hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
merhaba tanıdıgım yada yeni tanışacağım arkadaslar hamişlerim bekliyorum ben pzts 12 haftalık olucammm sizler kaç haftalıksınız acaba ? C CilekRecelim senide bekliyorum cnm bnmm

C CilekRecelim m cnm bnm bence 7 haftalık falan olunca gitsen bnm gibi hem keseni hemde rahatlıkla kalp atışlarını duyabilirsin ama sen bilirsin derim ayrıca idrarını tut muayeneden önce çünkü kese daha net görünürrr tecrübe cnmm

Bekleyebileceğimi sanmıyorum canm zaten ödüm kopuyo bebeğim gidecek diye o yüzfen haftaya giderim ben yine 6 dakika sonra 3+6olucaz bizde ne kadar küçüğüz daha bu değer ultrasona göre değişir mi?

ewet bazen ultrasonda senin tahmin ettipin tarih gibi olmuyor cnm bnm bnm kini dr bir gün eksik bildi zaten ultrasonda çıkıyor sat girincee

oyyv teyzesiii yesinn onuu minik minikkk dahaaaaa hadii uyuuu bu aralarr çok bastırır dr ilaç verdimi folik asit vs yarında cewaqlayabilirsin öptm cnm

formda bizden başka hamiş yok mu cnm

olmaz mı :) ama hafta olarak ilerideyim ben.. karar veremedim yazsam mı diye

yaz cnmmm olsunnn bizde gerideyiz belki bizde senden alıcagımız bazı şeyler olabilir ben 2. gebeliğimdeyim ama ilk kez sivilce çıkıyor yüzümde regl olurken bir iki çıkardı ama anlamadım cips kola çekirdek vs uzagım onlarada

bu hamileliğimde benimde çıkıyor zaten kola cips tüketmem şimdi de öyle ama anlam veremedim. sanırım hormonlar farklı işliyor :)

Bekleyebileceğimi sanmıyorum canm zaten ödüm kopuyo bebeğim gidecek diye o yüzfen haftaya giderim ben yine 6 dakika sonra 3+6olucaz bizde ne kadar küçüğüz daha bu değer ultrasona göre değişir mi?
Canim sakin sakin :) rabbim kismet edecek insallah oyle dusun sakin stres yapma kendine allaha emanet bebegini...

Allaha emanet ol diyerek ayrildigin birini tekrar gormeden olmezmis kimse... sende onu allaha emanet et insallah yolunda gidecek hersey:)

İki lafımdan biri o zaten bebeğimi hep Rabbime emanet ediyorum inşallah o emanetçilerin en güzelidir☺☺

Kafamı kurcalayan bişey var hala hamileliğimin şokundayım sanki hamile değil de kendimi hamile gibi görüyormuşum gibi geliyor normal mi bu olsun diye yırtındım oluncada böyle olmam tuhaf geldi bana nedense

Kafamı kurcalayan bişey var hala hamileliğimin şokundayım sanki hamile değil de kendimi hamile gibi görüyormuşum gibi geliyor normal mi bu olsun diye yırtındım oluncada böyle olmam tuhaf geldi bana nedense
Alışman bi müddet sürer canım bende daha yeni yeni alışıyorum hamile olduğuma hareketlerini hissedince tam alışrz herlde

Alışman bi müddet sürer canım bende daha yeni yeni alışıyorum hamile olduğuma hareketlerini hissedince tam alışrz herlde
Çok korkuyorum zaten dün kan sonuvum 329.6 çıktı ben dr p.tesi çağırır bidaha yaptırır heralde diyodum bi önceki öyle olmuştu çünkü tutunup tutunamayacağına bakalım bi demişti (hem başka bi dr du hemde değerim buna göre çok düşüktü) ama dr gününe göre değerin çok güzel dedi haftaya cumaya gün verdi keseye bakacak o güne kadar bişey olacak korkusu içimi yiyo

Ooo ama böyle çok düşünürsen olmazki canım hem sana zarar hem bebeğine stres hiç iyi gelmez akışına bırak Rabbime emanet de, kalp atışınıda keseyide görürsnz İnsaAllah vakti gelince streslenme

Giderse dayanamam...inşallah benimle kalacak bu sefer axaba diyorum başka bi dr da p.tesi bi kere daha mı kan versem en azından artmışsa içim rahatlatir biraz ilk bebeğim çok heyecanlıyım

Giderse dayanamam...inşallah benimle kalacak bu sefer axaba diyorum başka bi dr da p.tesi bi kere daha mı kan versem en azından artmışsa içim rahatlatir biraz ilk bebeğim çok heyecanlıyım
Benim 4 haftalıkken değerim 280 dı,
İçin rahat edicekse eğer ver kan, sağlık ocağınada vereblrsn hatta orasıda bakıyo

Merhaba canım hamile kalmaya çalıştığım umutla beklediğim günlerde topik topik gezerken hatırlıyorum seni. Sende umutla bekleyiş içindeydin hangi topikti hatırlamıyorum. Görünce adını yazmak istedim Hayırlı olsun bebegin. Bende hala aynı his var sanki ben kendimi hamile sanıyorumda aslında yokmuş gibi .. Sağlıkla doğuralım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…