Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin adına gerçekten çok sevindim.allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah...............
Okudumm Naz :)) Biraz da doğru zaman ve de nasip işi işte. Bu güzel paylaşımın için saol.
Bize belirtilerini de yazar mısın? İlk neler hissettin,vücudunda ne gibi değişiklikler oldu?
Nazcım bende o şekilde hamile kalmıştım şimdi 10+5günlük hamileyim:teytey: Allah inş bütün isteyenlere nasip eder.Çooook güzel bir duygu çok mutluyuz :sm_cool:inş Allah bütün hamişlere bebeklerini sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip eder.Aaaammmmiiiiiiiiinnnn.![]()
nazcım tekrar kutluyorum seni allah tamamına erdırsın.sağlıkla kucagına al inşallah. ben buyuk merakla bekledım senın sırrını yazdıklarını genelde uyguluyorum.hemde eşimi 2 gun dınlendırerek ama ben ilacı bıraktıktan sonra daha yenı duzene gırdı adetlerım onunda etkısı vardı.bakalım bende bu ay umutluyum adetım 1 subatta ne olur dua et bızler ıcın.sevgiler
Teşekkür ederim sudem saol:1hug: hayırlısıyla doğumlarınıda görürürüz inş.amin canım aramıza hoş geldin
:teytey:
sanırım ben sadece sizin hamiş haberlerinizi okuyabilcem
benim bir hamiş hikayem olmayacak(
canım kendini üzme lütfen. bizim bi komşumuz var 10 yıl çocukları olmamış. şimdi 4 yaşında bi kızı ve 3 aylık bir oğlu var. allahtan ümit kesilmez. herşeyde bi hayır vardır belki zamanı gelmemiştir. Umudunu kaybetme. Herşey umutla başlar ...:1hug:sanırım ben sadece sizin hamiş haberlerinizi okuyabilcem
benim bir hamiş hikayem olmayacak(