Hamişim Ve Sirrimi Veriyorum :)))

Gözün aydın canım.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin.

tabrikler canimm,allah sahlikli sihhatli kucagina versin yavrunu,anali babali buyusunn,sevgiler,olmayanlarada versin insssssssssssssss

canim hayirli olsun allah rahat bi hamilelik donemi gecirmeni nasip etsin bizimle paylasacaklarini dort gozle bekliyorum gozun aydin bu ay sonu bende insallah mujdeli haberi veririm burdan canim icimde bi duygu var hic olmadigi kadar hamile kalacgim bu ay insallah bakalim bende haber vericem herkese umarim yanilmam optum hoscakal

tebrik ederim canım.ben de 5 haftalık hamileyim.:dance:Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

hayırlı olsun umarım sorunsuz bi hamilelik dönemi geçirirsin.

nazcım senden dortgozle sırrını beklıyoruzz. bızede anlat nasıl oldu çok merak ettimmm..sevgiler bu arada nasılsın inş. sağlıgın yerındedir. bol bol dinlen..

Hayırlısı olsun inşallah , yalnız bu işin sırrı da mı var ve sen biliyorsun?
Allah bebek hasretiyle yananlara da anneliği tattırsın inşallah.

tebrik ederim canım gözün aydın
Allah sağlıklı sıhhatli kucağıan almayıda nasip etsin etsin inşallah
senin gibi bebk özlemi içinde olanlarada en kısa zamanda versin

hayirli olsun kardesim darisi biz olmayanlarin basina ins. evet bende cok merak ediyorum sirrini. sirrimi soyliycem dedin ve gittin. gunlerdir seni bekliyorum:)))

[QUOTE="NAZ";1918386]merhabalar hanımlar,
beni geçen aydan beri bebek bebek diye tırmalayan biri olarak tanıyorsunuz... şimdi ise 5 haftalık anne adayıyım, allah'ım nasip ederse tabii...
sizlere bu sayfadan neler hissettiğimi, :teytey: neler yaşadığımı:dance: ve nasıl gebe kaldığımı açıklayacağım... :sm_cool:
[/QUOTE]

Canım ya duyunca çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah bebişiniSenin adına çok mutlu olsum.Güzel ve rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle.....:teytey:

hayirli olsun kardesim darisi biz olmayanlarin basina ins. evet bende cok merak ediyorum sirrini. sirrimi soyliycem dedin ve gittin. gunlerdir seni bekliyorum:)))

valla al bendende o kadar her nete gırdıgımde bakıyorum acaba yazmısmıdır dıye ama yok bu naz bızı catlatacak meraktan.:))))
bakalım biz bu ay yumurtlama gününü tutturduk kasıklarımdada azda olsa agrılar var.ne olur dua edın arkadaslar bu ay umutluyum artıkk cocuk ıstıyorummm

ins. hamile kalmissindir canim.. ben bu ay beklemiyorum ama adet olmadim. hamilelik belirtileri var ama psikolojik diye dusunuyorum o yuzden testte yapmiyorum. ben normalde hep erken olurdum boyle gecmezdi benim adetim. kesin psiklolojiktir benimkisi. hayirlisi.. gecen ay cok bekledim neler yaptim ama 1 hafta erken oldum.

hayırlı olsun naz bu haberleri aldıkça seviniyorum mutlu oluyorum allah sağlılklı hayırlı uzun ömür versin bebeğine sana ve eşine hayırlısıyla kucağına almayı nas
ip etsin allahım

ya işte bizimki de bir umut. allah biliyo onun zamanınıda biz sabredemiyoruz.ya bide kesin olsun dıye değil de gun gectıkce acaba bı sorunmu var dıye dusunuyo ınsan.işte boyle bakalım..birde bu ay adet olursam rahim filmi çektircem ondan dolayı da olsun istiyorum..sende moralini bozma cnm hayırlısı beklemekten baska care yok.

canım cok mutlu oldum ınan ınsallah allahım banada bu güzel haberlerı buradan vermeyı nasıp edecek

[QUOTE="NAZ";1918410]hanımlar, hamişim ya inanamıyorum bu harika bir duygu ne ağlayabiliyorum nede gülebiliyorum, sadece rabbime bol bol şükr ediyor olmayan ve isteyen herkese versin diye dua ediyorum... bugüne kadar benimle dertlerimi paylaşan en üzgün anlarımda bana moral veren, beni tanımadan yinede bana destek olan tüm kadınlar kulübü üyelerine, şimdinin ve geleceğin annlerine buradan teşekkür etmek istiyorum, iyi ki vardınız hanımlar ve iyi ki varsınız.....[/QUOTE]

Tebrikler canım
İnşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.
Darısı benim gibi çok isteyenlerin başına....

[QUOTE="NAZ";1918410]hanımlar, hamişim ya inanamıyorum bu harika bir duygu ne ağlayabiliyorum nede gülebiliyorum, sadece rabbime bol bol şükr ediyor olmayan ve isteyen herkese versin diye dua ediyorum... bugüne kadar benimle dertlerimi paylaşan en üzgün anlarımda bana moral veren, beni tanımadan yinede bana destek olan tüm kadınlar kulübü üyelerine, şimdinin ve geleceğin annlerine buradan teşekkür etmek istiyorum, iyi ki vardınız hanımlar ve iyi ki varsınız.....[/QUOTE]

Bu arada eğer kızım olursa adını NAZ koyacağım.Gerçekten çok güzel bir isim.

Meraktan çatlama üzereyim.
Sevgili Naz;
Nedir bu sır????????????

kızlar, kızlar geldim.....
hepinizden tek tek özür dilerim hanımlar, beni tanıyanlar bilir eşim görevdeydi, size bu güzel haberi yazdıktan sonra bana süpriz yaptı ve çıkageldi, bende o buradayken siteye giremedim, malum hanımlar bilirsiniz işte.....
bu arada sırrıma gelince ise; belki birçoğunuzun bildiği fakat bilmeyenlerin ya da bilipte olurmu öyle şey diyenlerin olduğunu düşündüğüm için yaptığım ve etkisinin olduğuna inandığım sırrımı anlatıyorum....
rabbim isteyen herkese versin bebişlerini canlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…