hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Cinsiyeti o kadar arada birakmaz beni sanirim ama hareketleri icin cok sabirsizlanabilirim :))) 4. Aydan sonra muhakkak hissediliyo demekki :)

canım fark etmiyor zaten cinsiyeti ancak doktor söylemezse ya da bi erkek diyip bir kız derse muallakta kalabiliyorsun.bana 16.haftada ayrıntılıdaki doktor kız dedi.. doktoruma dedim dur daha göstermiyor ben görmedim adapte olma dedi.. 20.haftada kıza benziyor dedi. 21.haftada detaylıdaki doktor rapora kız diye yazdı hatta ekranda bende gördüm :) o kafa karıştırma yüzünden merak ediyorsun yoksa sağlıklı olsun fark etmez:) hareketi illa ki hissediyorsun o ayda:) fark etmeyebilirsin ilk etapta sonra sana belli ediyor kendini.

Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah benim gonlumden kiz geciyo cok istiyoruz ama nasip hayirli olsunda :) cok farkli cok guzel duygular ya :)

Arkadaslar mrb 17 haftalık hamile yim ikili Testim gayet güzel ama dortlu Testim de bi pürüz çıktı bebeğimin ense kalınlığı gayet normal ulturasyonda da bi sorun çıkmadı ama 3 ayri doktorda ulturasyonda bir sıkıntı gormediler sizce ne yapmalıyım bana yardım edin(((

Bi sıkıntı gormediler demissin canim pek anlayamadim ben neye uzuldugunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…