hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

anaaaa bana bildirim gelmediiii amma sayfa olmuş oku oku bitirdim ama Nekadarcilekbirhayat bende merak ettim şimdi yapaan bi test :) battan sonra yeniden yaparsın olmaz mıı :) yani tabii çizgiyi görmezsen umutsuzluk yapma diye diyorum.. konduramıyor insam bazen.. ben konduramadım ama varmış..

Ben bat a 4 gun kala idrar testinde ogrendim umit vermek gibi olmasin ama denemekten bisey kaybetmezsin bencede :)

Ne guzeeelll enn tatli rahatsizlik olsa gerekk :)) hissedebiliyo musun hareketlerini falan :)

evet canım hissediyorum darısı size :)) bazen içimi kazıyor sanki bazen sakin sakin vuruyor.. 16 haftada falan canımı acıtıyordu fena şimdi daha farklı.. ama midem öldümmm pozisyon değiştirdi belli.. senin ilk bebiş mi?

İyi akşamlar arkadaşlar hamileliklerinde cinsiyetini ruyasinda gorupte doğru çıkan varmı yada daha çok ne gördünüz teşekkürler

İyi akşamlar arkadaşlar hamileliklerinde cinsiyetini ruyasinda gorupte doğru çıkan varmı yada daha çok ne gördünüz teşekkürler

canım hamilelikte çok rüya görüyorum biei bitmeden biri başlıyor dizi film mübarek anlamlandıramıyorum o yüzden :) bence çok takma rüyaları hamilelikte fazla görülüyor rüya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…