- 12 Ağustos 2009
- 677
- 16
- 35
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
benim eşim test yapmamı istemiyordu çünkü bir ay önce günüm geçmişti 10 gün test yaptım ve negatif çıktı eşim o zaman urfada çalışıyodu bende adanadaydım 15 günde bir geliyodu eve en son gelip gittikten 3 gün test aldım ben doğum günümdede yaptım testi hiç kimseyede söylemedim çünkü önceki ay yaşadığımız hüsranı yine yaşatmak istemiyordum doğum günümde sabah saat 5 te kalktım k.validemlerdeydim herkes uyuyordu testi yaptım bekliyorum tabi 2. çizgiyi görünce ağlamaya başladım inanamadım bi süre eşimin mesai saatine kadar bekledim sonra aradım saat 6:30du bişey söylicem ama kızma dedim meraklandırcam ya ben test yaptım dedim o da negatif çıktı dimi dedi ben sana yapma demedim mi falan diyo tabi ben ağlıyorum bu arada dedim aşkım bebişim geliyo inanamadı yemin ettiriyo vallamı falan çok güzeldi yaaa o gün çok mutluymuş babası öle söledi işyerinde akşama kadr gülüp durmuş kendi kendine bitanecik kocam benim:dance:
... 3 gün geçti olurum hapı bıraktıktan sonra bikaç gün aksaması normal ...
elefera endişelerini anlıyorum.
birincisi doğum kontrol hapı hamileliğe engel d,bir durumla karşılaşmana neden olmaz bu hormonlarla ilgili bişidir bu tür korkutmalara inanma
ben 9 ay kullandım.o 7 günlük arada hamile kalmadım o arada korumaya dahildir
ben bebek istediğimiz için hapı bıraktım ve 4. ayında hamile kaldım.hiç bir sorun yaşamadım,benide aynı şekilde endişelendirenler oldu.bende en az 1 sene olmaz diye düşünüyordum.içini rahat tut zamanı gelince sende hamile olursun Allah gönlüne göre versin
Herkese merhaba,
Birbirinden güzel ve anlamlı hikayeler var. Benim hikayem ise şöyle;
yaklaşık 1 hafta regl sancısı çeker gibi sancılarım, göğüs şişkinliğim vardı. Regl olcam diye bekliyorum bir türlü olamıyorum. O gün bir arkadaşım bize gelmişti. Sende bir durgunluk var hayırdır dedi. Ay dedim sancı çekiyorum çekiyorum bir türlü regl olamıyorum. "Aa dedi hamile olmayasın" Hiç aklıma getirmediğim için "olamaz" dedim. Aklıma bir kurt düştü sonrasında ablamla konuştum "belirtilerin pek benzemiyor ama gene de test yap" dedi. Yok dedim ne alaka, regl olacağım ben. Ablam ısrarla "olsun sen test yap" deyince gittim test aldım. Sonuç pozitifti. Ben (bebek istediğimiz halde) şok vaziyette sonuca bakıyordum. Tabi çok sabırsız bir insan olduğumdan hemen eşimi aradım. Çok kötü sancılandığımı, duramadığımı, eve uğramasını istedim. İşi yakın olduğu için uğrayabilme imkanı vardı. 40 dakika sonra geldi. Tabi ben o 40 dakika yere göğe sığamadım. Volta atıp durdum :roflol:
Eşim geldi endişeli bir şekilde.. "Ne oldu neyin var" dedi. "Kötüydüm ama şimdi iyiyim bir haber aldım" dedim. "Hayırdır" dedi. "Sen otur geliyorum" dedim. İçeri gidip küçük bir yastık alıp karnıma koydum. Eşimin yanına gidip; "Beni böyle görmeye ve baba olmaya hazır mısın?" dedim. Donakaldı. "Nasıl yani?" dedi. "Bebeğimiz olacak" dedim, gözlerim doldu. Sonra birbirimize sarıldık ve sevinç gözyaşları döktük birlikte...
günaydın kızlar:)sanırım ben de hamileyim.testler pozitif çıktı daha kan testi yaptırmadım.fakat henüz eşime söyleyemedim.1 hafta falan önce büyük bi kavga ettik.boşanmanın eşiğinden döndük.şu an hala küsüz,konuşmuyoruz.aslında bebeğimizin olmasını o benden daha çok istiyodu.bunu ona nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım?benneyaptımki
sen istemiyormusun pekii???
bilmiyorumki...çok kararsızım.eşimden gelecek tepkiyi tahmin edemediğim için ben de karar veremedim isteyip istemediğime.bi söyleyebilsem rahatlıcam ama şu an eşime öyle kırgınımki...