Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosgeldin ruya canimm..doru vala bugün costu topikk..melekimmm bi gözüküyo bi kayboluyoo

Yasak hayal ,, canım çok duydum metini melekden....Çok tatlı ve espirili dedi senin için.....KIzzz öylemisin gerçekten...
Aaaaaa ne gÜZEL aranızda hamile de var.....TOpiĞİNİZE bebişlER gelmeye başladı demek....Hayırlı olsun ....

hancekimmm ah sana bi yakin olsaydik loorimleeeyaw masallah senin yemeklerde hazirrr

Evet ya keşkem yakın olsaydık ben size neler neler yapardımm:))))Cuma kankamın istemesi var onada yaprak sarma yapıcamm özel istek üzerine:)))))Canınız çekmesin resmini eklerim napiim burdan o kadar oluyooo

ben bu topigin uguru oliyim bence ugur getiriyim size

Evet ya keşkem yakın olsaydık ben size neler neler yapardımm:))))Cuma kankamın istemesi var onada yaprak sarma yapıcamm özel istek üzerine:)))))Canınız çekmesin resmini eklerim napiim burdan o kadar oluyooo

hancegin sen neredeydin :26:

ben koydum kafaya istanbuldaysan gelicem

Ben pilava başliiim artıkın kızlarrr,yemekten sonra koşa koşa uça uça geliciiim açın kolları ben inişe geçerkene okkk

tesekkür ederim o sizin tatliliginizzzzcok utandim ne diyecegimi bilemedimmm:78::78::78::78::79::79::79:

inslalah dahada cok olacak ruyambusemmmrabbim kimsenin kucagini boskoymasinn inslalahhh

Ohh Ohh Kuzularımm Topiğimizdee cıvıll cıvıll Maşallah
Yetişemiyorum kızlar sizee birazz yavaş uçunn

Son düzenleme:
Ben pilava başliiim artıkın kızlarrr,yemekten sonra koşa koşa uça uça geliciiim açın kolları ben inişe geçerkene okkk

yaw benim canim hic yeemege baslamk istemiyoohancekimmm senin bu hamaratliginin yarisi bende olsaydi keske yawwwtamaam simdiden acik kollarim bekliyommmm

gercekten te oyle biri arkadasim ici disi ozu sozu bir o yuzden onu coooooooook seviyorumm

Yok canım 3 ü geçen ay doldurdu.4,5 yıllık evliyim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…