Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

öylemi bak bilmiyodummm senin orda dogdugunuubaya uzagiz ama bizdede katik derler ..ben aslen ankaraliyimmm

Angaranın yollarıda büklüm büklüm yollarııııııı ne zaman sarhoş oldumda kaldıramıyomm kollarıııııııı

Habibtem çok sever içimden geldiii

Valla bende anlamadım adetime 6 gün var daha dünya başıma yıkıldı ben bekliyorum iki katına çıkmıştır die sonuç 0.100

cananimm aama cok ilginc birden bu derece sifirlanmasiikuzum sen bi batini bekle ..acaba yanlislikmi var diye düsünüyorümm..ya ilk yaptirdiginda ya bunda:44::44::44:

yaw hele bi yerden yakinlik var ha konya ha ankara ikiside ayni sayilirr.doru su an almanyadayimm

herifimin isleri yogunlugunu kaybederse aslinda düsünüyoorumm.inslalah nasip olurrr

gel canım gel kısmet olusa görüşürzzz inşallahhh ist. daki diğer ark.larla falanda

yawww okurken aynı ben dedim canımmm yaww nescafe sade şekerisz içeridm bir sigarammm ohhhhhhh batsın bu dünyaaa neseki kurtuldummm şimdi içmiorummm kiloda aldım ele avuca geliorum artıkkk

Aynen bitanemmm aynen bende sade ve sert olacak bide sigara oooooh ,neyseki kurtulmuşuz şimdi türk kahvesini bile şekersiz içmem yasak ama eşim yoken şekersiz o gelincede az şekerli:))))Bende kilo aldım evlendikten sonra yaaaa(

ılkhanazım ben konya da yasıyorum canım

anaa bizimde köken konyamışş karabiberimmm ama hiç gitmesikk dedemin dedeleri falan savaş zamanında topraklar ayrılınca bulgaristanda kalmış sonra babamlar dayanamamış 90 yılında herşeyini bg de bırakıp vatana gelmiş iyikide gelmişşş

Angaranın yollarıda büklüm büklüm yollarııııııı ne zaman sarhoş oldumda kaldıramıyomm kollarıııııııı

Habibtem çok sever içimden geldiii

bende çokk seviorummm bu türküyü yaww geçen görümcemle sıkıldık açtık oynadıkk deli gibimmm

olsun olsunnn iyidirr azcık ett ben çırpı gibiydimm eşim dalga geçiodu rüzgarda tek çıkm a yanına ağırlık al dieee

Tamam canım bekleyim bakalım inşaallah dediğin gibidir

Bencede cananımm yaaa yazdığından beri klım takıldı ya öncekinde ya şimdikinde bir problem var sanki ama bilemiyorum,bencede batını bekle bakalım inşallah hayırlı haberlerle senin içinde seviniriz burda bitanemmm,diğer bebeğin 7 yaşındamıydı cananım???

hosgeldinizz canimm türkiyemizeeeeeeeeeeeeeee ilhannazzimmmmmm varmii ülkemizz gibisiiii

olsun olsunnn iyidirr azcık ett ben çırpı gibiydimm eşim dalga geçiodu rüzgarda tek çıkm a yanına ağırlık al dieee

Ben 174 boy 58 kiloyla evlendim şimdi 70 belki 72 kiloyum:)))Bildiğin topik oldum:)))Eşimde186 boy 78-80 arasıydı oda 98 olduuu:))))

Tombik ailesi olduk kısacası aaaa siloyu unuttum oda 7 kilo:))))

selam kizlar disaridaydim sormayinn ya canim manyak gibi kirmizi erik istedi oradan da gozume bi pasta kestirdim onuda aldim geldim yiyorum sanki 50 yildir acim

selam kizlar disaridaydim sormayinn ya canim manyak gibi kirmizi erik istedi oradan da gozume bi pasta kestirdim onuda aldim geldim yiyorum sanki 50 yildir acim

hoşş geldinnn lorimmmm afiyet olsunnn ye sen bol boll bebişimizede sanada yarasınn inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…