- 4 Şubat 2013
- 2.490
- 94
biz güya hala nişan yapıcaz poff:18:
İnşallah herşey gönlünüzce olur Canım
En doğru zamanda nişan yapmak nasip olsun
Çeyizlerin gerçekten çok güzel Maşallah
Mutlulukla Kullanman Dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz güya hala nişan yapıcaz poff:18:
teşekkür ederim canım cümlemize inşallah bekledik yeterince az daha bekleriz artık ne yapıyımİnşallah herşey gönlünüzce olur Canım
En doğru zamanda nişan yapmak nasip olsun
Çeyizlerin gerçekten çok güzel Maşallah
Mutlulukla Kullanman Dileğiyle
Hayırlı zaman neyse o olsun canım... Geç olsun güç olmasın.. Bizde bayramdan sonra ev tadilatına başlicaksık ama bayram gideli 1 ay oldu eve usta yeni geldi...
Hayırlısı ne zamansa o olsun
teşekkür ederim canım cümlemize inşallah bekledik yeterince az daha bekleriz artık ne yapıyım
aynen canım ya bizde bayram sonrası dedik ev aldı babası kendine bunun arabayı satıp başka üst araba aldılar derken borca girdiler bende pek bunaltmak istemedim ben bi de babamla senelerdir konuşmuyorum onunla durumları düzeltmek lazım işten çıktım derken yine askıya alındı ocakta yapalım ya da düğünden 2 ay önce yapalım diyoruz ama bilemiyorum artık sürekli değişiyor
gerçi daha evlenme teklifi bile etmedi
Desene daha beklenen cok şey var
Olsun güzel günler gelicekse beklemek güzeldir...
maaşallah cnm :) her biri ayrı ayrı güzel :) güle güle kullan inşallah :)ilk yazıma fotoğrafları kopyaladım kızlar çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni
çok teşekkür ederim cnmmaaşallah cnm :) her biri ayrı ayrı güzel :) güle güle kullan inşallah :)
ben bu fotoğraflarımı nasıl düzeltebiliyor admine nereden ulaşacağım bilemiyorum
eski fotolarım eklenti olarak gözükmeye başlamış konuyu 2012 de açmıştım o zamandan bu zamana değişiklik olmuşcnm topiğine fotoğraf yüklerken dosya yükle diye bir kısım var. orayı seç ve görseli ekle. yüklenince altta büyük boyutta ekle diye bir şey çıkıyor. o zaman hem boyutları büyüyor, hem de eklenti olarak görünmüyor.
eski fotolarım eklenti olarak gözükmeye başlamış konuyu 2012 de açmıştım o zamandan bu zamana değişiklik olmuş
bu eklenti ile görünenleri nasıl halledebilirim ki
eski yüklüleri tekrar yükleyemem ki elimde foto yok cnmbildiğim kadarıyla kendi yazdığımız gönderileri düzenleyebiliyoruz cnm. düzenle kısmından gene önceki mesajımda söylediklerimi uygulayabilirsin.