Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

bende yazayım o halde :)

eskiden beri hayal kurardım bende, hamile kalınca eşime baba oluyosun diyecektim.ama hiç planlanan gibi olmuyormuş meğer.
test yapacağım sırada banyo kapısında duruyodu eşim. ben ağlayarak kapıyı açtım.
bak çift çizgi çıktı hamileyim dedim ağlayarak.oda bana sarıldı öptü öptü

5 yıllık evliyim, çocuk için çıldırıyorduk, 2 düşük 1 negatif aşılamam oldu daha önceleri ve korunmadığımız halde 16 aydır hamile kalamıyordum birtürlü. eşim tüp bebek yaptıralım diye ısrar ediyor üzerindeki baskılardan biran evvel kurtulmak istiyordu. karar vermiştim artık bende. istanbul a gidip yaptıracaktım ama önce bir profesöre muayene olmak, danışmak konuşmak istedim, eşimle gittik. 1 saatten fazla konuştuk testlerime raporlarıma baktı ve hiçbirşeyiniz yok, heran hamile kalabilirsin diyordu. adetinin 3. günü gel sana tahliller yapıcam ve belkide bir sonraki aya aşılama deneyeceğim dedi, çaresiz döndük geri.
Birkaç hafta sonra uzun zamandır görmediğim bir eczacı arkadaşımla karşılaştım beni mutlaka evine çağırıyordu hemde hemen ertesi gün.. olur gelirim dedim. Dertleştik uzun uzun. Bana rüyasında beni hamile gördüğünü ve test yapacağını söyledi.
Dedimki saçmalama adet olucam ben... bekliyorum, bugün yarın olurum, hem hiç öyle birşey hissetmiyorum.
Hayır!! hamilesin deyip duruyordu
En sonunda kızdı, ne kıymetli çişin var 2 damla vereceksin öldürdün beni nazdan diye..
Sonra tamam dedim, ziyan edeceksin ama al yapıyorum işte dedim.
yaptım verdim eline, damlattı.. bekledik dedim sana yok işte diye
Dediki çıkacak biliyorum ben
10 aylık bir oğlu vardı onu aldım kucağıma sallayıp duruyordum
Ve.. o anda Bir çığlık
Koştum hemen baktım çift çizgi.. Dizlerimiz bağı çözüldü. Bu benimmi dedim şaşkınlıktan. sarıldık.. ağladık, güldük sonra, sonra tekrar ağladık
Eşini aradı hemen. Eşimide alıp gelmesini söyledi, Yarım saat sonra geldiler, Eşim odaya gelince arkadaşım eşini çağırdı. Neler oluyor dedi, Eline testi verdim şoka girdi, toparlayamadı, kimin bu dedi senin mi?? evet dedim sarıldı sarıldı, titriyordu,
Dedimki meleğimiz yine gelmiş babası burada bak..
Ağladı ağladık ağlattık:))
3 gün önce gördük kalp atışlarınıda.. İçinde bir kalp var dedi bana.
İçimde bir kalp var evet.
Allahım dileyen isteyen herkese bol bol çifter çifter versin, kimsenin kolları boş kalmasın, rabbim herkesi anne baba olma şerefine layık görsün, kapı kapı gezdirmesin, hayırlı evlatlar versin cümlemize inşallah, AMİN....

Benimki hiç romantik olmamıştı Bebek yapmaya karar verdik ve ben o bir ay içinde hergun test yaptım için artık cılkı çıkmıştı.Hamile olduğumu öğrendiğim testide eşimle beraber yaptık,biraz şok olduk noldunu anlayamadık yane.Zaman gectikce bebeğimizin farkına vardık açıkcası.

bız bebiş düşünmüyorduk aklımızda bile yoktu benımgunum geçmişti idrar testı yaptım olumsuzdu ama hala adet olamamıstım dun kan testı yaptım ama içimde umudum yoktu genede olmaz dıye düşünürken doktor anne adayısın dedı ve bana kal dedı şok oldum ağlamaya başladım doktorda annelık böle bişi dedı işte sonra hemen eşimi aradım ağlayarak baba oluosun dedım o şok olmuşcasına bişi dıyemedı şokdaydı eve geldiğindede şoku atlatamamıştı ...

ben adetime 3 gün kala idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı.ama çook silik.eşime hiç bir şey söylemedim.ertesi gün türlü bahanelerle dışarı çıkıp kan testi yaptırdım.inanamadım değerim 25 ve adetime daha iki gün var.eşim hiç beklemiyor.hep ona diyordum bu ay olmadı sancım var .adet olacam.oda umudunu kesmişti.hastahaneden eve gittim.akşam oldu eşim geldi.hiç çaktırmadım.

Akşama çok sevdiği arkadaşının hanımı doğum yapmıştı aynı vakitte evlenmiştik ziyarete gittik.ikide bir bana laf atıyor.şimdi sende hamile olsaydın ne güzel olurdu.niye çok bekledik diye epey söylendi ben birşey demiyorum.

Eve geldik tv nin başında film izliyoruz ben diğer odaya gittim.önceden bir bebek geceliği almıştım.küçücük birşey .hediye paketi yapıp eşime getirdim.sana hediye aldım dedim.çok sevindi .aç dedim yok şimdi açmam dedi.ayy zaten heyecanlıyım.ısrarlarıma dayanamadı ve açtı ''şimdilik geceliklerini yolladı babama söyle 9 ay sonra ben gelecem dedi''dedim.

Şaşkın şaşkın bana bakıyor .anlamıyor.''hamileyim hamile ''deyince öyle bir sarıldıki boynum kopacaktı.ikimizinde gözleri doldu...benim hikayem böyle.Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inş.

Mrb arkadaşlar, ben de 2 ay bekledim, 3. ay hamile kaldığımı öğrendim. Adetim gecikti test aldım ve ertesi gün sabah eşim uyurken yaptım testi. pozitif çıktı :)) sonra eşimi uyandırdım, elimde test aletiyle. dedim pozitif, baba oluyosun.. uyku sersemi, birden ayıldı, sarıldık birbirimize, ben ağladım, falan :)) biz de böyle söyledik bebeğimle babasına :))

adetim gecikmişti.. 1 gün geçti,, deli gibi hemen idrar testi yaptım sonuç hüsran.. dedim ki kızım yorma kafanı yok bu ay da.. ama içim öyle demiyordu"var sen merak etme" diyordu hep bir yanım.. 2 gün geçti inat ettim evdeki testi yapmadım.. 3.gün dayanamadım yaptım.. yine negatif!! dedim ki eğer bugünde akşama kadar gelmezse yarın ilk işin hastaneye gidip tahlil yaptırmak olacak.. ve kırmızılar o gün de gelmedi. ertesi gün erkenden kan verdim ama eve giderken de eczaneden bir tane test aldım..gelir gelmez de yaptım. yok yine çıkmadı! kenara attım testi.. 10 dk sonra bi baktım ki çooook silik 2. çizgi durup duruyor orda=) sonuçlar çıkınca hastaneye gittim ve orda da çıktı... eczaneden bir tane biberon aldım üzerine "babişkoların en yenisine miniminnacık bir hediyem var!" yazıp paketledim ve akşam eşim eve gelince verdim...heyecanlandıtaze baba adayı tbii.benim hikayem de böyle kızlar... uzun oldu sanırsam=)=)

Bizde uzun zamandır çocuk istiyorduk. PKO problemim vardı. En son doktorum 3 aylıkbir ilaçvermişti. İlk iki ay olmadı. Son ay artıkben ilaç kullandığımı bile unutmuşm. Adetim gecikti ama hiç umursamıyorum nasıl olsa hamile değilimdir diye. Arkadaşımın zoruyla testyaptım evde şok oldum pozitifti. Eşim o sırada iş nedeniyle başka şehirdeydi vebendeyanına gidecektim. Telefonda söylemedim 1 hafta kadar yüzifadesini görmem gerek diye. Ama nasıl dayandım birde bana sorun. Ve en güzeli yanına gideceğim gün babalar günüydü. evde yaptığım testi hediye paketi yaptım (biraz iğrençama :)) Eşiminyanına gittim sarıldık falan çantamdan hediyesini çıkardım babalar günün kutlu olsun dedim. Şaşırdı tabi açtı paketi. Önce anlamadı uzun uzun baktı sonra birçığlık kucakladı beni havalara uçurdu. Sonra telefonu aldı eline herkesi aradı. İşte böyle çokgüzel denk geldi babalar günü.

dün akşam eşimden gebelik testi istedim , gelir gelmez lavaboya girdim.testi yaptım 2 dk ya bekledim ya beklemedim kıpkırmızı 2 adet çizgi.ben kahkaha atıyorum sevinçten eşim kapıyı aç kapıyı aç diye bağırıyor,sonra açtım kapıyı hemen teste baktı tepki aynen böyle:kızımm 2 çizgi, çıkmışşşş anne babamı olcaz avaz avaz bağırasım varrr dedi ve bana sarıldıı sıkı sıkı,böyle olmaz boşuna sevinemem dedi hemen hastaneye gittik.sonuç pozitif bugün de hayal gibi geçiyor kızlar yaa bana yardım edinn hangi psikolojiye bürüneceğimi bilmiyorum :S

ben bi gün okuldan geldikten sonra kendimi çok kötü yorgun hissediyordum karnımda ağrı vardı yine..bi test yapim dedim öylesine...aa bi baktım çok hafif silik bi çizgi...inanamadım acaba yanlışmı yaptım diye düşündüm..hemen eşimi aradım...kekeleyerek konuştum..çiçiçiçift çizgi çıçıçıktı :)) aaaama silik..sonra 2 gün boyunca 4 test yaptım sabah akşam gittikçe çizgi koyulaşıyordu...

biz evlendik hiç korunmadık ikimizde hemen olsun istiyorduk çünkü beklemeyelim dedik ilk ay hamile kalamadım hemde adetim bir hafta gecikmişti kaç tane test yaptım çıkmadı ama hele adet olmamıştım en sonunda kan testi yaptırdım ama sonuç negatif hamile değildim çok üzüldük sonrada adet oldum zaten eşim olmıcak deyip duruyordu kızdım da nekadar olduki dedim evleneli ikinci ay adet olmam gereken gün test yaptım tek çizgi bir gün geçti tekrar yaptım iş yerimde çizgi yoktu ama sanki yeri belli gibi geldi bana eşime söyledim olmıcak dedi aradan ikigün geçti akşam işten eve geldik ben bitane daha yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı inanamadık hemen hastaneye kan testi yaptırdık hamile olduğumu söylediler sevinçten aklımıza kim geliyorsa arayıp hamile olduğumu söyledik çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin

BEN adet gecıkmesı yasayınca evde test yapmıstım aksam 10 sanıyede 2.çizgi çıktı ama eşime solemeden emın olmak ıstıodum çünkü 1 yıl fln ugrasmıstık olsun dıe hayal kırıklıgı yasatmak ıstemıodum sabahı zor ettim dişimde ogunlerde cok agrıodu arabayı aldım eşimden dedimki bi diş filmi çektırcm yanına gelırım ordan gittim dktor hamılesın dedı ve usg kağıdını verdı elıme gıttım eşımın yanına naptın dedı işte filmi gösterdım bak bu işte diş filmim dedım baktı baktı bişi anlamadı eee sonuc neymıs nolmus dolgumu dedıler dedı yok dogum dedıler dedım ne anlamadım dedı dedim ki o elinde duran dişten ufak şey bebeğimizzzzz...tabı çıldırmıstı sevıncten

eşim çok istiyordu. ben istemiyor erteliyordum. hapımı bıraktım. ilk ay gecikme yaşadık test yaptım bişiy yokmuş dedim ertesi gün hasta oldum :)
bir daha ki ay yumurtalama günlerini takip ederek o süreçte keçiboynuzu özü de içtik. yani bu ay :) ...
19 unda olmam gerekiyordu ama 20 side olabilir dedim önemsemedim.
22 sinde test aldım yaptım ve çok belirgin çift çizgi
eşim işe yeni gitmişti. ama eşime söylemedim. gece oldu işteyken 3 kez sordu. her aramasında gereçkten yookmu diye...
bende hasta oldum zaten canım dedim :)
gece geldi köpeklerimizi gezdirmeye çıkmıştık kiiii
cüzdana koyduğum testi eline verdim. --- bu ne- dedi bende çift çizgi işte dedim -- nasıl yanii diye sordu. hayatında ilk defa test görmüş
bende bebek geliyor demek dedim :)
acayip sevindi,mutlu oldu. sen şimdi anne mi olucaksın benim minik tavşanım annemi olacak dedi :)
bebek doğunca kurban keseceğini ve herekese rakı söyleyeceğini söyledi
bütün gece sarılıp sıkça uyanıp sordu gerçek mi diye :)

dün öğrendim ben hala şoktayım.
Allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşım çok duygulandım gözlerim doldu gerçekten çok güzel olmuş hayırlı olsun sağ selamet eline alırsın inşallah canım

valla benimki farklı oldu biraz..şöylekiii

hamile olduğumu ben eşime değil eşim bana müjdeledi... hahahahahahah :)))))

çünkü tedaviyle oldu...sonucuda ben işte olduğum için eşim öğrenmeye gittiii :))))))))))

4 aydır istiyorduk , bu ay reglim 3-4 gün geçikince test aldım .Eşime de iki çizgili test çubuğunun fotosunu çekip mesaj atmıştım , tabi ilk önce anlamamış ,sonradan çok sevinmişti....

Evliliğimizin 2. yılını doldurmak üzereydik.Korunuyorduk.Tayin beklediğimiz içinde aklımızda hiç bebek yapma fikri yoktu.
Kuzenimin düğününe hazırlanıyorduk o sıralar.Eşim şehir dışında çlışıyor.Geciktiğimi biliyor birazda acaba diyordu ama ben çok rahattım.Kesin hamile değildim bence.Çünkü daha evvel 2 ay üst üste gecikmiştim,riskli durumlarımızın olmasına rağmen hamile değildim.Dolayısıyla bu ay riskim yok diye hiç düşünmedim hamile olabileceğimi.Neyse eşim kuzenimin düğünü için gelecek.Birşey istermisin diye sordu bende dedim bari gebelik testi al.eczanenin önündengeçiyomuş hemen aldı, oysa ben şaka yapmıştım.Neyse gece 11 de geldi eşim.Hadi test yapalım dedi.Yok mok desemde kandırdı beni 12 de test yaptık.İkimizde lavabodayız.Noldu aşkım diyo? ben görür görmez şok olmuştum, idrarı koymamla 2. çzginin çıkması en fazla 3 sn sürdü.Gel kendin bak dedim.Şaşırdı şok oldu bişey diyemedi.2-3 dk sonra beni kucağına aldı baba oluyorum diye.Gece boyu ya cidden mi deyip durduk.Ben istemiyodum eşim meğerse istiyomuş.Öuyle deme ben çok sevindim dedi ama ben salak gibi oldum.Gittik geldi aynanın önündeki teste baktık.Hamileyim ya hamilesin ya dedik durduk.Düğünde kuzenlerime ve en yakın amca dayı hala teyzeme söyledik.Eşim ailesine söyledi.Onlar hiç sevinmedi ama.O ara izin aldım 2 hafta eşimle gittim.Bebeiğimizin kalbi atmıyodu bekleyelim dediler.Ama hiç risk vemediler kanamamda yoktu.İçime kurt düşmüştü bu bebek yaşamayacak dedim.Annemle kontrole gittik eşimin yanından döndüğümde.İkizlermiş.Kalpleri atmıyomuş ve atmama ihtimli çk yüksekmiş.Tekrar başka dr.a gittik eşimle ve hemen kürtaja aldılar.İkiz meleklerimiz uçtu gitti.Başta varlıklarına sevinemesemde yoklukları çok üzdü beni.Şimdi aklımda annelik yokken gün sayıyorum korunma süremizin bitmesi içn ve inş rabbim yeniden meleklerimin kardeşlerini hayırla sağlıkla ömürle gönderir diye dua ediyorum.Rabbim hepinizin meleklerini saklasın tüm kötülüklerden, hep mutlulukla anın bu güzel günlerinizi.
Hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…