- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Ay bir açım bir açım varya ağzımın salyaları göl oldu canım nasıl pizza çekti eşimi hemen gönderdim ama çok kalabalık lahmacun alsam olur mu dedim calla ne olsa yerim modundayım aldedimÇörek yapıom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bir açım bir açım varya ağzımın salyaları göl oldu canım nasıl pizza çekti eşimi hemen gönderdim ama çok kalabalık lahmacun alsam olur mu dedim calla ne olsa yerim modundayım aldedimÇörek yapıom
Ayyyy aç bırakma miniğimi benim koş git hadi bişeler yeAy bir açım bir açım varya ağzımın salyaları göl oldu canım nasıl pizza çekti eşimi hemen gönderdim ama çok kalabalık lahmacun alsam olur mu dedim calla ne olsa yerim modundayım aldedim
Valla ne yalam söyliyim bugün hiçbişey yiyesim gelmedi bende endişe ettim ama içim almadı eşim getirsin doyurcam hemen sıpamı♡Ayyyy aç bırakma miniğimi benim koş git hadi bişeler ye
Aferin sanaValla ne yalam söyliyim bugün hiçbişey yiyesim gelmedi bende endişe ettim ama içim almadı eşim getirsin doyurcam hemen sıpamı♡
Bende farkındayım kuzum kızma bana çok aç bırakmadım tabi kendimi ama hemen yiyip doyurcam miniğimiAferin sana
baby yapmıyacakmısın cnmmmm hadiii yaaa Nekadarcilekbirhayat
Hayırrrrr kuzuuuuu yapamam elimde değilbaby yapmıyacakmısın cnmmmm hadiii yaaa Nekadarcilekbirhayat
Hayırrrrr kuzuuuuu yapamam elimde değil
senindemi yarın bat ın canım ederizzz C CilekRecelim m cnmmm edelimm kızzzKizlarr bana duaa edinn Nekadarcilekbirhayat canim eger evde test varsa yap nolcak ben simdi dayanamayip yapmistim bile coktan
Yok canimm kalp atisi icin dua bekliyorummsenindemi yarın bat ın canım ederizzz C CilekRecelim m cnmmm edelimm kızzz
Ne guzeeelll enn tatli rahatsizlik olsa gerekk :)) hissedebiliyo musun hareketlerini falan :)yaaa kızlar benim sıpa mideme mideme vuruyor.. midem kötü zaten iyice mahvetti cadı benii...
Ne guzeeelll enn tatli rahatsizlik olsa gerekk :)) hissedebiliyo musun hareketlerini falan :)
İyi akşamlar arkadaşlar hamileliklerinde cinsiyetini ruyasinda gorupte doğru çıkan varmı yada daha çok ne gördünüz teşekkürler