyadayimm
herifimin isleri yogunlugunu kaybederse aslinda düsünüyoorumm.inslalah nasip olurrr
yawww okurken aynı ben dedim canımmm yaww nescafe sade şekerisz içeridm bir sigarammm ohhhhhhh batsın bu dünyaaaneseki kurtuldummm şimdi içmiorummm kiloda aldım ele avuca geliorum artıkkk
Angaranın yollarıda büklüm büklüm yollarııııııı ne zaman sarhoş oldumda kaldıramıyomm kollarıııııııı
Habibtem çok sever içimden geldiii
cananimm aama cok ilginc birden bu derece sifirlanmasiikuzum sen bi batini bekle ..acaba yanlislikmi var diye düsünüyorümm..ya ilk yaptirdiginda ya bunda:44::44::44:
ılkhanazım ben konya da yasıyorum canım
Angaranın yollarıda büklüm büklüm yollarııııııı ne zaman sarhoş oldumda kaldıramıyomm kollarıııııııı
Habibtem çok sever içimden geldiii
Aynen bitanemmm aynen bende sade ve sert olacak bide sigara oooooh ,neyseki kurtulmuşuz şimdi türk kahvesini bile şekersiz içmem yasak ama eşim yoken şekersiz o gelincede az şekerli:))))Bende kilo aldım evlendikten sonra yaaaa(
Tamam canım bekleyim bakalım inşaallah dediğin gibidir
anaa bizimde köken konyamışş karabiberimmm ama hiç gitmesikk dedemin dedeleri falan savaş zamanında topraklar ayrılınca bulgaristanda kalmışsonra babamlar dayanamamış 90 yılında herşeyini bg de bırakıp vatana gelmiş iyikide gelmişşş
hosgeldinizz canimm türkiyemizeeeeeeeeeeeeeee ilhannazzimmmmmm varmii ülkemizz gibisiiii
bende çokk seviorummm bu türküyü yaww geçen görümcemle sıkıldık açtık oynadıkk deli gibimmm
olsun olsunnn iyidirr azcık ettben çırpı gibiydimm eşim dalga geçiodu rüzgarda tek çıkm a yanına ağırlık al dieee
yaw duyanin yerinde durmasi imkansiz gibi biseyy
selam kizlar disaridaydim sormayinn ya canim manyak gibi kirmizi erik istedi oradan da gozume bi pasta kestirdim onuda aldim geldim yiyorum sanki 50 yildir acim
hoşş geldinnn lorimmmmafiyet olsunnn ye sen bol boll bebişimizede sanada yarasınn inş..