hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Kızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?

ben regl günü olmayı beklerken nokta kadar pembe bir kan vardı. devamı gelir dedim gelmedi.. bende bu şekildr oldu. oğlumda kahverengi akıntı şeklindeydi ve 3 ay sürdü.. her hamilelikte farklı oluyor

Arkadaşlar rüyamı yazdım cvb veren fikri olan varmi şey canım görmemişim cinsiyetinin belli olduğunu benimki daha belli olmadı yani belki olmuştur 16 haftadayimda

rüyanla ilgili bilgim yok canım.. pek anlamam ben. cinsiyeti
i belli olur acele etme. ben 16 haftalıkken söyledi ayrıntılıda doktorum bekle dedi. 20.haftada kıza benziyor dedi sadece detaylıda 21. haftada kız kesinleşti

Canım benim üç kızım var prensesler gibi bununda erkek olmasını istiyorum allah nasip ederse bu rüyayı gördüm merak ettim baktım erkek bebek demekmiş ama hamile olduğumu bilmiyordum tekrar aynı rüyayı gördüm daha sonra hamile olduğumu öğrendim eşimin arkadaşı da oğlumuz olduğunu görmüş tabi hayırlısı allah bilir eşim herşeyin hayirlisi diyor öyle işte canım allah herkese hayırlı evlat versin

Canım benim hamileliklerimde 2 ay kadar azda olsa kanama oldu korkulacak bişey yok yerleşme kanaması cinsiyete alakasi yok bünyeyle alakalı allah hayırlı uğurlu etsin bebisini

hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne höre olur

Kızlar aranızda yerleşme kanamasının nasıl birşey olduğunu, neye benzediğini ve döllenmeden ne kadar süre sonra olduğunu bilen var mı?
Benin bat tan 3 4 gün önce çok çok az pembe lekelenmem olmuştu ben ilişki sonrasına bağladım ama yerleşme diyende oldu bende ne olduğunu çözebilmiş değilim hala☺

Kızlar çok çok özür dileyerek ve utanç içibde soruyorum:
Eşimle 2 haftaya yakın süredir bebekten dolayı yakınlaşamıyoruz ve beni çok özlediğini söylüyo bende hiç dayanamam ama korkuyorum hem eşim hem ben bebeğe bişey olcak die ödümüz patlıyo bizim yüzümüzden bebeğimize bişey olursa yaşamam diyo az önce biraz ileri gider gibi olduk ama bıraktık hamilelik boyunca eşimin benden soğumasından korkuyorum dr a sormayı yine ve her zamanki gibi unuttum napmalıyım bilmiyorum

Ben sormadimda bi arkadasim sormus erken donemde cnsellk olmasn demis ona olursada icine bosalmasi tehlikeliymis ama dr un agzindan duymadim tabi. Bu arada bende araniza geliyim mii

C CilekRecelim m cnm bnm her dr ikişki konusunda farklı düşünüyor bide takip eden dr seni ve bebeğini ii biliyor bence dr a sor ama ilk üç ay dişini sık derim....

Dr değiştiricem ve içime sinmeyen o kadına gidicem

niye ki?

canım benim doktorum yasakladı hala yasakkk... ama oğlumda hiç öyle bir şey olmadı. olursa da condom kullanmanız gerekli enfeksiyon riskine karşı. bebeğe bir şey olmasından korkuyor madem soğumaz canım.. yapacak bir şey yok.. bebek olunca değişiyor işler.. azcık sabretmek gerekli.

Ben sormadimda bi arkadasim sormus erken donemde cnsellk olmasn demis ona olursada icine bosalmasi tehlikeliymis ama dr un agzindan duymadim tabi. Bu arada bende araniza geliyim mii
Gel tabi sorulur mu☺cevap için saol dr a sormayı unuttum bidahaki randevumda 2 hafta sonra . Beklicez yani

Çünkü erkek dr a karşı tepki aldılar hepsi birden
Anladım canm sabretmek gerekiyorsa yapacak bişey yok tabi biz çok bekledik bu bebeği kendi zevkimiz için tehlikeye atamam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…