- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
Bilgiler için sağol canım :)Benin bat tan 3 4 gün önce çok çok az pembe lekelenmem olmuştu ben ilişki sonrasına bağladım ama yerleşme diyende oldu bende ne olduğunu çözebilmiş değilim hala☺
Peki dr kac haftalik dedi kac mm dedi bide karnindan mi bakti :)Evetttt ddün gördük ☺
4 haftalıkta usg görüntüsü mü verdiler ?? Ne güzel ya ben perşembe gidicem kese görmeye anca o zaman çağırdı drEki Görüntüle 1968956 işte miniğim sata göre 6 gün geriden geliyoruz 4 haftalıkmışız şimdi aklıma takılan ilk olarak kağıdın sağ üstünde neden 24w1d yazıyo normalde o bizim haftamıza göre olması gerekmiuomuydu ikincisi yaklaşık doğum tarihini nasıl hesaplicam
hastanenin nosunu goggle sor cnm ordan iletişime gecersin ama pzts ne ancakBende ilk üç ay düşük riski oluşturduğunu duymuştum kuzum dr un nosu olsa arayıp sorcam oda yok
Benim doktorum ben sormadan ke disi soylemisti su uc ay sakının diye tehlikeli cunku eskiden boyle bisey yoktu dr. Izin veriyodu ama zararlari yeni yeni farkedildi demekkiGel tabi sorulur mu☺cevap için saol dr a sormayı unuttum bidahaki randevumda 2 hafta sonra . Beklicez yani
Kendini hic uzme bazi doktorlar erken gozukmeme ihtimalinde annenin uzulebilcegini bildigi icin tedbirli davranip gec cagiriyo cok ince bi davranis bence hem bazilarinda da gec gozukuyo benimde 5+2 de kese gozuktu ama kalp atisi icin 8+2 de cagirdi4 haftalıkta usg görüntüsü mü verdiler ?? Ne güzel ya ben perşembe gidicem kese görmeye anca o zaman çağırdı dr
aaaa cnm bnm olur mu o nasıl soruu ya gel tabiii hg tebrik ederimmmBen sormadimda bi arkadasim sormus erken donemde cnsellk olmasn demis ona olursada icine bosalmasi tehlikeliymis ama dr un agzindan duymadim tabi. Bu arada bende araniza geliyim mii
Kuzum yarın bat dünden beri kasıklarım sızlıyor sakin bi şekilde beklemeye çalışıyorum yarını canımNekadarcilekbirhayat cnm n durumdasın nasılsınnn????
4 haftalık dedi 4 mm kadarmış evet canm karından baktıPeki dr kac haftalik dedi kac mm dedi bide karnindan mi bakti :)
Valla bende şaşırdım eşim nedense hep ikiz bekledi rüyasında görmüş ama 4 haftalık minnoşumuzu gördük ben 5 haftalık sanarken bile göremicem korkusu vardı4 haftalıkta usg görüntüsü mü verdiler ?? Ne güzel ya ben perşembe gidicem kese görmeye anca o zaman çağırdı dr
babymmm biliyorum hayr diyeceksin ama bi test yaparmısınn akıntı varmı bel agrısı regl olucak hissi vs sen n dsrsin C CilekRecelim m cnm yapsın mı bi testKuzum yarın bat dünden beri kasıklarım sızlıyor sakin bi şekilde beklemeye çalışıyorum yarını canım
Güzel haberler bekliyoruzKuzum yarın bat dünden beri kasıklarım sızlıyor sakin bi şekilde beklemeye çalışıyorum yarını canım
Bence tabki yapsın ben nedense çok unutluyum nolur hemen yap ben sizi kırmamıştım lütfennnnbabymmm biliyorum hayr diyeceksin ama bi test yaparmısınn akıntı varmı bel agrısı regl olucak hissi vs sen n dsrsin C CilekRecelim m cnm yapsın mı bi test
Sarı akıntım var 1haftadır şiddetli bel ağrısı var göğüs uçlarıma dokunamıyorum hatta sabah kahvaltıdan önce gözüm karardı ama adet belirtisinden ayıramıyorum bunları canım ya C CilekRecelim eşim pazartesi yapalım diyo kuzum ya testibabymmm biliyorum hayr diyeceksin ama bi test yaparmısınn akıntı varmı bel agrısı regl olucak hissi vs sen n dsrsin C CilekRecelim m cnm yapsın mı bi test
Canımsın çok ağlıyorum adetten önce negatifi görünce bi de ben zaten günümde adet olurum hep yarın olmazsam daha bi umutla test yaparım ertesi günBence tabki yapsın ben nedense çok unutluyum nolur hemen yap ben sizi kırmamıştım lütfennnnNekadarcilekbirhayat