gsm_lee (Ekin'in) çeyizi. Bunlarda benim cicilerim :)

Canım bende burda bazen topiklere bakiyorum çok güzel seyler görüp almak istiyorum ama bakıyorum üretimden kalkmış.. Dedigin gibi gözümüz kalanlari almak lazim sadece ama benim pek alacak bisiyim kalmadı zaten şöyle bakınca elektronik harici bi heves aldim gitti..:-)Gerci alip kullanmaya baslayinca da bi süre sonra modası gecicekti Hangi birini yenileyecektin öyle düşün.. Teflon seramik granit hepsi ayni kaplama zaten canım cizildimi çöp o yüzden hiç geçti diye düşünme tefalin teflonlari uzun süre dayanikli sonra yenilersin eskidikce:KK39:
aynen haklısın cnm porselenleri keşke son zamanlara bıraksaydım diyorum kahvaltı takımımın çay bardağı kırılmış bile üstüne bsy konulunca çok cnm sıkıldı bugün bu olaya en güzeli ev tutulup alıp eve götürmekmiş onu anladım misafir takımını öyle yapacaım ev tutulunca alıp eve götüreceğim artık
önceden almakta maddi açıdan bi yönde iyi oluyor düğün arifesinde zaten perdesi halısı vs her şeye para gidiyor en azından bunlar çıkmış oluyor aradan

aynen haklısın cnm porselenleri keşke son zamanlara bıraksaydım diyorum kahvaltı takımımın çay bardağı kırılmış bile üstüne bsy konulunca çok cnm sıkıldı bugün bu olaya en güzeli ev tutulup alıp eve götürmekmiş onu anladım misafir takımını öyle yapacaım ev tutulunca alıp eve götüreceğim artık
önceden almakta maddi açıdan bi yönde iyi oluyor düğün arifesinde zaten perdesi halısı vs her şeye para gidiyor en azından bunlar çıkmış oluyor aradan
Tatlım hiç canını sıkma yerlestirirken de olabilirdi oda nazari olsun ceyizinin sonuçta hepsini kırıp dokcez kullandıkça :p Ama dediginde mantikli tasima durumu var bide bunlarin.. Ben çoğunu netten aldığım için acaip korumali geliyo baloncuklu naylon vs bide koli içinde koli durumları var kalanlarida koctastan ince köpük gibi bisi aldim onlara sardim bebek gibi :KK70:Ama acayip bi koli kirliligi var malesef misafir odasi iptal oldu bende düzenliycem diye sürekli fıtık olucam bu gidişle :confused:

Tatlım hiç canını sıkma yerlestirirken de olabilirdi oda nazari olsun ceyizinin sonuçta hepsini kırıp dokcez kullandıkça :p Ama dediginde mantikli tasima durumu var bide bunlarin.. Ben çoğunu netten aldığım için acaip korumali geliyo baloncuklu naylon vs bide koli içinde koli durumları var kalanlarida koctastan ince köpük gibi bisi aldim onlara sardim bebek gibi :KK70:Ama acayip bi koli kirliligi var malesef misafir odasi iptal oldu bende düzenliycem diye sürekli fıtık olucam bu gidişle :confused:
:) aynen annemin odası benim oda baza altları iptal dün annem ısrarla saten nevresim takımı aldı 1 tane vardı pike de vardı 1 tane ısrarla aldı üste üstlük sanki ev tutulunca alırım dememişim gibi yastık da aldık 4 tane taç boncuk elyafmış nasılmış bilmiyorum misafir için aldım ben ve nişanlım ortapedik kullanıyoruz zaten sonra demezler mi saten envresim takımı alana 2 yastık hediye diye ettimi sana 6 yastık :) oda yastık doldu çok nevresim oldu artık bunaldım annemde eskidikçe açarsın dedi

IMG_7646.JPG
IMG_7647.JPG
IMG_7648.JPG
IMG_7649.JPG
79217_1_480x480.JPEG

ilk nevresim saten 175
diğeri pike takımı taşpınardan 155 elden 10 ay vade ile aldım peşin fiyatları 10 lira aşağısıymış bende böyle aldım gitti
taçın boncul elyaf yastıklarını misafir için aldım 4 adet peşin fiyatı 13 lira taksitli fiyatı 20 liraymış bunları peşin aldım arada fark olunca
saten nevresimi alıncada 2 adet silikon yastık hediye ettiler 6 tane yastık oldu :)
tepsiyi mudonun sitesinden 22 liraya aldım
hurçlar madame cocodan 10 liraya aldım en büyüğü 72*50 sanırım yalnız kalitesini beğenmedim eski usul hurçlar daha kaliteli zaten satıcıya da sordum yıkamada sorun oluyor mu diye fermuarı atabilir dedi artık çeyizler giderken kıyafetlerimi falan koymaya kullanırım diye düşündüm yeniler böyle :)

:) aynen annemin odası benim oda baza altları iptal dün annem ısrarla saten nevresim takımı aldı 1 tane vardı pike de vardı 1 tane ısrarla aldı üste üstlük sanki ev tutulunca alırım dememişim gibi yastık da aldık 4 tane taç boncuk elyafmış nasılmış bilmiyorum misafir için aldım ben ve nişanlım ortapedik kullanıyoruz zaten sonra demezler mi saten envresim takımı alana 2 yastık hediye diye ettimi sana 6 yastık :) oda yastık doldu çok nevresim oldu artık bunaldım annemde eskidikçe açarsın dedi
Yeni aldıkların da çok güzelmiş canım pikenin pembesi de bende var saten nevresim de benim de gözum vardi ama nevresim limitini asanlardanim bende:KK43: güzel gunlerde kullan canim :nazar: o yastiklar icin tek çözüm vakumlu hurclar var onlarda kağıt gibi oluyolar :halay:Yatak odani alırken yatagini bazali al tatlim sende atarsin içine herseyini ihtiyaç oldukca açar kullanirsin :KK39:

Yeni aldıkların da çok güzelmiş canım pikenin pembesi de bende var saten nevresim de benim de gözum vardi ama nevresim limitini asanlardanim bende:KK43: güzel gunlerde kullan canim :nazar: o yastiklar icin tek çözüm vakumlu hurclar var onlarda kağıt gibi oluyolar :halay:Yatak odani alırken yatagini bazali al tatlim sende atarsin içine herseyini ihtiyaç oldukca açar kullanirsin :KK39:
engilish home da içi vakumlu hurçlar varmış kadın dediki vakumluyorsunuz böyle kare şekilde kalıyor ezilmede olmuyor bozulmada kırışmadan çıkıyor dedi onu aklıma koydum bugün de mesaj gelditüm ürünlerde 1 alana 1 bedava diye 20 liraydı gidip alsam mı bilemedim :)
sanırım yatak bazalı olacak gerçi benim nişanlım mobilyacı onların takımları hep karyolalı bi formül bulur umarım
benimde nevresim çok dolu ama annem ısrar edince kıramadım eskidikçe açarsın olmadı dedi
pikenin pembesini de annem kendine aldı :halay:
çok beğendim aslında pembesini ama çok şeyim pembe olduğundan bu sefer mint alıp değişiklik yapmak istedim beğenmene sevindim cnm daha iyisi herkesin olsun inş:dua::KK200:

dün bir alana bir bedava varken english home gidiyim dedim geçerli değilmiş ama indirimdeymiş 13 liraya düşmüş ikili set olarak satılıyormuş bundan 3 set aldım toplamda 6 alezim oldu 2 tanesi kendimize 4 tanesi de misafir için kullanırım diye düşündüm
su geçirmezmiş
M019147_large.jpg

elektirik süpürgemi de aldık bi eksik daha tamamlanmış oldu
teknosada indirim varmış 2900 den 2500 e geldi evde köpekte olunca tercih bundan yana oldu
gerçekten işini iyi yapıyor annemin evinde denedim sabah samsung makineyle halıları süpürmemize rağmen akşam dysonla temizledim halının rengi ortaya çıktı
evde 3 kedi 1 köpek var canavar gibi evde hayvan besleyenlere tavsiye ederim
image1.JPG

maşallah hepsi birbirinden güzel.. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :oops:
uzun yıllardır alıyorsun şimdi eksiğin kalmamıştır ne güzeel :KK54:
süpürgeden ben de istiyorum çok pahalı ama en iyisi bu galiba :oops: hepsini güle güle kullan canım :KK60:

maşallah hepsi birbirinden güzel.. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :oops:
uzun yıllardır alıyorsun şimdi eksiğin kalmamıştır ne güzeel :KK54:
süpürgeden ben de istiyorum çok pahalı ama en iyisi bu galiba :oops: hepsini güle güle kullan canım :KK60:
teşekkür ederim canım daha iyileri herkesin olsun
geçen sene 1900 falanda dolar artınca iyice pahalandı gerçekten iyi ve her hangi bir sıkıntıda değişim garantili

gelin ayakkabım :)
topuklu ayakkabı giyemeyen alsam da bir daha giymeyeceğimi bildiğimden böyle bsy aldım
topugunu süsleyeceğim zaten gelinlikten görünmez diye rahatlığına kapılıp aldım gitti :)
IMG_8454.JPG

şok marketten indirimle aldım kove 15 fırca sanırım 8 liraydı

Eklentiler

• çöp.jpg
    çöp.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 57
düğün dernek derken artık 1.5 aylık evliyim :) fotoları yakında paylaşacağım
eksik bitmiyor kızlar daha alacağım o kadar çok şey var ki :)

X