- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Bence o pozitifi görmek için 1 gün daha beklemeCanımsın çok ağlıyorum adetten önce negatifi görünce bi de ben zaten günümde adet olurum hep yarın olmazsam daha bi umutla test yaparım ertesi gün
Ay çok heyecanlandım ☺☺cnm sınn bi yap ta şu silik çizgiyi bizde görelimmm
Bak burda bi kıza dedim akıntım sarı o da bende de adetten hemen önce sarı krem gibi geldi dedi kuzular ya iyice Şevki'm kırıldıee benim battan bir gün sonrası kan sonucum 98.6 idi bii idrar cnm hadiii bi bakalım ona göreee
Benimde sarı gibi canm her akıntı her zaman aynı olcak değil ya hadi bi test yap lütfenBak burda bi kıza dedim akıntım sarı o da bende de adetten hemen önce sarı krem gibi geldi dedi kuzular ya iyice Şevki'm kırıldıC CilekRecelim
Yarın olmazsam yapayım Olur mu kuzum yemin ettim bide günaha girmeyim şimdi durduk yere:)Benimde sarı gibi canm her akıntı her zaman aynı olcak değil ya hadi bi test yap lütfen
Ya ilk hamileliğimde benimde sarıydı kuzum biliyo musunBenimde sarı gibi canm her akıntı her zaman aynı olcak değil ya hadi bi test yap lütfen
Ama nedenYarın olmazsam yapayım Olur mu kuzum yemin ettim bide günaha girmeyim şimdi durduk yere:)
Tamam işte çizgileri görmek istiyorum hadiiiiiYa ilk hamileliğimde benimde sarıydı kuzum biliyo musun
Ya yoksa napsın Aybik sonraAma nedenben biliyorum içime dooğuyo var bebiş
Olumsuz düşünme hadi bak sabırsızlık içindeyim bebeklerimiz hakkında bisürü bisürü konu açıcaz daha hadi bekliyorumYa yoksa napsın Aybik sonra
Sizin bebeler yürümeye başlayınca olacak gibi geliyo bazen banaOlumsuz düşünme hadi bak sabırsızlık içindeyim bebeklerimiz hakkında bisürü bisürü konu açıcaz daha hadi bekliyorum
Tabikide hayır beraber doğrcazSizin bebeler yürümeye başlayınca olacak gibi geliyo bazen bana
Rabbim yüzüme baksın çok istiyorum çocukluk arkadasım var 19 haftalık o 6-7 haftalıktı biz çalışmalara başladığımızda o sanki doğuracak ben o duyguyu yaşayamicam gibi geliyoTabikide hayır beraber doğrcaz
Canım kuzum benim niye böyle düşünüyosun bak be diyorum sen yap o testi bakalım 2.çizgiyi görüncede bçyle diyebilcen miRabbim yüzüme baksın çok istiyorum çocukluk arkadasım var 19 haftalık o 6-7 haftalıktı biz çalışmalara başladığımızda o sanki doğuracak ben o duyguyu yaşayamicam gibi geliyo
Çörek yapıomNekadarcilekbirhayat nerdesin kuzuuuuu