Hamişim Ve Sirrimi Veriyorum :)))

"NAZ"

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
343
0
96
Muğla
merhabalar hanımlar,
beni geçen aydan beri bebek bebek diye tırmalayan biri olarak tanıyorsunuz... şimdi ise 5 haftalık anne adayıyım, allah'ım nasip ederse tabii...
sizlere bu sayfadan neler hissettiğimi, :teytey: neler yaşadığımı:dance: ve nasıl gebe kaldığımı açıklayacağım... :sm_cool:

hanımlar, hamişim ya inanamıyorum bu harika bir duygu ne ağlayabiliyorum nede gülebiliyorum, sadece rabbime bol bol şükr ediyor olmayan ve isteyen herkese versin diye dua ediyorum... bugüne kadar benimle dertlerimi paylaşan en üzgün anlarımda bana moral veren, beni tanımadan yinede bana destek olan tüm kadınlar kulübü üyelerine, şimdinin ve geleceğin annlerine buradan teşekkür etmek istiyorum, iyi ki vardınız hanımlar ve iyi ki varsınız.....

tebrikler canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etisin bu güzel duygular için çok sağol allah isteyen herkese versin

[QUOTE="NAZ";1918386]merhabalar hanımlar,
beni geçen aydan beri bebek bebek diye tırmalayan biri olarak tanıyorsunuz... şimdi ise 5 haftalık anne adayıyım, allah'ım nasip ederse tabii...
sizlere bu sayfadan neler hissettiğimi, :teytey: neler yaşadığımı:dance: ve nasıl gebe kaldığımı açıklayacağım... :sm_cool:
[/QUOTE]

Canım tebrikler gözün aydın hayırlısıyla rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.bu mutlulugu allahım bebek hasretı cekenlerede verır ınsallah.Canım bebegını hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın aminnn.canım sırrımı veriyorum demişsin neymıs o söyle bakalım bızede:roflol::teytey:

[/QUOTE]

CANIM hayırlı olsun bebeğin:1hug: inşallah sağlıkla babeğini kucağına alırsın, allah bizlerede nasip etsin inşallah, 4 aydır bebek isteyen biri olarak merak ediyorum sırrını çabuk paylaş bizlerlefisfisfis

tebrik ederim rabbim hayırlı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin

cnm ya ne güzel anlatmıssın duygularını ben şimdi kendimi hayal edıyorum da öğrendiğimde bende heralde ne gulerım ne aglarım yani insan ne hıssederki .. hayırlı olsun gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.bize şu sırrından bahset de bızde hayırlı haberler verelim sana. bol bol duacın oluruz valla.kendine dikkat et yiyeceklerine özellikle.sevgiler.

[/QUOTE]
gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin artık sırrını sölede bizde başlayalım çalışmalara:teytey:a.s.

[QUOTE="NAZ";1918410]hanımlar, hamişim ya inanamıyorum bu harika bir duygu ne ağlayabiliyorum nede gülebiliyorum, sadece rabbime bol bol şükr ediyor olmayan ve isteyen herkese versin diye dua ediyorum... bugüne kadar benimle dertlerimi paylaşan en üzgün anlarımda bana moral veren, beni tanımadan yinede bana destek olan tüm kadınlar kulübü üyelerine, şimdinin ve geleceğin annlerine buradan teşekkür etmek istiyorum, iyi ki vardınız hanımlar ve iyi ki varsınız.....[/QUOTE]

Tebrikler canım, ben de 2 aylık hamişim..
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah..

canım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın....bende 26 haftalık hamıle olarak her konuda yardımcı olurum..

naz hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ben seni pek fazla takip edemediğimden hamile kalamama sorununun nedenini bilmiyorum kız nasıl hamile kaldın bana da yardımsı ol yaaaaaaa lütfennn

[/QUOTE]

tebrikler canım gözün aydın:dance:

tebrikler nazcım allah analı babalı büyütsün tamamına erdirsin inşalah...

tebrikler naz....
allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah:1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.

:teytey:Haberini bekliyordum çook sevindim Allah analı babalı büyütsün inş.

canım hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin sana hayırlı ve saglıklı evlatlar versin darısı bize olsun :))

:teytey:gozun aydin canim:teytey:allah tum dileyenlere bebek verir ibsallah.dunyanin en guzel duygusu allah tamamina erdirsin insallaha.s.

İnanamıyorumm.. Ağladım yaa,yemin ederim ağladımm,koştum hemen eşime söyledim,Naz hamileymiş dedim....

Canım arkadaşımmmmm,çok sevindim kuzuummm,dün yazmışsın haberini,ben PAZAR sabahı gördümm,güzel bir pazar sabahı oldu.

Umarım eşin yanındadır şu an,umarım görevden dönmüştür.

Ben çok sevindim dostum,nolur sohbet odasında falan bul beni,kocaman sarılıyorumm sana güzel anne.. Bunu yazmak ne kadar güzelmiş.. Güzel Annee

Allah nazarlardan korusun seni ve de bebeğini Güzel Anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…