Hamişim Ve Sirrimi Veriyorum :)))

aaaa bu ne ama yaa ortaya bişey atıyo siz oyalanın ben yine gelirim diyo olmazki ama:enbuyukkk:

öncelikli olarak kızlar;
1- bebiş düşünmeye başladığınız zaman hemen doktora gidip yaptırmanız gereken bütün testleri yaptırın...
2-eşinizle birlikte herşeyi unutun aklınızda ne varsa silin ve sadece romantik bir gece yaşamak için kendinizi odaklayın...(unutmayın bu çok önemli)
3-yatağınızın kenarında ilişki esnasında belinizin altına koymanız için mutlaka bir adet yastık bulundurun ve mutlaka belinize koyun...
4-ve ilişki sonrasında eşiniz artık spermlerini size bıraktığında 2-3 dakika içinizden çıkmamasını sağlayın ve belinizdeki yastık sayısın 2'ye çıkarın...
5-bacaklarınızı havaya kaldırın 30-50 dakika kadar bu şekilde bekleyin, biraz beliniz ağrıyacak ama bebişlerimiz için değmez mi?
6-sakın ama sakın vajinal duş yapmayın ve mümkünse 1-2 saat kadar duşa girmeyin
7-ve yapmanız gereken en önemli şey hanımlar kalbinizi temiz tutun ve rabbime onu ne kadar istediğinizi dualarınızla anlatın....
hanımlar rabbim inşallah hepinizin kucağını bebişlerinizle doldursun......
DUALARIM HEPİNİZLE HANIMLAR,ALLAH'IM YARDIMCINIZ OLSUN....

kızlar yazdım, yazdım hadi bakalım bir de bunları deneyin ben denedim ve hamişim allah'ım inşallah sizede nasip eder...
yorumlarınızı ve sonuçlarınızı bekliyorummmmm....

Okudumm Naz :)) Biraz da doğru zaman ve de nasip işi işte. Bu güzel paylaşımın için saol.

Bize belirtilerini de yazar mısın? İlk neler hissettin,vücudunda ne gibi değişiklikler oldu?

Nazcım bende o şekilde hamile kalmıştım şimdi 10+5günlük hamileyim:teytey: Allah inş bütün isteyenlere nasip eder.Çooook güzel bir duygu çok mutluyuz :sm_cool:inş Allah bütün hamişlere bebeklerini sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip eder.Aaaammmmiiiiiiiiinnnn.

Okudumm Naz :)) Biraz da doğru zaman ve de nasip işi işte. Bu güzel paylaşımın için saol.

Bize belirtilerini de yazar mısın? İlk neler hissettin,vücudunda ne gibi değişiklikler oldu?

elbette canım benim...:dance::dance::dance:
ilk belirti olarak göğüslerim çok büyüdü ve sertleşti,daha sonrasında benim en garip şikayetim olan sağ kasığımda seyrime tarzında bir atmanın olması ve ağrılarımdı kasıklarımdaki,sonra tiksinme başladı biraz biraz ve en sonunda da adetim gecikti tatlım....

bu arada göğüslerim hala çok büyük kızlar, eşim bile diyor ki; keşke hep böyle kalsan, bu önemli bir belirti sayılabilir bence...:hooray:

söylemeden geçemeyeceğim kızlar; ben hep bebişimin olduğunu hissettim, adetimden 10 gün önce yaptırdığım kan testinin sonucunu negatif senağlama çıktığında ağlamaktan bayıldım, klava: bayıldım ama kendime gelince dedimki; "o benim içimde, meleğim benimle" dedim, onu hissediyorsunuz hanımlar,bunu sakın unutmayın ve ne olur sakin ve sabırlı olun, bu çok zor biliyorum ama başka alternatifimizin de olmadığı ortada, canlarım benim... :1hug:

aminnnnnnnnnnn canım benim, inşallah allah'ım hamiş olmayanları biran önce hamiş eder, bizlere de bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza verir...
bu arada demek ki burada bu yazımı okuyan hanımlar ne yapıyorsunuz acilen uygulamaya geçiyorsunuz, hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorummmmmm...

naz cım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

[QUOTE="NAZ";1938948]aminnnnnnnnnnn canım benim, inşallah allah'ım hamiş olmayanları biran önce hamiş eder, bizlere de bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza verir...
bu arada demek ki burada bu yazımı okuyan hanımlar ne yapıyorsunuz acilen uygulamaya geçiyorsunuz, hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorummmmmm...
[/QUOTE]

nazcım tekrar kutluyorum seni allah tamamına erdırsın.sağlıkla kucagına al inşallah. ben buyuk merakla bekledım senın sırrını yazdıklarını genelde uyguluyorum.hemde eşimi 2 gun dınlendırerek ama ben ilacı bıraktıktan sonra daha yenı duzene gırdı adetlerım onunda etkısı vardı.bakalım bende bu ay umutluyum adetım 1 subatta ne olur dua et bızler ıcın.sevgiler

canım benim dua etmezmiyim tabiki ederim canım,

bu arada ben onu söylemeyi unuttum, ilişkiye 1 gün ara vererek girin, bununda etkisi var, sperm hızını ve kalitesi yükseliyormuş kızlar....
bubuşcum, allah'ım sana da şöyle kokusunu gül bahçelerinden almış bir melek göndersin inşallahhhhhh...
tüm duam ve yüreğim sizlerle hayırlı haberlerinizi de bekliyorum inşallah.....

[QUOTE="NAZ";1939383]canım benim dua etmezmiyim tabiki ederim canım,

bu arada ben onu söylemeyi unuttum, ilişkiye 1 gün ara vererek girin, bununda etkisi var, sperm hızını ve kalitesi yükseliyormuş kızlar....
bubuşcum, allah'ım sana da şöyle kokusunu gül bahçelerinden almış bir melek göndersin inşallahhhhhh...
tüm duam ve yüreğim sizlerle hayırlı haberlerinizi de bekliyorum inşallah.....
[/QUOTE]

inşallah cnm yaa benimde sol kasığımda ağrı var gece yatınca falan kendımı dınlıyorum seğirme olurmu dıye sankı var gıbı ama net degıl..bakalım beklıycez opuyorum senı..

sanırım ben sadece sizin hamiş haberlerinizi okuyabilcem
benim bir hamiş hikayem olmayacak (

Neden öğle söylüyorsun herşeyin vakti saati var bu şekilde düşünmemen lazım gerçekten böyle düşünmen çok üzücü:çok üzgünüm:stres yapma Allaha dua et kaç yıl aradan sonra çocukları olan insanlar var pozitif düşünmeye çalış bizi de üzme lütfen..:1hug:Allah hayırlı,sağllıklı sıhatli bir evlat nasip eder inş

nazcım tebrik ederim seni...içinde bulundugun durumu çok iyi anlatmıssın...

arkadaslar merhaba ben yeni üyeyim ve aranıza katılmak istiorum evlıyım ist.da yasıorum 4 ay önce evlendim ve bebek sahibi olmak istiorum bu ay çok umutlandım ama olmadı

sanırım ben sadece sizin hamiş haberlerinizi okuyabilcem
benim bir hamiş hikayem olmayacak (
canım kendini üzme lütfen. bizim bi komşumuz var 10 yıl çocukları olmamış. şimdi 4 yaşında bi kızı ve 3 aylık bir oğlu var. allahtan ümit kesilmez. herşeyde bi hayır vardır belki zamanı gelmemiştir. Umudunu kaybetme. Herşey umutla başlar ...:1hug:

canım bu arada yazıların hepsini okuyamadım. Eşinde veya sende bi sağlık problemi var mı?

canım tebriklera.s.a.s.
Allah tamamına erdirisin...
anlattıklarını bende çok kez denedim ama olmadı malesef.. ilk başlarda dr.'um benden çok inandı normal olacağına ama olmadı sanırım ben bebek düşüncesini kafamdan atamadığım ve stres yaptığım için olmadı.. şimdi zaten tüp bebek aşmasına geçiyorum inşallah kısmet olursa yakında başlıyorum hamiş kalıp aranıza katılmayıda çok isterim...
bütün hamişler kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..:1hug:
ve bizim gibi bebiş isteyenlerede çok dua edin hamişlerin duası olurmuş..yerimsenibena.s

hayırlı olsunnnn.allaha bizede nasip etsin.istedik ama düştüdaha çok yeniydi ama.allahım tüm isteyenlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…