canım burdaki insanları birbirlerine bağlayanda ortak duygu ve istekler. inşallah hepimiz en kısa zamanda burdan güzel haberlerimizi paylaşırız.Naz merhaba,
Ben de sayfayı epeyidir takip ediyorum ama yeni üye oldum,biz de bebek istiyoruz,sanırım ben de senin gibi bebek de bebek diye tırmanıyorum,darısı inşallah başıma yaa:çok üzgünüm:
canım doğru söylüyorsun dün doktordan sonra baya gerildim
6 yılldır bekliyorum ben tabiki allahtan ümit kesilmez ama onca doktora gittim
sonuç hep negatif oldu. ben binbir umutla gidiyorum ama hep olumsuz olarak geri dönüyorumsenağlama
sanırım ben sadece sizin hamiş haberlerinizi okuyabilcem
benim bir hamiş hikayem olmayacak(
inşallah cnm yaa benimde sol kasığımda ağrı var gece yatınca falan kendımı dınlıyorum seğirme olurmu dıye sankı var gıbı ama net degıl..bakalım beklıycez opuyorum senı..
nazcım tebrik ederim seni...içinde bulundugun durumu çok iyi anlatmıssın...
arkadaslar merhaba ben yeni üyeyim ve aranıza katılmak istiorum evlıyım ist.da yasıorum 4 ay önce evlendim ve bebek sahibi olmak istiorum bu ay çok umutlandım ama olmadı
Naz merhaba,
Ben de sayfayı epeyidir takip ediyorum ama yeni üye oldum,biz de bebek istiyoruz,sanırım ben de senin gibi bebek de bebek diye tırmanıyorum,darısı inşallah başıma yaa:çok üzgünüm:
slm kızlar bende aranıza yenı katıldım 5.5 yaşında bı oğlum var şimdi ikinci bir bebek istıyorum spıral vardı 2 ay önce çıkarttırdım geçen ay 5 gun geçtı adetım bayağı umutlandım sonra 1.5 gun kanama oldu kesıldı bu ay 3 gun geçtı adet oldum ama hamılelık belırtılerıde var bulantı göğüste büyüme sızlama kokulara hassaslık halsızlık hafıfı karnım çıktı hala bana hamıleymişim gibi gelıyo oğlumdada üstune görme yaşamıştım hayırlısı artık bu konuda bılgısı olana varmı şimdiden tşk
allah kolay bir hamilelik gecirmeni nasip etsin darisi tum isteyenlerin basina insallah sanki bende hamileyim gibi hissediyorum benimde sol kasigimda seyirmeler tiksinme var bakalim adetime daha bir hafta var ama icimden hep hamileyim diyorum insallah bu surprizimi vermek nasip olur ne olur duani eksik etme arkadasim allaha emanet ol hoscakal
nazcım yaa tşk cnm benim sen şimdi kutsalsın senin duaların bize faydalı gelecek inanıyorum.bende bu gece rüyamda bir saksıya çiçek diktim.küçük bi saksı sonra bakıyorum camın önünde aa bu tutmuş diyorum alıp balkondaki masaya koyuyorum güneşlensin diye.hayırdır inşallah..yemene dikkat et cnm.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?