canım senin adına gerçekten çok sevindim.allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah...............
Okudumm Naz :)) Biraz da doğru zaman ve de nasip işi işte. Bu güzel paylaşımın için saol.
Bize belirtilerini de yazar mısın? İlk neler hissettin,vücudunda ne gibi değişiklikler oldu?
Nazcım bende o şekilde hamile kalmıştım şimdi 10+5günlük hamileyim:teytey: Allah inş bütün isteyenlere nasip eder.Çooook güzel bir duygu çok mutluyuz :sm_cool:inş Allah bütün hamişlere bebeklerini sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip eder.Aaaammmmiiiiiiiiinnnn.
nazcım tekrar kutluyorum seni allah tamamına erdırsın.sağlıkla kucagına al inşallah. ben buyuk merakla bekledım senın sırrını yazdıklarını genelde uyguluyorum.hemde eşimi 2 gun dınlendırerek ama ben ilacı bıraktıktan sonra daha yenı duzene gırdı adetlerım onunda etkısı vardı.bakalım bende bu ay umutluyum adetım 1 subatta ne olur dua et bızler ıcın.sevgiler
Teşekkür ederim sudem saol:1hug: hayırlısıyla doğumlarınıda görürürüz inş.amin canım aramıza hoş geldin
:teytey:
sanırım ben sadece sizin hamiş haberlerinizi okuyabilcem
benim bir hamiş hikayem olmayacak(
canım kendini üzme lütfen. bizim bi komşumuz var 10 yıl çocukları olmamış. şimdi 4 yaşında bi kızı ve 3 aylık bir oğlu var. allahtan ümit kesilmez. herşeyde bi hayır vardır belki zamanı gelmemiştir. Umudunu kaybetme. Herşey umutla başlar ...:1hug:sanırım ben sadece sizin hamiş haberlerinizi okuyabilcem
benim bir hamiş hikayem olmayacak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?