Lavinya'nın Çeyizi İşte Karşınızda:)

lavinyacım banyo takımın çok güzelmiş güle güle kullan:KK34:

canım herşey cok güzel allah içine sindirsin :) ütülerimiz aynı bu arada. ben dayanamayıp cıkardım denedim harıka utuluyor hemde ağır degil.. Mutluluklar :) Güzel günlerde kullanman dileğiyle..

Lavincim herşeyin süper ağız tadıyla kullanın inşallah. Bu arada gelinliğini acayip merak ediyorum

Lavincim herşeyin süper ağız tadıyla kullanın inşallah. Bu arada gelinliğini acayip merak ediyorum

Çok teşekkür ederim:KK16:
Gelinlik baktım aslında ama tamamen benim hayal gücümün bir ürünü olacağından resmini koyamıyorum:KK31:

Zaten henüz tam olarak anlaşmadık gelinlikçiyle.

English Home 25 tl hediye çeki ile aldıklarım:KK69:

abc9b7fe-7cce-4c7a-a8c0-9754df8a6b5d.jpg

1c2322ca-2ecc-484b-862f-8bed4b74f3fa.jpg

ayy ne kadar çok alıncak şey varmış şimdi bi kendi çeyizime bi seninkine baktıu m da benim hiçbişiyim yokmuş resmen :KK43:

ayy ne kadar çok alıncak şey varmış şimdi bi kendi çeyizime bi seninkine baktıu m da benim hiçbişiyim yokmuş resmen :KK43:

Benim de 2 sene önce hiçbir şeyim yoktu:KK9:

Zamanla tadını çıkara çıkara almanı tavsiye ederim, ben uzun zaman içinde aldım, çevremdeki pek çok arkadaşım düğüne 1-2 Ay kala sıkışırken ben eşyalarımı paketleyip götürdüm bile. Ve inan böyle sıfırdan yavaş yavaş almak çok kayifli:KK16:

Ay hepsi çok güzel çok cici. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin . :KK23:

Oturma Grubumuz:KK69:

3b384d2f-f04b-4011-b55a-dd10d4534f3ekanyon_slider01.jpg

markası nedır gule gule kullan arkadasım cok hosuma gıttı

Maşallah Lavin, her bir şeyini almışsın, bir evlenmek kalmış. Şimdiden mutluluklar diliyorum. İran porselenlerini nerden almış annen, tam koleksiyonluk:) bir de tencere takımını değiştirme şansın varsa daha küçük kulplu alabilirsin. Benimkine benziyor ve dolapta çok yer kaplıyor bunlar.

Maşallah Lavin, her bir şeyini almışsın, bir evlenmek kalmış. Şimdiden mutluluklar diliyorum. İran porselenlerini nerden almış annen, tam koleksiyonluk:) bir de tencere takımını değiştirme şansın varsa daha küçük kulplu alabilirsin. Benimkine benziyor ve dolapta çok yer kaplıyor bunlar.

Evimi bile yerleştirdim kiiiiiii:21:

Annem onu ben bebekken ya da daha doğmamışken Doğubayazıttan almış sanırım.

Krizcim tencereleri düdüklü ve en büyük boy dışında tek dolaba sığdırdım, düdüklü ve en büyük boy tencereyi de kilere koydum,büyük boya hemen ihtiyaç duyulmaz zaten diye.

Hoş alalı 2 yıl oldu artık değiştirmemin mümkün olacağını sanmam:KK9:

X