- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
canım aramıza hoş geldin aldıkların maşallah çok güzeller
sende benim gibi bernardo sevenlerdensin
yemek takımından bende alıyordum elimizde yok dediler hatta royal bone chına nın bıze verdıgı model baska bır yerde yok dediler bana sen bulmussun ne guzel bende bulamayınca ona benzer olan bernardonun carnation modeline kaydım tam alıcaktım 1299 lıradan 1899 ıcınde catal bıcak hedıye olarak yaptılar bende ceklerımle catal bıcak takımlarını almıstım öylede kaldı ınmesını beklıyorum artık fıyatlarını
butterfly serısını bende kahvaltı setı olarak alacaktım hatta romance sersının yemek takımını aldım kelebek asıgı bırı olarak :) onu alıyım derken eltime hediye gelmiş aynısından bende aynı olmayalım dıye bernardonun viole serisinden aldım hep talihsizlik oldu anlıycan
sonucta yıne bernardodan aldım içim rahat etti
tercihini bernardo yaparak güzel bi tercih yapmışsın hepsi çok güzeller zevkinide çok beğendim canım sağlıkla ve mutlukla kullan
her hangi bir sorun olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
bence ana şeyleri halletmişsin sıra yatak yorgan nevresim bornoz aşamasında
tencereye fln gelince bazı arkadaşlar tefal alma demiş ama benim annemde tefal kullanıyor senelerce kullandık bız tavalarını
teflon düşünürsen tefalden şaşma
seramik düşünürsen bütçene göre moneta korkmaz da iyi diyorlar hangisini beğenirsen sonuçta seramikte de çizilince hepsi teflon gibi aynı kefeye konuluyor
çelik düşünürsen hisar korkmaz ar yıldız bunlarda şaşma derim
bardak ıvır zıvır hiç bitmez
ütü philips al derim
düdüklü set içinde de alabılırsın eger ayrı olarakalacaksan fissler ve tefalden herkes çok memnun
elektirik süpürgesi de amacına göre değişir o yüzden marka belirlemek çok sağlıklı olmaz şimdiden
zaten araştırdıkça aklında bazı markalar ürünler yer etmiştir
ana şeyleri hallettikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir canım
sana kolay gelsin yeni cicilerini zevkdaşım olarak sabırsızlıkla bekliyorum
Tesekkur ederiiimm gsm_lee:))
Su an tencere catal bicak vs celik olan kisma bakiyorum aslinda gonlum jumbodan yana ama su an hic uygun kampanyasi fln yok.
Ctesi gunu eminonune gidicem bir bakalim orda isime gelirse . Yoksa hisar. Digerleri de dedigin gibi dusunuyorum aldikca paylasicam :)))