- 2 Nisan 2011
- 1.884
- 7
Aldıkların cok hoş güle güle kullan. kırmızı puanlı su takımına da bayıldım:) ayrıca aldıgın yerleri ve fiyatları yazmanda cok güzel olmuş, fikir vermiş oldun teşekkürler:)
güle güle mutlulukla aşkla kullanman dileğiyle canım ..=)
rica ederim canım beğenmene sevindim evet kırmızı bardakları bende severek aldım ama o ara mutfağımdaki herşeyi kırmızı yapacaktım direkten döndümşimdi sanırım pembe ve uçuk mavi seviyorum
kırmızıyı bana bulaştırdın sonra direkten döndüm de bende bodoslama daldım sayende kuzum
kuzum de bakim kırmızı ney aldınben o pembe pasta setini buldum karacanın online sitesinde 30 tl alayımmı kız Eki Görüntüle 598539 bayılıyom buna 30 tl ama krc nin sitesinde bitmiş kız
tupper kaplarım 6 lı kırmızı kapaklıdan var 2 tane çırpma kabı var.bizim diğer bacıdan aldıydım süzgecim bilem kırmızı
bernardo tencere aldım en son he bide sarevde nevresim aldım kıpkırmızı
canım ben bulur yollarım sanabundanmı istiyon eminsin dimi değiştirme karar sonra
du bu hisarların borcu biraz hafiflesin ben sana sipariş vercem hem belki karar değişirimay bebişim çok sağol ya o dediğin tupperlar topiğinde varmı kuzu bakem bi
Hepsi birbirinden şık canım aşkla kullan
tupper kaplarım 6 lı kırmızı kapaklıdan var 2 tane çırpma kabı var.bizim diğer bacıdan aldıydım süzgecim bilem kırmızı
bernardo tencere aldım en son he bide sarevde nevresim aldım kıpkırmızı
canım ben bulur yollarım sanabundanmı istiyon eminsin dimi değiştirme karar sonra
yaa kızlar bende bu pasta setinden istiyorum nerden alıyosunuz :s ben hiçbiyerde görmedim((
CRİCK CRACK 17 PRÇ SİLİKON KEK SETİ PEMBE - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı
kızlar buldum
hamisim canım
bu Siteden alınırmıki kızlar güvenilirmi ?
kuzum bu siteyi akşam bende buldum krc de bitmişti ama bu site güvenlimidir ki :26:
alanların yorumlrı var kuzum bilmiyom memnun kalanlar var