hamisin çeyizlerii :)

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.548
2.771
merhaba kızlar 2009 temmuzdan beri foruma üyeyim yanlış hatırlayabilirim ayı önce diyet topiclerine bakarak keşfetmiştim bu güzel sayfayı son 2 yıldır düzenli olarak çeyiz topiclerini takip etmeye başladım her ne kadar bir adayım olmasada şu sıralar bi kaç çeyiz eşyası aldım bende fiyatlarınıda yazıcam ki fikir olsun arkadaşlar ilk önce elime bugün geçen hisar setlerimi ekliyorum çay setide var hepsi dahil 1990 tl kredi kartına 10 taksit yemek takımının resmini arıyorum halen Eki Görüntüle 584910

kahvaltı takımım verda markafoniden 130 tl ye aldım sanırım
battaniyelerim markafoni mürdüm ve siyahı 73 e diğer güllü olan 65 e aldım nevresim takımlarım taç sarev ve hobby sarevi biricik arkadaşım quietrkn sayesinde 6. caddeden 95 tl ye aldım taçlar 75er tl ve hobby de 70 di sanırım Eki Görüntüle 584929
bardaklar6 şar tane ne kadardı hatırlamıyorum ama markafoniden almıştım
bunu yine sayın quietrkn hanım ile bimden almıştık

kızlar bazı şeyleri hatırlamıyorum sanırım

tuzluklarım maşam ve eldivenlerim markafoniden yine spatula silikon çırpıcıda var ama kırmızısı gelmedi bende çıkardım evde kullanıyoz

kızlar geçen hafta A101 den çeyizime yeni parçalar ekledim :)

Bunların hepsini aldım a 101 den kavanozları baharatlık olarak kullancam kapaklı saklamakaplarından ve tabaklardan 6şar tane aldım bardak takımından da 12 li olarak aldım nasıl kahvaltı takımına uyuyor diye

buda son aldığım taç pamuk saten nevresim takımım :)

Son düzenleme:

beğendim abone oldum kuzum benim
hayırlı uğurlu olsun sayfalar taşsın inşallah resimlerden
bu arada teşekkür ederim adımda geçmiş topicinde
ne ara aldın diğer battaniyeyei ve bardakalrı ben onları görmedim 2 battaniyen var sanıyom

kuzum sen olmasan olurmu yaaaa battaniyelerin 3. nü geçen ctsi aldım markafoniden 2 tanede tek kişilik almıştım ama onlar polyester geldi iade ettim geri oda 1 haftadır ulaşmamış markafoniye onla uğraşıyorum daha bardakları senle memurlar.nette ykb den haber beklediğim sırada yine markafoniden almıştım kızz bak ben kırmızı silikon eldiven ve spatulada almıştım du onlarıda ekleyim sonra hayalet tuzluğum filanda vardı annnemmm aklıma taksit taksit geliiii heyecandanmı neee

bak ben sana dedim ekleyince çıkıyo öle çoğalıyo diye
yarın bernardoya uğrıcam istediğin bişey varmı

bak ben sana dedim ekleyince çıkıyo öle çoğalıyo diye
yarın bernardoya uğrıcam istediğin bişey varmı

annem ne istediğimi sen biliyon kredi kartımda limit yükselsin ay sonu alıyom bernardonun çay setini

annem ne istediğimi sen biliyon kredi kartımda limit yükselsin ay sonu alıyom bernardonun çay setini

kız banklar sana çalışıyo kaçıncı yükseltmen bu
bakim indirim neler var derim sana tatlım not etcem hepsini

canım hediye verdikleri bardaklar onlarmı güzelmiş yav

bu arada madalion dda u.s. polo nevresim çift kişilik 140 tl bide yorgan hediyeli

işte çeyiz setini aldığım yerin hediyesi paşabahçe bardaklarım ama keşke 12 tane olsaydı

canım alırız aynısından nolucak yalnız yine kırmızı

aynen ha ısmarlasam böle olmazdı kız diyorumki bazı topiclerde kızların çeyizinde gördüm pembe silikon kek kalıbı filan almışlar bende onlardan alsammı ama bunlardan sonra aday çıkana kadar bişey almicam bekleyecem demiştim

sözümde duramayacakmıyım ne bu arada 2 nevresimim ve 2 pikem var ama resimlerini bulamadımm

çok güzeller güzel günlerde kullan canım benim adayım olmasaydı hayatta bunları alıp paramı harcamazdım heralde yaza evlenicem bir kaç ay önce başladım çeyizlere

canım bence alma onlar hep var heryerde büüyk olanları al sen uyguna bulunca kaçırma bence
ama sen bilirsin işte banada öle diyonuz çok nevresimin var diye ama dayanamıyom ne yapaaaaayım

çok güzeller güzel günlerde kullan canım benim adayım olmasaydı hayatta bunları alıp paramı harcamazdım heralde yaza evlenicem bir kaç ay önce başladım çeyizlere

ya burdan heves ettim aldım bide hisar çok uygundu 1990 tl ye tüm o gördüğün setleri aldım ben normalde paramı hep kıyafete ayakkabıya harcarım onlara harcayacağıma bunları alayım dedim hem bakımlı çalışan hoş bi hatunum sölemesi ayıp elbet bi beğeneceğim olur dedim ve aldımm sağolasın canım

iyi günlerde kullanın maşallah çok güzeller

çok sağol şekerim beğenmenize sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…