5 yıllık evliyim, çocuk için çıldırıyorduk, 2 düşük 1 negatif aşılamam oldu daha önceleri ve korunmadığımız halde 16 aydır hamile kalamıyordum birtürlü. eşim
tüp bebek yaptıralım diye ısrar ediyor üzerindeki baskılardan biran evvel kurtulmak istiyordu. karar vermiştim artık bende. istanbul a gidip yaptıracaktım ama önce bir profesöre muayene olmak, danışmak konuşmak istedim, eşimle gittik. 1 saatten fazla konuştuk testlerime raporlarıma baktı ve hiçbirşeyiniz yok, heran hamile kalabilirsin diyordu. adetinin 3. günü gel sana tahliller yapıcam ve belkide bir sonraki aya aşılama deneyeceğim dedi, çaresiz döndük geri.
Birkaç hafta sonra uzun zamandır görmediğim bir eczacı arkadaşımla karşılaştım beni mutlaka evine çağırıyordu hemde hemen ertesi gün.. olur gelirim dedim. Dertleştik uzun uzun. Bana rüyasında beni hamile gördüğünü ve test yapacağını söyledi.
Dedimki saçmalama adet olucam ben... bekliyorum, bugün yarın olurum, hem hiç öyle birşey hissetmiyorum.
Hayır!! hamilesin deyip duruyordu
En sonunda kızdı, ne kıymetli çişin var 2 damla vereceksin öldürdün beni nazdan diye..
Sonra tamam dedim, ziyan edeceksin ama al yapıyorum işte dedim.
yaptım verdim eline, damlattı.. bekledik dedim sana yok işte diye
Dediki çıkacak biliyorum ben
10 aylık bir oğlu vardı onu aldım kucağıma sallayıp duruyordum
Ve.. o anda Bir çığlık
Koştum hemen baktım çift çizgi.. Dizlerimiz bağı çözüldü. Bu benimmi dedim şaşkınlıktan. sarıldık.. ağladık, güldük sonra, sonra tekrar ağladık
Eşini aradı hemen. Eşimide alıp gelmesini söyledi, Yarım saat sonra geldiler, Eşim odaya gelince arkadaşım eşini çağırdı. Neler oluyor dedi, Eline testi verdim şoka girdi, toparlayamadı, kimin bu dedi senin mi?? evet dedim sarıldı sarıldı, titriyordu,
Dedimki meleğimiz yine gelmiş babası burada bak..
Ağladı ağladık ağlattık:))
3 gün önce gördük kalp atışlarınıda.. İçinde bir kalp var dedi bana.
İçimde bir kalp var evet.
Allahım dileyen isteyen herkese bol bol çifter çifter versin, kimsenin kolları boş kalmasın, rabbim herkesi anne baba olma şerefine layık görsün, kapı kapı gezdirmesin, hayırlı evlatlar versin cümlemize inşallah, AMİN....