hamisin çeyizlerii :)

canım bence alma onlar hep var heryerde büüyk olanları al sen uyguna bulunca kaçırma bence :KK34:
ama sen bilirsin işte banada öle diyonuz çok nevresimin var diye ama dayanamıyom ne yapaaaaayım :KK52::KK52::KK52:

kız hangisini almayım hangisini alayım kaçırdım ama artık araba ya konsantre olayım diyorum bide bernardonun çay setini alırsam valla almayacam umarım artık :KK6: :KK6: evde yer yok annemi tahmin edersinn :KK9: :KK9:

normalde set halınde olan ürünleri pek sevmiyorum ama aldıkların güzelmiş güle güle kullanırsın inşallah canım :)

kız hangisini almayım hangisini alayım kaçırdım ama artık araba ya konsantre olayım diyorum bide bernardonun çay setini alırsam valla almayacam umarım artık :KK6: :KK6: evde yer yok annemi tahmin edersinn :KK9: :KK9:

annem sen salonda yat senin odaya yığalım hepsini diyo :KK60::KK60:

her şeyin çok güzel canım huzurlu mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inş :KK16:

normalde set halınde olan ürünleri pek sevmiyorum ama aldıkların güzelmiş güle güle kullanırsın inşallah canım :)

aynen bende öyle düşünüyordum setleri beğenmiyordum 1 parçası iyi olsa diğer parçaları dandik oluyordu :KK36: fiyat farkını kapatmak için bunların hisarın hem istediğim ürünlerini sete koyabiliyordum hemde fiyatı çok iyiydi 1990 tl :KK1: çok teşekkürler beğenmeniz mutlu ediyor beni daha bi seviyorum aldıklarımı :KK16:

her şeyin çok güzel canım huzurlu mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inş :KK16:

çok sağolasın canım amin hepimiz mutlulukla kullanırız inş. çeyizlerimizi :KK16:

annem sen salonda yat senin odaya yığalım hepsini diyo :KK60::KK60:

kuzum ben zaten salonda yatıyom bizim kız üniv. kazanınca yatağını komşuya verdik okumaktan vazgeçip geldi tekrar hazırlanıyor bende salonda yatarım dedim yatak almayalım dedim 4 yatak dar eder diye odayı ama yarın büyük bi dolap alıyoruz onu kullanabilirim çeyizlerim için nasıl fikir :KK53:

kuzum ben zaten salonda yatıyom bizim kız üniv. kazanınca yatağını komşuya verdik okumaktan vazgeçip geldi tekrar hazırlanıyor bende salonda yatarım dedim yatak almayalım dedim 4 yatak dar eder diye odayı ama yarın büyük bi dolap alıyoruz onu kullanabilirim çeyizlerim için nasıl fikir :KK53:

vaçakala bak sen :KK23:
1 yatağa 1 dolap diyosun yani :KK1::KK1:

kızlar sizce hisardan aldıklarım pahalımı fiyat olarak nasıl bana uygun gelmişti oysa :26: :26:

merhaba kızlar 2009 temmuzdan beri foruma üyeyim yanlış hatırlayabilirim ayı :KK9: önce diyet topiclerine bakarak keşfetmiştim bu güzel sayfayı son 2 yıldır düzenli olarak çeyiz topiclerini takip etmeye başladım her ne kadar bir adayım olmasada şu sıralar bi kaç çeyiz eşyası aldım bende fiyatlarınıda yazıcam ki fikir olsun :KK31: arkadaşlar ilk önce elime bugün geçen hisar setlerimi ekliyorum çay setide var hepsi dahil 1990 tl kredi kartına 10 taksit yemek takımının resmini arıyorum halen :KK76: Eki Görüntüle 584908 Eki Görüntüle 584909 Eki Görüntüle 584910 Eki Görüntüle 584915 Eki Görüntüle 584920 Eki Görüntüle 584921

kahvaltı takımım verda markafoniden 130 tl ye aldım sanırım :KK55: Eki Görüntüle 584922
battaniyelerim markafoni En Büyük TÜRKİYE mürdüm ve siyahı 73 e diğer güllü olan 65 e aldım :KK16: Eki Görüntüle 584924 Eki Görüntüle 584923 Eki Görüntüle 584925 nevresim takımlarım taç sarev ve hobby sarevi biricik arkadaşım quietrkn sayesinde 6. caddeden 95 tl ye aldım taçlar 75er tl ve hobby de 70 di sanırım :KK9: Eki Görüntüle 584929 Eki Görüntüle 584927 Eki Görüntüle 584926 Eki Görüntüle 584928
bardaklar6 şar tane ne kadardı hatırlamıyorum ama markafoniden almıştım Eki Görüntüle 584932 Eki Görüntüle 584933 Eki Görüntüle 584931
bunu yine sayın quietrkn hanım ile bimden almıştık :KK9: Eki Görüntüle 584937

kızlar bazı şeyleri hatırlamıyorum sanırım

tuzluklarım maşam ve eldivenlerim markafoniden yine spatula silikon çırpıcıda var ama kırmızısı gelmedi bende çıkardım evde kullanıyoz :KK53:
Eki Görüntüle 584969 Eki Görüntüle 584968 Eki Görüntüle 584970

hepsini güle güle kullan
sarev wallpaper nevresim takımını ben de çok beğeniyorum kesin alcam ondan. ama sen çok uygun fiyataa almışsınn
güle güle kullann. ama ben baktım şımdi 169 mu ne fiyatı, sen nasıl öyle ucuza aldıınn ??

hepsini güle güle kullan
sarev wallpaper nevresim takımını ben de çok beğeniyorum kesin alcam ondan. ama sen çok uygun fiyataa almışsınn
güle güle kullann. ama ben baktım şımdi 169 mu ne fiyatı, sen nasıl öyle ucuza aldıınn ??

canım biz hamisle almıştık çek vardı böle uyguna geldi :KK76:
bak şu anda burda indirim var
http://www.altincicadde.com/urun-detay/cift-kisilik-saten-nevresim-takimi-wallpaper-1-19430-29694

avea da 140 tl üzerine 40 tl indirim kampanyası var 1 sms karşılığı bi bak kmpanyya istersen
120 tl ye gelmiş oluyo sana :KK34:

Son düzenleme:
ya burda görüyorum herkes çeklerle bir şeyler alıyor
ne çeki bunlar ??

canım alışveriş yaptıkça site sana hediye ediyo.mesela ben düdüklü tencere almıştım yanlış gönderdiler 100 tl özür çeki gönderdiler adresime.tefalin mikserini blendrını aldım 40 tlye :)) 100 tllik çeki kullanarak :KK16:

canım sana göstermek için baktım netten avea nın o kampanyası 31.12.2012 de bitmiş :26:

kızçeler çok teşekkürler sizce hisarlar uygunmu nasıl :KK23:

Canımm her şeyin çok hoş. Güle güle huzur içinde kullan inşallah:nazar: Misafir yemek takımın var,kahvaltı takımı da almışsın. Ama günlük yemek takımı da şart bence. Yerin sabit olacaksa yer sıkıntın da olmazsa al bence. Ben de önce 6 kişilikte kalsammı diye düşündüm ama çalışan biriyim makinada yıkanınca da 12 kişilik olmasını tercih ettm. Yetmeyebilir çünkü. Üstelik biz sık sık tayin oluyoruz,evimiz genelde küçük olacak. O yüzden kahvaltı takımı, çay takımı falan alamdım. Ama bence sen de günlük yemek takımı al. Bernardoda uygun şu an. Onların takımıda 170 civarı 2 takım alırsın sen de...

Canımm her şeyin çok hoş. Güle güle huzur içinde kullan inşallah:nazar: Misafir yemek takımın var,kahvaltı takımı da almışsın. Ama günlük yemek takımı da şart bence. Yerin sabit olacaksa yer sıkıntın da olmazsa al bence. Ben de önce 6 kişilikte kalsammı diye düşündüm ama çalışan biriyim makinada yıkanınca da 12 kişilik olmasını tercih ettm. Yetmeyebilir çünkü. Üstelik biz sık sık tayin oluyoruz,evimiz genelde küçük olacak. O yüzden kahvaltı takımı, çay takımı falan alamdım. Ama bence sen de günlük yemek takımı al. Bernardoda uygun şu an. Onların takımıda 170 civarı 2 takım alırsın sen de...

bende çalışıyorum canım çok geç saatlerde çıkabiliyorum bazen zor meslekteyim :KK5: aynen makineye atınca 12 kişilik olsa mı diye düşündüm şimdi senin puantiyeleri seviyorum ve almak istiyorum bide bernardo var bunlardan birini seçicem bakalım beğenmene çok sevimdim ya bu arada bazen kahvaltı takımım kalitesiz çok ucuz aldım bazen acaba pintilikmi ettim diyorum :KK1:

bende çalışıyorum canım çok geç saatlerde çıkabiliyorum bazen zor meslekteyim :KK5: aynen makineye atınca 12 kişilik olsa mı diye düşündüm şimdi senin puantiyeleri seviyorum ve almak istiyorum bide bernardo var bunlardan birini seçicem bakalım beğenmene çok sevimdim ya bu arada bazen kahvaltı takımım kalitesiz çok ucuz aldım bazen acaba pintilikmi ettim diyorum :KK1:

Yok canım görüntüsü çok hoş kahvaltı takımının. Zaten çok sık kullanmasın da. Önemli olan sürekli kullandıkalrının kalitesi. Bernardo da güzel canım karar senin:KK34:

X