Evleneli 3 yil olmustu artik bebek deneyelim dedik ve ben hapi biraktim. Her ay adet gunum gecikiyordu ve ben her ay husran yasiyordum. Testlere doktugum paranin haddi hesabi yoktu. Sonra doktora gittim ve pko'lu oldugumu ogrendim. Heen klomen tedavisine basladi. 2 ay hamile kalamadim, ucuncu ay denemekten vazgectim. Esimle aramizda surekli gerginlik oluyordu, bebek fikri kotu gelmeye baslamisti. Klomen kullanmadigim ay sadece bir kez birlikte olmustuk ve kayinvalde bizde misafir oldugu icin banyoya bile kalkamamistim ardindan.Sonra o ay adet gunume 4 gun kala esimle tekrar birlikte olurken birden birseylerin garip oldugunu hissettik. Bir de baktik ki sular seller kaniyorum. Esim nefret eder kan gormekten, bana soylendi neden adetinin yakin oldugunu soylemedin diye. Ben de daha 4 gun var hem bu adete benzemiyor dedim. Neyse biz yattik uyuduk. Benim kanama 2 gun surdu bitti. Bu ne bicim adet dedim ama ihtimal de vermedim. Bir gun kizkardesimle telefondaydik karnim agriyor dedim. Hamile misin yoksa dedi, yok dedim imkani yok, boyle boyle oldu cunku... Sen dedi git test al yap bir gariplik var bu iste dedi. Klomen kullanmadigim icin ihtimal vermiyordum ama onceki ay 5 yumurta gelismisti, ikisi kucuktu. Acaba dedim, iki test aldim geldim. Cisimi yapip testin birini lavabonun kenarina biraktim. Sonra seyrettigim diziye dalmisim unutmusum. Tuvalete gidince aklima geldi bir de bakarim ki kopkoyu iki cizgi. Sok oldum. Kardesimi aradim teyze oluyorsun dedim. Ciglik cigliga bagirdi deli oldu. Dedim sakin ilk sana soyledigimi kimseye deme, hele de kocama.
Sonra sakin olmaya calisip aksam yemegimi pisirdim, kocami bekledim. Eve gelince yemek yedik ben mutfagi topladim o gazetesine gomuldu. Ama bir yandan da icim icime sigmiyordu. Nasil sabrettim bilemezsiniz. Amacim bana nasil evlenme teklif ettiyse o sekilde haber vermekti.
Sonra yanina gittim sokuldum. Kafasini gazeteden kaldirmiyordu. Kulagina egildim, "baba oluyorsun" diye fisildadim. Kocam sok oldu neeeeeeee diye bagirdi. Gazeteyi firlatip kucaklayip sarildi. Sonra bir daha sordu emin misin diye testi getirdim. Tekrar sarildi.
O zamana kadar cok kotu bir evliligim vardi ama icimden hep dua ederdim, Allahim senin bir bildigin vardir, bu evlilik yurumeyecekse bebek verme, isyan etmeyecegim diye... Hayirlisiymis sanirim...
Cok huzurlu bir hamilelik gecirdim, cok huzurlu gulec bir bebegim oldu. Simdi 4,5 yasinda. Esim oglum dogduktan sonra cok degisti. Bana cok daha duskun oldu. Yani cocuk evliligi kurtarmaz diyenlere pek katilamiyorum.
Bu sene ikinci bebegi taktim aklima, kocam ise seneye yapariz diyordu. Yine de ona dedim ki ben hapi birakiyorum, hormonlarim duzelsin, sen korun. O da hep korundu. Arada kaza olsa da kalmayacagidan emindim. Eylul ayinda klomen aldim kafama gore, esime de demedim. Nasilsa korunuyordu, kaza olursa da allah bilir diyordum. O da hakikaten cok dikkat ediyordu kalmayayim diye. Ekim ayinda tatile gittik, cok guzel bir tatil gecirdik. Kafasi fazla dagilmis olacak ki korunmadi bir seferinde. Ama zaten yumurtlama donemimi gecmistim, hic ihtimal dahi vermedim olacagina.
Adetime sanirim 3-4 gun kalaydi, bir arkadasima soyledim yaptigim hinligi. O da ya hamileysen dedi. Yaa dedim mumkun degil bir kere korunmadik, imkansiz dedim. Israriyla test aldim yaptim onun evinde. Bekledik tek cizgi cikti. Eve donmem lazimdi aceleyle cantaya attim testi eve dondum. Ertesi gun aklima bakmak geldi. Bir baktim ikinci cizgi. Sok oldum. Gittim usulca 4 test daha aldim. Hepsinde de silik cizgi cikti. Hemen kardesimi aradim haberi verdim. Deli oldu tabii. Yine ayni tembihi yaptim :) Aksamustu esim oglum ve yakin bir erkek arkadasimizla disaridan geldi. Kapidan girerken neyin var yuzun allak bullak dedi. Hamileyim dedim. Siist yapti, beni susturdu. Cook ketumdur benim koca. Arkasindan eve giren arkadasi duysun istemedi. Huyunu bildigimden yatak odasina gittim. Arkamdan geldi. ne diyorsun nasil olur falan dedi. Bilmiyorum dedim :)
Sarildi optu ama misafir vardi, yaninda sustuk. Aksam o gidene kadar cok komikti. Ben siritiyorum esim bakip kacamak siritiyor falan :) Normalde arada sigara icerim esimin arkadasiyla, cocuk sigara tutuyor ben istemiyorum.. :)
Ikinciye erken diyen kocam hemen plan program yapti, zamanlama super oldu diye sevindi. Yurtdisinda yasiyoruz biz, Turkiye'ye gidisimizi falan ayarladi. Simdi halinden cok memnun, daha bir baba oldu, hosuna gidiyor. Insallah Allah tamamina erdirir, 13 haftaligim simdi.
Allah herkese nasip etsin, kimse umudunu yitirmesin.