- 9 Mayıs 2013
- 813
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla fiyatı çok uygnumuş canım ben oturma odası salon ayrımı yapmıcam yatak odası country olurda oturma odamızın koltukları seninki gibi olur herhalde çok beğeniyorum ben bu koltuğu canlı gördüm bide pudra koltuklar vardı çok çok güzel şeler var tabi yatakta en iyisi yataş alevi felan hep oradan alıcam bende bizim evdekide yataş ve yıllardır çok memnunuz
ben avangarde kaçan country değildespor koltuklarla yakalarsam yakalarım beyaz esinti olur yastık ve eprde detayıyla country yaparım tv ünitesi bende alıcam vitrin değilde yan ocnsol almak isterim bu eşyaları içine tıkayım die istanbulda evler küçük maluım heryer heryerde oluyor
Teşekkür ederim.
Bitmiş halinimi yoksa ilk gördüğüm halini mi?
Gerçi ben her haline aşık oldum.
Lavin giydiğinde anlayacaksın inanki ruh halin değişiyor ve evet ben hazırım diyorsun.
Çok şükür aynı duyguyu Rabbim sanada taddıracak
güle gülee kullanınn canımmm aşklaa kullanmak nasip etsin rabbim herşeyin çok güzel
alakasız olucak ama kettle araştırıyorum bende şimdi sen kenwood almışsın araştırıp mı aldın canım iyimidirki bende aynı markadan alsam :26: hiçbilgim yok bu konuda
Onu geçen yıl altıncıcadde yarısıbizden kampanyasıyla almıştım.
Kek kalıpları ile birlikte toplam 50 tl gibi uygun bir rakama geldiğinden almıştım,bir kere denedim ama ne kadar iyi ben de bilemiyorum.:26:
lavin hepsi çok şekerler inş güle gül kullanırsınız :)
ben pasta setini daha önce nette görüp alıp almamak konusunda kararsız kalmıştım nasıl kaliteli mi birde nerden ve ne kadara almıştın?
Lavim, gerçekten mobilyalarını çook beğendim, İnşallah sağlıkla mutlulukla güle güle kullanırsınız
Lavincim her şeyin harika kuzum, Allah nazarlardan saklasın
Aşkla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Herbirine ayrı bayıldım...
Teşekkür ederim.
Pasta setimi karacadan aldım, 30 tl idi. Açıkçası dış görünüşünü çok sevdim de aldım, ama mutlaka bir işe yarar
lavincim mobilyaların hayırlı olsun arkadaşım, çok beğendim hepsini
herşey çok güzel gülerek ve iyi günlerde kullan canım bide aradğım birşey askılıklarını nerden aldın bende arıyorum onu çok yerde rastladım ama hangi markaya ait bir ürün bilmiyorum senin için bir mahsuru yoksa nerden aldığını öğrenebilirmiyim acaba:)
Çok teşekkür ederim Özlemcim
İnşallah Allah tüm isteyenlere hayırla kullanmayı nasip etsin.
Tüm askılarımı Markafonideki chiccy deco life kampanyasından aldım.
Salon için bu kanvas saati aldım, uyumlu oldu mu bilmiyorum:44:
Yorumlarınıza ihtiyacım var:
Eki Görüntüle 714025
Oturma Grubumuz da bu:http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/579776-lavinyanin-ceyizi-iste-karsinizda-10.html