- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.101
loorim findigimla cikmadan yetistim gördüm siziii
hosbuldummmm findigimin annesiii
selamm yawrukusummmm
valla ben girip cikiyorumm kimse kimsenin hizina yetisemiyo masallah topik cok kalabalik oluyoo dogal olarakta sohbetler hic bitmiyo
kızlar bi de bişey sorucam bu yumurtalar bi ay sağ bi ay sol taraftan mı düşüyodu?
öyle bişey biliyomusunuz?
benim nerden aklımda kalmış böyle bir bilgi düşünüp duruyorum
selamm yawrukusummmm
valla ben girip cikiyorumm kimse kimsenin hizina yetisemiyo masallah topik cok kalabalik oluyoo dogal olarakta sohbetler hic bitmiyo
senin gozunden kacarmi hicc
Habibtemmmmmmmmmmm hoşgeldinnnn misafirleri gönderdin galiba:))))
Oooooww bitanemmm nickin ne kadar uzun öyle maşallah:)))Hoşbuldum ben şahsım adına:))Ben sana nicki uzun desem nasıl olur diyecem ama oda uzan beyaa ne desem sana kuzum yaaa pazartesisevmez epeyde zor yazılışı anam nasıl giriyorsun her defasında neyse ben nickini uzun uzun yaziiim balimm:))
Ben van da hamile kaldim depremden sonra arti bir saat telafi ve cumartesi de calisiyoduk vede aksam altidan onbire seminer. anlayacagin daha sıkı tutunur. insallah
Allah razı olsun canlarım benim iyiki varsınızzzdoru loorime katiliyorum pazartesisevmezim gözün arkada kalmasin biz hallederiz burayiiii..
aman aman bitmesin sohbetler burası onun için var...
daha da topiğin ilk anne adayı çıkmadı değil mi?
öyle bişey olursa beni özelden de uyar yasakım hemen listemizin ilk asahibinnesini yazayım...
doru kacmazzz lorimmmmmmmm
gönderdimmm hancekimmmmyemek isine baslamadann bi bakim kizlar napiyo dedimm
canım işte çok yoğun ve stresli haldeyim (okulla ilgili bazı özel haller sebebiyle) bu stresin içinde bebek benimle kalmak ister mi bilmiyorum çok üzülüyorum
doru kacmazzz lorimmmmmmmm
gönderdimmm hancekimmmmyemek isine baslamadann bi bakim kizlar napiyo dedimm
Maşallh yaaa ne çok ilerlemişiniz kızlar.....Sabah girdimden beri 20 syfa gitmişiniz heralde............
Yetişilmez size............
MELEĞİM nerde.......melek181 nerdesin arkadaşım.....???
Gel paylaşalım habibtemm,pilava başlayacağım birazdan yada buyrun gelin hep beraber yiyelim kızlaaarrr
bende senin hem gözünü hem findigini yiyim emii
Gel paylaşalım habibtemm,pilava başlayacağım birazdan yada buyrun gelin hep beraber yiyelim kızlaaarrr
ye teyzesi yeee
loorim sende benim gibi begenileri en sona birakiyonnnnnn
bu nick benim ruh halimi yansıtıyor, hiç zorlanmıyorum
ama pazartesi diyebilirsinizzz
amin inşallah dediğin gibidir. sinirlerim çok bozuk sürekli ağlamak geliyor içimden tutuyorum hep...
Allah hayır etsin.
Allah razı olsun canlarım benim iyiki varsınızzz