hamisin çeyizlerii :)

Nehir iyi markadır, günlük takım arıyorsun sanırım. Hangi modeli beğendin?
Bornoz hakkında sorun nedir?

Nehirin sapsade bi modeli var adını bilmiyorum onu almayi düşünüyorum merak ettigim acaba A101/e gelecek olan ayni kalite midir bornoz konusunda da tac la sarev arasinda kaldim bambu olarak istiyorum piyasasi nasildir netten mi alinmali yoksa direkt eminönü filan mi alinmali ben İstanbul da degilim ama gelme sansim oluyor cok teşekkür ederim dönüş icin bu arada

Bildiğim kadarı ile A101 güvenilir bir site, burada ki kızlar baya alışveriş yapıyor o siteden. Ben fransa da yaşıyorum, onun icin A101 den alamıyorum ama guvenilir olduğunu biliyorum. Nehir de iyi marka, bence alabilirsin.
Bornoza gelince, Taç ve Sarev çok iyi markalar, her ikisi de olabilir.
Bence imkanın varsa Istanbul a git ve herşeyi kendi gözlerinle gör, istediğin ürünlere dökün felan.
Başka yorumlar bekleyebilirsin canım, ben yurtdışında yaşadığım için pek yardımcı olamıyorum...

canım çok teşekkürler dönüşün için ilgin için ya eskiden çok aktifdim forumlarda şimdi okuyup çıkıyorum kimseler yazmayınca kötü oldum bende markafonide sarevin bambu bornoz takımlarını gördüm 250 civarı iyi gibi geldi ama piyasasını bilmediğimden sorayım dedim

Kizlar bimden aldigim tepsilerimi eklemeyi unutmusum

Deneme

Eklentiler

• IMG-20150116-WA0004.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 102
Bornoz günlük yemek tk ve ckb ayrica bornoz ve havlular kaldi bide örgü battaniyeli nevresim istiyorum bakalim nisanimiz bu aralar olacak artik sanirim cok heyecanliyim

Konuyu hareketlendirsek mi

konuyu hareketlendirelim evet lakin ben bi sürü şey aldım ama ekleyemedim buraya yaa eskidenmiydi o bu forumlar tıklım tıklımdı şimdi kimseler yazmıyor anacımm

selam canım :) gerçekten konuyu açalı baya bi zaman geçmiş :) günlük yemek takımın için porland ı öneririm "ince" olanlara bak ama bence :) geçen gün gezdim gayet kaliteli ince porselenleri vardı porland genelde kalın üretir çünkü. kötü takımlara 300-400 tl vereceğine bu paraya kalitelisini bulabilirsin. Günlük ÇKB için korkmaza bakabilirsin,
havlu ve bornozlara gelince, sareve iyi diyende kötü diyende var ben kullanmadım ama çekiniyorum. bilinenin aksine çok köklü bir markada diil. TAÇ ın pahalı ürünleri taibiki kaliteli ama oda sanki fabrikasyon olayı arttıkça eski etkisini kaybediyor gibi. ben markaların üretim yerine bakıyorum önce, Denizliyse önceliklidir :) Dantela vitayı şiddetle öneririm, fıyat olarak taçtan aşağı kalmaz ama ben bunu seçerdim. umarım yardımcı olabilmişimdir canım sevgiler

konuyu hareketlendirelim evet lakin ben bi sürü şey aldım ama ekleyemedim buraya yaa eskidenmiydi o bu forumlar tıklım tıklımdı şimdi kimseler yazmıyor anacımm
Valla ole canim :) belkide biz degistik onda ole geliyo :)) ben bi sohbet topigini okiyim dedim sabahtan aksama yetisememdjm :))))

Merhaba.bende d2nizliden sioaris verdim.battaniyeleri harika nevresimlerde ole yerinden almakta fayda var :)))

Günlük yemek takımı mi Güral porselenden aldım canım eksiğim yok gibi havlular ok bornozualdirmadilar düğün çarşısında erkek tarafı alırmış almadım bende o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…