- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Kalp atisini duymak istemeekten sonraki en zor bekleme sureci ne icin oluyo ? :)
15.4de hissettim karnim gurulduuo sandim annem bebegin hareketi oldugunu soyledi tesaduf annemlerdeydim:)cinsiyeti ve hareketi :) ilk bebekte 22 haftaya kadar hissediliyor..
15.4de hissettim karnim gurulduuo sandim annem bebegin hareketi oldugunu soyledi tesaduf annemlerdeydim:)
13de hemde cok zayif olmalisin canim ilk defa o kadar erken hisseden birini duydumevet ilkte öyle oluyor ben 13. haftada hissediyordum. garip bir his.. tekmeler daha bi garip :)
13de hemde cok zayif olmalisin canim ilk defa o kadar erken hisseden birini duydum
Ne guzel :) cinsiyet belli mizayıf değilim canım tam aksi hatta :) ama benim o haftalarda kist vardı ve hep yatmak durumundaydım. ikinci gebelik olunca ve sürekli yatınca içimde baloncuklar var gibi his oluyordu. gaz değildi yani eminim hatta :) yatmamış olsam zordu belki ama yattım dümdüz hep şimdi kist geçti artık ayakta bile belli ediyor kendini:)
Ne guzel :) cinsiyet belli mi
Benimde oglum olcak canim hayirlisiyla gelsinler insevet canım kızım olacak :) zorda olsa öğrendiksen öğrendin mi?
Hayirli olsun canim benimde haziran 15 ins :)Mrh kızlar benimde Allahın izniyle oğlum olacak inş mayıs sonunda dogumum var
Saol canım seninde hayırlı olsun doğumlar yakınmış birbirineHayirli olsun canim benimde haziran 15 ins :)
Amin inş canm hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalımBenimde oglum olcak canim hayirlisiyla gelsinler ins
Amin canim ins ikiside ikizler burcu bebegi oluyo ozelliklerini almazlar ins :)Amin inş canm hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım
Ayy demekki herkes ayniymiss icim rahat ettiBende yastık koyuyorum arada
Rahatladim yaa gunde yaklasti gorurum insallahIns saglicakla alirsin bebisini kucagina bebeklerin cogu dunyaya gelmeyi basariyor icini rahat tut :)
Benimde oglum olcak canim hayirlisiyla gelsinler ins
O halime bakıp bakıp az ağlamıyodum yaaAyy demekki herkes ayniymiss icim rahat ettigunaydin bu arada :)
Cinsiyeti o kadar arada birakmaz beni sanirim ama hareketleri icin cok sabirsizlanabilirim :))) 4. Aydan sonra muhakkak hissediliyo demekki :)cinsiyeti ve hareketi :) ilk bebekte 22 haftaya kadar hissediliyor..
Aa niye agliyodunnO halime bakıp bakıp az ağlamıyodum yaagünaydınnnn
Ne bileyim hiç öyle olamicam sanıyodum☺Aa niye agliyodunn