hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Eki Görüntüle 1968956 işte miniğim sata göre 6 gün geriden geliyoruz 4 haftalıkmışız şimdi aklıma takılan ilk olarak kağıdın sağ üstünde neden 24w1d yazıyo normalde o bizim haftamıza göre olması gerekmiuomuydu ikincisi yaklaşık doğum tarihini nasıl hesaplicam
4 haftalıkta usg görüntüsü mü verdiler ?? Ne güzel ya ben perşembe gidicem kese görmeye anca o zaman çağırdı dr :KK43:

Gel tabi sorulur mu☺cevap için saol dr a sormayı unuttum bidahaki randevumda 2 hafta sonra . Beklicez yani
Benim doktorum ben sormadan ke disi soylemisti su uc ay sakının diye tehlikeli cunku eskiden boyle bisey yoktu dr. Izin veriyodu ama zararlari yeni yeni farkedildi demekki

4 haftalıkta usg görüntüsü mü verdiler ?? Ne güzel ya ben perşembe gidicem kese görmeye anca o zaman çağırdı dr :KK43:
Kendini hic uzme bazi doktorlar erken gozukmeme ihtimalinde annenin uzulebilcegini bildigi icin tedbirli davranip gec cagiriyo cok ince bi davranis bence hem bazilarinda da gec gozukuyo benimde 5+2 de kese gozuktu ama kalp atisi icin 8+2 de cagirdi

Ben sormadimda bi arkadasim sormus erken donemde cnsellk olmasn demis ona olursada icine bosalmasi tehlikeliymis ama dr un agzindan duymadim tabi. Bu arada bende araniza geliyim mii
aaaa cnm bnm olur mu o nasıl soruu ya gel tabiii hg tebrik ederimmm

Merhaba kızlar.

Bugün gecikmemin 17. günü ve hâlâ âdet olmadım. Dün de normalde bu ay ki yumurtlama günümdü ve kıpkırmızı damar şekilli bir lekelenmen oldu ama devamı gelmedi. Bugün ise koyu krem ile karışık 1 damar şeklinde olan kırmızı bir leke geldi.

Yerleşme kanaması gibi birşey olabilir mi?

Benim de sata göre 5+2 ama doktora gittiğimde dün 4+4 dedi biraz geç döllenmiş kesemiz de 4 buçuk mm görüldü. Önümüzdeki cuma çağırdı kalp atışı için ama erken duyamayabiliriz dedi ben de öbür cuma gitmeye karar verdim sürekli ultrason cihazına maruz kalmak istemiyorum. İlişki için de kalp atışlarını duyana kadar yasak dedi bi de benim ultrasonda ufak bir şey daha göründü ikiz mi dedim :dd daha onu söylemek için erken dedi ufak bi kanama alanı da olabilir ama önemsiz dedi ilaç vermedi

Valla bende şaşırdım eşim nedense hep ikiz bekledi rüyasında görmüş ama 4 haftalık minnoşumuzu gördük ben 5 haftalık sanarken bile göremicem korkusu vardı

Benim 6haftalik dedi dr normalde 7 olmasi lazim ymurtlamam gec olmustu o yuzden gliba. Kese 11mm mis haftaya kalp atisi icingel dedi bebek gozukuyomu dedim hyr dedi. Bebek gozukmeden nsl kalbi atcak onu anlamadim bende.

babymmm biliyorum hayr diyeceksin ama bi test yaparmısınn akıntı varmı bel agrısı regl olucak hissi vs sen n dsrsin C CilekRecelim m cnm yapsın mı bi test
Sarı akıntım var 1haftadır şiddetli bel ağrısı var göğüs uçlarıma dokunamıyorum hatta sabah kahvaltıdan önce gözüm karardı ama adet belirtisinden ayıramıyorum bunları canım ya C CilekRecelim eşim pazartesi yapalım diyo kuzum ya testi

X