- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.121
bugunde canim nohutlu pilav yaninada cacik cekmisti ya
aynen yasakhayalim o begenileri hic bakiyorum hemen bakiyim barimm
hosgeldin ruya canimm..doru vala bugün costu topikk..melekimmm bi gözüküyo bi kayboluyoo
Yakın olsan hemmen getiririm ama çok uzaksın be loorimmm
hancekimmm ah sana bi yakin olsaydik loorimleeeyaw masallah senin yemeklerde hazirrr
Yasak hayal ,, canım çok duydum metini melekden....Çok tatlı ve espirili dedi senin için.....KIzzz öylemisin gerçekten...
Aaaaaa ne gÜZEL aranızda hamile de var.....TOpiĞİNİZE bebişlER gelmeye başladı demek....Hayırlı olsun ....
Evet ya keşkem yakın olsaydık ben size neler neler yapardımm:))))Cuma kankamın istemesi var onada yaprak sarma yapıcamm özel istek üzerine:)))))Canınız çekmesin resmini eklerim napiim burdan o kadar oluyooo
ben bu topigin uguru oliyim bence ugur getiriyim size
Yasak hayal ,, canım çok duydum metini melekden....Çok tatlı ve espirili dedi senin için.....KIzzz öylemisin gerçekten...
Aaaaaa ne gÜZEL aranızda hamile de var.....TOpiĞİNİZE bebişlER gelmeye başladı demek....Hayırlı olsun ....
41 kerecanım sana...
sen hamile kaldığında hangi topikteydin tatlım?
Ben pilava başliiim artıkın kızlarrr,yemekten sonra koşa koşa uça uça geliciiim açın kolları ben inişe geçerkene okkk
slm nasıllsınız kızlar
Ohh Ohh Kuzularımm Topiğimizdee cıvıll cıvıll Maşallah
Yetişemiyorum kızlar sizee birazz yavaş uçunn
Bencede cananımm yaaa yazdığından beri klım takıldı ya öncekinde ya şimdikinde bir problem var sanki ama bilemiyorum,bencede batını bekle bakalım inşallah hayırlı haberlerle senin içinde seviniriz burda bitanemmm,diğer bebeğin 7 yaşındamıydı cananım???
gercekten te oyle biri arkadasim ici disi ozu sozu bir o yuzden onu coooooooook seviyorumm
berayimm vala ben hep burdayim yine yetisemiyorummm