hamisin çeyizlerii :)

Aldıkların cok hoş güle güle kullan. kırmızı puanlı su takımına da bayıldım:) ayrıca aldıgın yerleri ve fiyatları yazmanda cok güzel olmuş, fikir vermiş oldun teşekkürler:)

Aldıkların cok hoş güle güle kullan. kırmızı puanlı su takımına da bayıldım:) ayrıca aldıgın yerleri ve fiyatları yazmanda cok güzel olmuş, fikir vermiş oldun teşekkürler:)

rica ederim canım beğenmene sevindim evet kırmızı bardakları bende severek aldım ama o ara mutfağımdaki herşeyi kırmızı yapacaktım direkten döndüm şimdi sanırım pembe ve uçuk mavi seviyorum

kırmızıyı bana bulaştırdın sonra direkten döndüm de bende bodoslama daldım sayende kuzum

kuzum de bakim kırmızı ney aldın ben o pembe pasta setini buldum karacanın online sitesinde 30 tl alayımmı kız Eki Görüntüle 598539 bayılıyom buna 30 tl ama krc nin sitesinde bitmiş kız

tupper kaplarım 6 lı kırmızı kapaklıdan var 2 tane çırpma kabı var.bizim diğer bacıdan aldıydım süzgecim bilem kırmızı
bernardo tencere aldım en son he bide sarevde nevresim aldım kıpkırmızı

canım ben bulur yollarım sana bundanmı istiyon eminsin dimi değiştirme karar sonra

du bu hisarların borcu biraz hafiflesin ben sana sipariş vercem hem belki karar değişirim ay bebişim çok sağol ya o dediğin tupperlar topiğinde varmı kuzu bakem bi

du bu hisarların borcu biraz hafiflesin ben sana sipariş vercem hem belki karar değişirim ay bebişim çok sağol ya o dediğin tupperlar topiğinde varmı kuzu bakem bi

taaaaaam o zaman
canım var var ekledim tupperlarımıda

yaa kızlar bende bu pasta setinden istiyorum nerden alıyosunuz :S ben hiçbiyerde görmedim ((

kuzum bu siteyi akşam bende buldum krc de bitmişti ama bu site güvenlimidir ki :26:

alanların yorumlrı var kuzum bilmiyom memnun kalanlar var

Akşam sitenin birinde biri yorum yapmıştı kalıbı iyi değil içi hamur kalıyor diye kadının biride yazmış siz pişirmeyi becerememişsiniz diye koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…