• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişim Ve Sirrimi Veriyorum :)))

nazcım çok tebrik ediyorum allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın.bende 7 aylık evliyim.benimde 10 gün gecikmem var pazar günü test yapıcam bakalım sonuç ne olacak.

nazcım çok tebrik ediyorum allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın.bende 7 aylık evliyim.benimde 10 gün gecikmem var pazar günü test yapıcam bakalım sonuç ne olacak.

ayy canım benim çok tesekkür ediyorum tatlım, inşallah sende hamişsin buarada 10 gün geçtiyse yapsana test, neden pazarı bekliyorsun ki canım, allah'ın izniyle hayırlı haberlerini buradan bekliyorum dualarım seninle.... :dance::dance::dance:

saol canım benim normalde 5-6 gün geçiyo o yüzden biraz daha beklemek istiyorum ama 2 gün öncesine kadar adet olacakmışım gibi çok sancım vardı belim karnım kasıklarım bacaklarım ama bişey yok bende diyorum pazar günü 12 gün olcak o zaman yaparım inş. güzel haberi pazartesi veririm sizlere
:1hug:

saol canım benim normalde 5-6 gün geçiyo o yüzden biraz daha beklemek istiyorum ama 2 gün öncesine kadar adet olacakmışım gibi çok sancım vardı belim karnım kasıklarım bacaklarım ama bişey yok bende diyorum pazar günü 12 gün olcak o zaman yaparım inş. güzel haberi pazartesi veririm sizlere
:1hug:

inşallah tatlım hayırlı haberlerinle seni bekliyorum, pazartesi günü mutlaka haber ver çatlatma bizi sakın he...?:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

[QUOTE="NAZ";1969335]canım benim asıl ben sana teşekkür hayatım, inanınki kendim için nasl dua ettimse şimdide aynı şekilde sizler için ediyorum buna inanın rabbim yardımcımız olsun hepimizin.....
bu arada rüyan inşallah iyiye işarettir canım allah'ım hayırlar versin inşallah...
canım senin reglin ne zaman, onu da yazda takip edelim?
[/QUOTE]

inş hayatım ağzına sağlık.benim 1 şubat adet tarihim bakalım inş olmam ve bebek olur.rüyamında yorumuna baktım evlat sahıbı olmak yazıyo ama hayırlısı bakalım.öptm cnm:uhm:

hiç çatlatırmıyım ben sizi ayıp ettin :sm_cool: bu arada kaç haftalık hamilesin

inş hayatım ağzına sağlık.benim 1 şubat adet tarihim bakalım inş olmam ve bebek olur.rüyamında yorumuna baktım evlat sahıbı olmak yazıyo ama hayırlısı bakalım.öptm cnm:uhm:

bubuşum hadi hayırlısı bakalım, tatlım hemen açtığım yeni sayfaya gir ve oraya kendi tarihini yaz canım senide listeme ekleyeyim hadi hemennnnnnnnnn.....:1hug:

QUOTE=izmirgüzeli22;1970854]hiç çatlatırmıyım ben sizi ayıp ettin :sm_cool: bu arada kaç haftalık hamilesin[/QUOTE]

5+4 haftalık hamileyim teyzesi daha çok küçük benim meleğim allah'ım size de nasip eder inşallah bu duyguyu canlarım benim....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

AMİN CANIM EĞER BENDE HAMİLEYSEM 5+6 HAFTALIK OLUYORUM AYNI ZAMANDA MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞ.:sm_cool:

Back