beğendim abone oldum kuzum benim
hayırlı uğurlu olsun sayfalar taşsın inşallah resimlerden
bu arada teşekkür ederim adımda geçmiş topicinde
ne ara aldın diğer battaniyeyei ve bardakalrı ben onları görmedim 2 battaniyen var sanıyom
kuzum sen olmasan olurmu yaaaa ::89battaniyelerin 3. nü geçen ctsi aldım markafoniden 2 tanede tek kişilik almıştım ama onlar polyester geldi iade ettim geri oda 1 haftadır ulaşmamış markafoniye onla uğraşıyorum daha bardakları senle memurlar.nette ykb den haber beklediğim sırada yine markafoniden almıştım kızz bak ben kırmızı silikon eldiven ve spatulada almıştım du onlarıda ekleyim sonra hayalet tuzluğum filanda vardı annnemmm aklıma taksit taksit geliiii heyecandanmı neee
bak ben sana dedim ekleyince çıkıyo öle çoğalıyo diye
yarın bernardoya uğrıcam istediğin bişey varmı
annem ne istediğimi sen biliyonkredi kartımda limit yükselsin ay sonu alıyom bernardonun çay setini
canım hediye verdikleri bardaklar onlarmı güzelmiş yav
bu arada madalion dda u.s. polo nevresim çift kişilik 140 tl bide yorgan hediyeli
yok kuzu o bardakları ben aldım dur ekliyom hediyeleri
kız hediye candır
benim nevresimlede havlu vericeklermiş onuda eklicem ben
annem hediyeleri ekleyemiyom erişim yetkiniz yoktur diyor :26:
Eki Görüntüle 584996 işte çeyiz setini aldığım yerin hediyesi paşabahçe bardaklarımama keşke 12 tane olsaydı
aldıkların çok güzel cnm hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın inş
canım alırız aynısından nolucak yalnız yine kırmızı
aynen ha ısmarlasam böle olmazdıkız diyorumki bazı topiclerde kızların çeyizinde gördüm pembe silikon kek kalıbı filan almışlar bende onlardan alsammı ama bunlardan sonra aday çıkana kadar bişey almicam bekleyecem demiştim
sözümde duramayacakmıyım ne bu arada 2 nevresimim ve 2 pikem var ama resimlerini bulamadımm
çok güzeller güzel günlerde kullan canımbenim adayım olmasaydı hayatta bunları alıp paramı harcamazdım heralde yaza evlenicem bir kaç ay önce başladım çeyizlere
iyi günlerde kullanın maşallah çok güzeller