Hamişim Ve Sirrimi Veriyorum :)))

Naz merhaba,

Ben de sayfayı epeyidir takip ediyorum ama yeni üye oldum,biz de bebek istiyoruz,sanırım ben de senin gibi bebek de bebek diye tırmanıyorum,darısı inşallah başıma yaa:çok üzgünüm:

Naz merhaba,

Ben de sayfayı epeyidir takip ediyorum ama yeni üye oldum,biz de bebek istiyoruz,sanırım ben de senin gibi bebek de bebek diye tırmanıyorum,darısı inşallah başıma yaa:çok üzgünüm:
canım burdaki insanları birbirlerine bağlayanda ortak duygu ve istekler. inşallah hepimiz en kısa zamanda burdan güzel haberlerimizi paylaşırız.
Ben de bebekte bebek diyorum ama ortada bişey yok:çok üzgünüm:sen ne zamandır bebek için deniyorsun?

Canım benim yaa seni anlıyorum Allah sabır versin ama ben hayırlı bi zamanda olacağına inanıyorum inş stres yapmamaya çalış onun etkisi yüksekmiş.Allah sana ve tüm bebek isteyenlere hayırlı bi evlat nasip ederi inş. Ammmiiiiiiinnnnnn....

g.yılmaz yazdıklarına sevındım.ama benım bu sıteyı kullanmakla ılgılı bı problemım var galıba yazmak ıstıorum olmuo ınsallah bu olur.bı arkadas bende yada esımde bı sorun olup olmadını sormus.her ıkımızdede bı problem yok.ama ilk deneyenlerde hemen tutan oluyo bızde olmadı okadar da dıkkat ettıkkı bu ay ama olmadı.bu ay denemeye korkuyorum artık.ya olamazsa dıe.

sanırım kendını rahat bırakıp olacağına varır dıceksın.bebek dusunmeyenler korunmalarına rağmen hamıle kalıolar ısteyenlerde kalamıo anlamadım

canım tebrikler bende ranıza yeni katıldım rabbim olmayanlara da versin ben de dörbuçuk aylık hamileyim çok özel bir duygu

tebrikler canım allah inşallah olmayanlarada versin çok özel bir duygu bende dörtbuçuk aylık hamişim.

slm kızlar bende aranıza yenı katıldım 5.5 yaşında bı oğlum var şimdi ikinci bir bebek istıyorum spıral vardı 2 ay önce çıkarttırdım geçen ay 5 gun geçtı adetım bayağı umutlandım sonra 1.5 gun kanama oldu kesıldı bu ay 3 gun geçtı adet oldum ama hamılelık belırtılerıde var bulantı göğüste büyüme sızlama kokulara hassaslık halsızlık hafıfı karnım çıktı hala bana hamıleymişim gibi gelıyo oğlumdada üstune görme yaşamıştım hayırlısı artık bu konuda bılgısı olana varmı şimdiden tşk

allah kolay bir hamilelik gecirmeni nasip etsin darisi tum isteyenlerin basina insallah sanki bende hamileyim gibi hissediyorum benimde sol kasigimda seyirmeler tiksinme var bakalim adetime daha bir hafta var ama icimden hep hamileyim diyorum insallah bu surprizimi vermek nasip olur ne olur duani eksik etme arkadasim allaha emanet ol hoscakal

sanırım ben sadece sizin hamiş haberlerinizi okuyabilcem
benim bir hamiş hikayem olmayacak (

canım benim birkaç gündür giremiyordum nete,senin bu yazını görünce çıldırdım, dayanamadım bu nasıl umutsuzluk, bu ne hayal kırıklığı bu senin yaptığın ne sana, ne kadınlar kulübü üyelerine :enbuyukkk: ne de geleceğin annesine yakışmadı canım benim.......:teselli:
herşey umutla başlar unutma sakın ve ne olur umudunu kaybetme.Hayat süprizlerle dolu ve senin meleğin senin sabrını deniyor, sadece allah'ım en doğru zamanda, en doğru yerde güldürecek :dance: yüzlerimizi kızlar ama bu şekilde karamsarlık bebeğimiz için hiç iyi değil.....klava:klava:
yani ne yapıyormussun canım arkadaşım, moralini yükseklerde, en yükseklerde tutuyormussun seni güzel haberlerini de buradan paylaşacağız buna emin ol.....

inşallah cnm yaa benimde sol kasığımda ağrı var gece yatınca falan kendımı dınlıyorum seğirme olurmu dıye sankı var gıbı ama net degıl..bakalım beklıycez opuyorum senı..

bubuşcum, rabbim inşallah yüzünü güldürecek canım benim tüm kalbim seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle dualarım meleğim ve sizin melekleriniz için...

arkadaslar merhaba ben yeni üyeyim ve aranıza katılmak istiorum evlıyım ist.da yasıorum 4 ay önce evlendim ve bebek sahibi olmak istiorum bu ay çok umutlandım ama olmadı

hayatım öncelikle aramıza hoşgeldin ve evliliğini de allah bebiş mutluluğu ile perçinlesin inşallahhhhhh....:1hug::1hug:

Naz merhaba,

hayatım merhaba,
eğer tırmalanmaya başladıysan allah yardımcın olsun, çünkü;bu duygu bir süre sonra insanın içini kemirmeye başlıyor, (sevinç,heyecan,mutluluk olarak tabii :dance::dance:) ama allah'ım hepimize yardım etsin, hepinizin yardımcısı olsun inşallah...:teselli:
hadi bakalım darısı başına ama üzülmek diye birşey yok daha doğrusu üzülmek yok...:1hug::1hug::1hug:

hülyam, sen zaten bu konuda tecrübelisin kız...yerimseniben
ama sana şunu söyliyim, belirtilerin hamile olduğğun sinyalini veriyor ve inşallah da hamilesindir allah'ım isteyen dileyen herkese versin .....

ranagül'cüm, seni umutlandırmış olmayayım canım ama içimden bir ses nedense hep senin hamile :sm_cool: olduğunu söylüyor ve inşallah sende bu ay hamişsindir canım arkadaşım benim, bana mutlaka haber ver seni buradan takip ediyor olacağımmm...

nazcım tşk çok yatlısın bılmem tecrubelımıyım ama inş vardır ben var dıyorum arkadaşlarım psıklolojık dıyor inş vardır inanın çok içten dılıyorum allah herkese versın kımseyı çocukla sınamasın

bu arada sağ tarafımda seğirmeler var bazen oluyo bu ara sık oluyo umarım vardır bende psıkolojık dıyen herkese yanılmadığımı gösterırırm bıde testlerdede çıkmıyo oda umudumu kırıyo hayırlısı

[QUOTE="NAZ";1966342]bubuşcum, rabbim inşallah yüzünü güldürecek canım benim tüm kalbim seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle dualarım meleğim ve sizin melekleriniz için...[/QUOTE]

nazcım yaa tşk cnm benim sen şimdi kutsalsın senin duaların bize faydalı gelecek inanıyorum.bende bu gece rüyamda bir saksıya çiçek diktim.küçük bi saksı sonra bakıyorum camın önünde aa bu tutmuş diyorum alıp balkondaki masaya koyuyorum güneşlensin diye.hayırdır inşallah..yemene dikkat et cnm.sevgiler

canım benim asıl ben sana teşekkür hayatım, inanınki kendim için nasl dua ettimse şimdide aynı şekilde sizler için ediyorum buna inanın rabbim yardımcımız olsun hepimizin.....
bu arada rüyan inşallah iyiye işarettir canım allah'ım hayırlar versin inşallah...
canım senin reglin ne zaman, onu da yazda takip edelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…