Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar bi de bişey sorucam bu yumurtalar bi ay sağ bi ay sol taraftan mı düşüyodu?
öyle bişey biliyomusunuz?
benim nerden aklımda kalmış böyle bir bilgi düşünüp duruyorum

öyle biseyi ben hic duymadim pazartesi sevmezimmm:KK53::KK53::KK53:öylemiymiss:KK53:yani bi ayda iki tarafli yumurtlama hic olmazmiymisss:44::44:

Oooooww bitanemmm nickin ne kadar uzun öyle maşallah:)))Hoşbuldum ben şahsım adına:))Ben sana nicki uzun desem nasıl olur diyecem ama oda uzan beyaa ne desem sana kuzum yaaa pazartesisevmez epeyde zor yazılışı anam nasıl giriyorsun her defasında neyse ben nickini uzun uzun yaziiim balimm:))

bu nick benim ruh halimi yansıtıyor, hiç zorlanmıyorum:KK9:
ama pazartesi diyebilirsinizzz :KK6:

Ben van da hamile kaldim depremden sonra arti bir saat telafi ve cumartesi de calisiyoduk vede aksam altidan onbire seminer. anlayacagin daha sıkı tutunur. insallah

amin inşallah dediğin gibidir. sinirlerim çok bozuk sürekli ağlamak geliyor içimden tutuyorum hep...
Allah hayır etsin.:KK50:

doru loorime katiliyorum pazartesisevmezim gözün arkada kalmasin biz hallederiz burayiiii..:KK52::KK52::KK52::KK52:
Allah razı olsun canlarım benim iyiki varsınızzz:nazar:

canım işte çok yoğun ve stresli haldeyim (okulla ilgili bazı özel haller sebebiyle) bu stresin içinde bebek benimle kalmak ister mi bilmiyorum çok üzülüyorum:KK14:

pazartesisevmezimm aglama canim benimm:KK6::KK6:öyle seyler yasayanlar varki rabbim istedikten sonra ne engel olabilirki yawrunun senle olmasinaaa:KK16::KK16::KK16:

Maşallh yaaa ne çok ilerlemişiniz kızlar.....Sabah girdimden beri 20 syfa gitmişiniz heralde.........:KK16: ...
Yetişilmez size............
MELEĞİM nerde.......melek181 nerdesin arkadaşım.....???

Maşallh yaaa ne çok ilerlemişiniz kızlar.....Sabah girdimden beri 20 syfa gitmişiniz heralde.........:KK16: ...
Yetişilmez size............
MELEĞİM nerde.......melek181 nerdesin arkadaşım.....???

hosgeldin ruya canimm..doru vala bugün costu topikk..:KK9::KK9:melekimmm bi gözüküyo bi kayboluyoo:KK53::KK53:

bu nick benim ruh halimi yansıtıyor, hiç zorlanmıyorum:KK9:
ama pazartesi diyebilirsinizzz :KK6:

amin inşallah dediğin gibidir. sinirlerim çok bozuk sürekli ağlamak geliyor içimden tutuyorum hep...
Allah hayır etsin.:KK50:

Allah razı olsun canlarım benim iyiki varsınızzz:nazar:

bitaemm bnim sendende alllah razi olsun actigin topik vesile oldu burda toplandik güzel dostluklar kuruyoruzzz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ama sen üzme kendini biliyorum belki cok streslisinn ama nolur eve gelince isdeki sikintilarini iste birakk biraz rahatlamaya calisss canim benimmm..bak gününde geliyo hani diyodunya bi saniye bile umudumu kaybetmiyorum nasi hosuma gitmisti bu cümlen hep öyle olmaya calisssss:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X