hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Evet inşallah ilk olcaak :) ve ben ailedede en kucuk kizim bu zamana kadar bebek muamelesi gordum hala da ondan cok tuhaf geliyo bana

İyi akşamlar arkadaşlar hamileliklerinde cinsiyetini ruyasinda gorupte doğru çıkan varmı yada daha çok ne gördünüz teşekkürler
Hic ruya gormeyen ben hergun hergun ruya gorur oldum hatta kabuuus ama bebis hic gormedim :)

Evet inşallah ilk olcaak :) ve ben ailedede en kucuk kizim bu zamana kadar bebek muamelesi gordum hala da ondan cok tuhaf geliyo bana

hadi bakalım sağlıkla doğsun miniğin :) ayy bende öyleyim en küçük :) şimdi anneyim ikinci geliyor daha bir tuhafım.. gerçek mi bu diyorum bazen garip duygular :)

Evladin kizi da erkegi de tatlidir Rabbimden hayirlisi ins rabbim sana erkek banada bidaha nasip olursa kiz evlat nasip eder. Ruya alemi bazende yaniltiyor ruyamda gogusumden sut fiskiriyordu goguslerim kararmisti anlami kiz bebek demekmis ve bio zaman hamile degildim hamile kaldim bi cok kez kiz bebek gordum sonuc erkek ama yavrum saglikla gelsin tek dilegim

Ben erkek görmüştüm rüyamda net gördüm hemde ama hamile değildim o zaman çok güzel bi bebekti

Kalp atisini duymak istemeekten sonraki en zor bekleme sureci ne icin oluyo ? :)
Ben 6 haftalikken ogrendim bebisimi ogrendigim gun kalp atisini duydum cinsiyetini hic merak etmedim 14. Haftada erken buldum hatta sormadim bile dr kendiliginden soyledi. Sukur hic zorlu bekleme surecim olmadi annelik heyecani var belli ki ondan zorlaniyosunuz ama oluruna birakin zaman su gibi akip geciyo bigun bi bakcaksiniz miniginiz kucagizda boncuk gibi size bakiyor

ben bir kez rüyamda erkek iki kezde kız gördüm hayırlısı cnm ya

Ne guzel anlatmissinizz :) cinsiyetini merak ederim ama bu kadar tedirgin olmam sanirim suan korkularim var ya kese bossa diye falan gereksiz endise iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…