- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Dr um çok iyi çok zaten ama ebeler çok suratsız gıcık iticiler kendini beğenmişler hepsi
Kızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?
Arkadaşlar rüyamı yazdım cvb veren fikri olan varmi şey canım görmemişim cinsiyetinin belli olduğunu benimki daha belli olmadı yani belki olmuştur 16 haftadayimda
Anladım canım. Bilgiler için çok teşekkürler.ben regl günü olmayı beklerken nokta kadar pembe bir kan vardı. devamı gelir dedim gelmedi.. bende bu şekildr oldu. oğlumda kahverengi akıntı şeklindeydi ve 3 ay sürdü.. her hamilelikte farklı oluyor
Canım benim üç kızım var prensesler gibi bununda erkek olmasını istiyorum allah nasip ederse bu rüyayı gördüm merak ettim baktım erkek bebek demekmiş ama hamile olduğumu bilmiyordum tekrar aynı rüyayı gördüm daha sonra hamile olduğumu öğrendim eşimin arkadaşı da oğlumuz olduğunu görmüş tabi hayırlısı allah bilir eşim herşeyin hayirlisi diyor öyle işte canım allah herkese hayırlı evlat versin
Dr değiştiricem ve içime sinmeyen o kadına gidicemşanslıyım o konuda ebemiz de çok şirin.
Benin bat tan 3 4 gün önce çok çok az pembe lekelenmem olmuştu ben ilişki sonrasına bağladım ama yerleşme diyende oldu bende ne olduğunu çözebilmiş değilim hala☺Kızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?
Ben sormadimda bi arkadasim sormus erken donemde cnsellk olmasn demis ona olursada icine bosalmasi tehlikeliymis ama dr un agzindan duymadim tabi. Bu arada bende araniza geliyim miiKızlar çok çok özür dileyerek ve utanç içibde soruyorum:
Eşimle 2 haftaya yakın süredir bebekten dolayı yakınlaşamıyoruz ve beni çok özlediğini söylüyo bende hiç dayanamam ama korkuyorum hem eşim hem ben bebeğe bişey olcak die ödümüz patlıyo bizim yüzümüzden bebeğimize bişey olursa yaşamam diyo az önce biraz ileri gider gibi olduk ama bıraktık hamilelik boyunca eşimin benden soğumasından korkuyorum dr a sormayı yine ve her zamanki gibi unuttum napmalıyım bilmiyorum
Dr değiştiricem ve içime sinmeyen o kadına gidicem
Kızlar çok çok özür dileyerek ve utanç içibde soruyorum:
Eşimle 2 haftaya yakın süredir bebekten dolayı yakınlaşamıyoruz ve beni çok özlediğini söylüyo bende hiç dayanamam ama korkuyorum hem eşim hem ben bebeğe bişey olcak die ödümüz patlıyo bizim yüzümüzden bebeğimize bişey olursa yaşamam diyo az önce biraz ileri gider gibi olduk ama bıraktık hamilelik boyunca eşimin benden soğumasından korkuyorum dr a sormayı yine ve her zamanki gibi unuttum napmalıyım bilmiyorum
Gel tabi sorulur mu☺cevap için saol dr a sormayı unuttum bidahaki randevumda 2 hafta sonra . Beklicez yaniBen sormadimda bi arkadasim sormus erken donemde cnsellk olmasn demis ona olursada icine bosalmasi tehlikeliymis ama dr un agzindan duymadim tabi. Bu arada bende araniza geliyim mii
Bende ilk üç ay düşük riski oluşturduğunu duymuştum kuzum dr un nosu olsa arayıp sorcam oda yokC CilekRecelim m cnm bnm her dr ikişki konusunda farklı düşünüyor bide takip eden dr seni ve bebeğini ii biliyor bence dr a sor ama ilk üç ay dişini sık derim....
Çünkü erkek dr a karşı tepki aldılar hepsi birdenniye ki?
canım benim doktorum yasakladı hala yasakkk... ama oğlumda hiç öyle bir şey olmadı. olursa da condom kullanmanız gerekli enfeksiyon riskine karşı. bebeğe bir şey olmasından korkuyor madem soğumaz canım.. yapacak bir şey yok.. bebek olunca değişiyor işler.. azcık sabretmek gerekli.
Snn kese gozuktumu canim ?Çünkü erkek dr a karşı tepki aldılar hepsi birden
Anladım canm sabretmek gerekiyorsa yapacak bişey yok tabi biz çok bekledik bu bebeği kendi zevkimiz için tehlikeye atamam onu
Çünkü erkek dr a karşı tepki aldılar hepsi birden
Anladım canm sabretmek gerekiyorsa yapacak bişey yok tabi biz çok bekledik bu bebeği kendi zevkimiz için tehlikeye atamam onu
Snn kese gozuktumu canim ?
anladım canım galip geldiler yanii :/