- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Kalp atisini duymak istemeekten sonraki en zor bekleme sureci ne icin oluyo ? :)
cinsiyeti ve hareketi :) ilk bebekte 22 haftaya kadar hissediliyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atisini duymak istemeekten sonraki en zor bekleme sureci ne icin oluyo ? :)
15.4de hissettim karnim gurulduuo sandim annem bebegin hareketi oldugunu soyledi tesaduf annemlerdeydim:)cinsiyeti ve hareketi :) ilk bebekte 22 haftaya kadar hissediliyor..
15.4de hissettim karnim gurulduuo sandim annem bebegin hareketi oldugunu soyledi tesaduf annemlerdeydim:)
13de hemde cok zayif olmalisin canim ilk defa o kadar erken hisseden birini duydumevet ilkte öyle oluyor ben 13. haftada hissediyordum. garip bir his.. tekmeler daha bi garip :)
13de hemde cok zayif olmalisin canim ilk defa o kadar erken hisseden birini duydum
Ne guzel :) cinsiyet belli mizayıf değilim canım tam aksi hatta :) ama benim o haftalarda kist vardı ve hep yatmak durumundaydım. ikinci gebelik olunca ve sürekli yatınca içimde baloncuklar var gibi his oluyordu. gaz değildi yani eminim hatta :) yatmamış olsam zordu belki ama yattım dümdüz hep şimdi kist geçti artık ayakta bile belli ediyor kendini:)
Ne guzel :) cinsiyet belli mi
Benimde oglum olcak canim hayirlisiyla gelsinler insevet canım kızım olacak :) zorda olsa öğrendik sen öğrendin mi?
Hayirli olsun canim benimde haziran 15 ins :)Mrh kızlar benimde Allahın izniyle oğlum olacak inş mayıs sonunda dogumum var
Saol canım seninde hayırlı olsun doğumlar yakınmış birbirineHayirli olsun canim benimde haziran 15 ins :)
Amin inş canm hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalımBenimde oglum olcak canim hayirlisiyla gelsinler ins
Amin canim ins ikiside ikizler burcu bebegi oluyo ozelliklerini almazlar ins :)Amin inş canm hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım
Ayy demekki herkes ayniymiss icim rahat etti gunaydin bu arada :)Bende yastık koyuyorum arada
Rahatladim yaa gunde yaklasti gorurum insallah gunaydin :)Ins saglicakla alirsin bebisini kucagina bebeklerin cogu dunyaya gelmeyi basariyor icini rahat tut :)
Benimde oglum olcak canim hayirlisiyla gelsinler ins
O halime bakıp bakıp az ağlamıyodum yaagünaydınnnnAyy demekki herkes ayniymiss icim rahat etti gunaydin bu arada :)
Cinsiyeti o kadar arada birakmaz beni sanirim ama hareketleri icin cok sabirsizlanabilirim :))) 4. Aydan sonra muhakkak hissediliyo demekki :)cinsiyeti ve hareketi :) ilk bebekte 22 haftaya kadar hissediliyor..
Aa niye agliyodunnO halime bakıp bakıp az ağlamıyodum yaagünaydınnnn
Ne bileyim hiç öyle olamicam sanıyodum☺Aa niye agliyodunn