Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

benim eşim test yapmamı istemiyordu çünkü bir ay önce günüm geçmişti 10 gün test yaptım ve negatif çıktı eşim o zaman urfada çalışıyodu bende adanadaydım 15 günde bir geliyodu eve en son gelip gittikten 3 gün test aldım ben doğum günümdede yaptım testi hiç kimseyede söylemedim çünkü önceki ay yaşadığımız hüsranı yine yaşatmak istemiyordum doğum günümde sabah saat 5 te kalktım k.validemlerdeydim herkes uyuyordu testi yaptım bekliyorum tabi 2. çizgiyi görünce ağlamaya başladım inanamadım bi süre eşimin mesai saatine kadar bekledim sonra aradım saat 6:30du bişey söylicem ama kızma dedim meraklandırcam ya ben test yaptım dedim o da negatif çıktı dimi dedi ben sana yapma demedim mi falan diyo tabi ben ağlıyorum bu arada dedim aşkım bebişim geliyo inanamadı yemin ettiriyo vallamı falan çok güzeldi yaaa o gün çok mutluymuş babası öle söledi işyerinde akşama kadr gülüp durmuş kendi kendine bitanecik kocam benim:dance:

allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah harika bi duygu:ecrin_bebek:

Babamın 52si için memlekette annemlerdeydik.ablama adet olmadığımı söylemiştim.oda test yapmam için ısrar etti.kabul etmedim daha 3 gün geçti olurum hapı bıraktıktan sonra bikaç gün aksaması normal dedim.
evdeydik ben devlet hastanesine krem yazdırmak için gittim.ablamda şehrin diğer tarafndaki doğum hastanesindeymiş bana sıra almış arayıp hemen gel ben sana sıra aldım bekliyorum dedi.otobüse bindim gittim.kan testi yaptırdım.cuma günüydü ve saat 4 olmuştu.diğer hastaneye gittiğimden eşimin haberi yoktu.ablam doktora rica etmiş tahlil için acil yazdı.1 saatte sonucu aldım ve hamile olduğumu öğrendim.istediğim bir hamilelik olmasına rağmen dondum kaldım bir tepki veremedim şaşırdım o an hatta doktor hayırdır istemiyormusun diye bile sordu.

içimden ağlamak geldi gözlerim dolu dolu gittim eve.bu arada eşim habire arayıp duruyordu nerdesin nerde kaldın diye.eve gittim

o gün de bizim birinci evlilik yıldönümüzdü

nerdeydin hayırdır gelemedin dedi.bende sana hediye aldım dedim.çantaödan test sonucunu çıkardım.tabi testte beta bilmem ne yazıyodu ya tam anlaşılmıyor.anlamadı ilk önce

sonra baba oluyorsun dedim.oda dondu kaldı.eğer ilk öğrenen ben olmasaydım belki bu donmasına takılabilirdim ama bende öyle tepki verdiğim için anlıyordum onu.isteyerek ve planlı bir bebek olmasına rağmen yinede süpriz oldu.sonra tabi kendine geldi sarıldı öptü falan.ama ben yarım saat ağladım.nedenini bilmiyorum belki babamın göremeyecek olmasına belki önümüzdeki sürecin zor olacağı korkusuna belkide sevinçten.bebeğimiz bize evlilik yıldönümü hediyesi oldu ama

yaa çok güzel şeyler yazmışsınız kaç kere ağladım sizin yüzünüzden mafoldumben Allah'ım bana da nasip eder inşallah bu duyguyu :Saruboceq: benim kocam ağlamaz ama 10 senedir hiç ağladığını görmedim acaba hamile kalsam ağlar mı bakalım yaşayıp görücez opuyorumnanaktan

babam vefat edeli 2 gün olmuştu. annemlerde kalıyordum. gündüz testi yaptım ve hamileymişim. akşam eşim babam için okuttuğumuz kuran toplantısına katılmak için geldi. daha doğrusu yolda yakaladım gelme ben aşağıya geleyim bi yerden bişey almamız gerekiyor dedim. tamam dedi. bu arada da evlilik yıldönümümüze bikaç gün vardı hediye paketine sarılı test çubuğunu verdim. çok şaşırdı nasıl yani bunca sıkıntının içinde bi de giidp bana hediye mi aldın dedi. hayır dedim babamdan önce almıştım beklrtiyordum. açınca inanamadı çünkü benzer bi sahneyi yine aynı şekilde arabada annemlerden dönerken yaşamıştık ve ben bebeğimi o zaman kaybetmişitm :KK43: sonra en yakındaki özel hastaneye gittik tahlil için. çok uçuk bi fiyat söyledi hadi ordan dedim gel başka bi yere gidelim. arabanın anahtarını isteseler bizimki verecek :) hayır hemen yaptıralım dedi ve asıl testin sonucunu görünce çok sevindi. içi içine sığmadı ve zaten üzerime titreyen adam iyice delirdi. aynı delilik 28. haftada devam ediyor. rabbim eksik etmesin... ve isteyen herkese nasip etsin..

... 3 gün geçti olurum hapı bıraktıktan sonra bikaç gün aksaması normal ...

Bır sorum olacak.
Dogum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra mı oldu?
Yanı 7 gun ara verıyorsunuz ya, o vakıt?
Eger oyleyse bır kac sorum daha olacak.
Kac yasındasınız ve ne kadar sure kullandınız?

Ben 30 yasındayım, 15 ay kullandım ve Hazıran ayından berı kullanmıyorum.
Bebegım olmayacak dıye cok korkuyorum ve bır o kadar da ıstıyorum.
Her gece hayal kuruyorum, esımı mujdeleyecegım anı.

Bu arada gozunuz ayın, Rabbım hayırlısı ıle bebegınızı kucagınıza almayı nasıp etsın.

elefera endişelerini anlıyorum.

birincisi doğum kontrol hapı hamileliğe engel d,bir durumla karşılaşmana neden olmaz bu hormonlarla ilgili bişidir bu tür korkutmalara inanma

ben 9 ay kullandım.o 7 günlük arada hamile kalmadım o arada korumaya dahildir

ben bebek istediğimiz için hapı bıraktım ve 4. ayında hamile kaldım.hiç bir sorun yaşamadım,benide aynı şekilde endişelendirenler oldu.bende en az 1 sene olmaz diye düşünüyordum.içini rahat tut zamanı gelince sende hamile olursun Allah gönlüne göre versin

Ben de benzer bir yontem uyguladim.Esim ve ben sigara kullanirdik.Her gun isten eve geldiginde iceri girmeden 1 er sigara icerdik.Yine o gun beni disariya cagirdi ama bu sefer ben kabul etmedim.Once iceri girmesini soyledim.Tabi o gelmeden once ben bir masa hazirlamistim zaten.Tabaginin uzerine kucuk kalpli bir kutunun icinde bir emzik ve bir not hazirladim.Notta " Babacigim benim icin artik sigarayi birakir misin ? " yaziyordu.
Esim eve girdiginde masayi gordu ve kutuyu farketti "askim ban ahediye almis degip kutuya saldirdi.Kutuyu acti notu gordu ama bi an algilayamadi.Ilk tepkisine cok guldum hatta :) " oha bu ne" dedi birden .Sonra notu okudu, emzigi eline aldi ve bana donup " gercekten mi " diyebildi sadece.Sonra birbirimize sarilir bulduk kendimizi.Hala agzi kulaklarinda geziyor .
Bu guzel anlari Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sevgilerimle...

elefera endişelerini anlıyorum.

birincisi doğum kontrol hapı hamileliğe engel d,bir durumla karşılaşmana neden olmaz bu hormonlarla ilgili bişidir bu tür korkutmalara inanma

ben 9 ay kullandım.o 7 günlük arada hamile kalmadım o arada korumaya dahildir

ben bebek istediğimiz için hapı bıraktım ve 4. ayında hamile kaldım.hiç bir sorun yaşamadım,benide aynı şekilde endişelendirenler oldu.bende en az 1 sene olmaz diye düşünüyordum.içini rahat tut zamanı gelince sende hamile olursun Allah gönlüne göre versin

Tesekkur ederım yanıt verdıgın ıcın.

Forumda o kadar cok olumsuz yorum okuyorum kı (mevzu aynı olmasa da)
etkılenıyorum, sureklı 'ya olmazsa' dıye dusunmekten kendımı alamıyorum.
ınsallah bende en yakın zamanda anne olacagımı ogrenırım.
Ve dılerım sen ve butun anneler de bebeklerı ıle mutlu bır hayat surer.

Herkese merhaba,

Birbirinden güzel ve anlamlı hikayeler var. Benim hikayem ise şöyle;
yaklaşık 1 hafta regl sancısı çeker gibi sancılarım, göğüs şişkinliğim vardı. Regl olcam diye bekliyorum bir türlü olamıyorum. O gün bir arkadaşım bize gelmişti. Sende bir durgunluk var hayırdır dedi. Ay dedim sancı çekiyorum çekiyorum bir türlü regl olamıyorum. "Aa dedi hamile olmayasın" Hiç aklıma getirmediğim için "olamaz" dedim. Aklıma bir kurt düştü sonrasında ablamla konuştum "belirtilerin pek benzemiyor ama gene de test yap" dedi. Yok dedim ne alaka, regl olacağım ben. Ablam ısrarla "olsun sen test yap" deyince gittim test aldım. Sonuç pozitifti. Ben (bebek istediğimiz halde) şok vaziyette sonuca bakıyordum. Tabi çok sabırsız bir insan olduğumdan hemen eşimi aradım. Çok kötü sancılandığımı, duramadığımı, eve uğramasını istedim. İşi yakın olduğu için uğrayabilme imkanı vardı. 40 dakika sonra geldi. Tabi ben o 40 dakika yere göğe sığamadım. Volta atıp durdum :roflol:
Eşim geldi endişeli bir şekilde.. "Ne oldu neyin var" dedi. "Kötüydüm ama şimdi iyiyim bir haber aldım" dedim. "Hayırdır" dedi. "Sen otur geliyorum" dedim. İçeri gidip küçük bir yastık alıp karnıma koydum. Eşimin yanına gidip; "Beni böyle görmeye ve baba olmaya hazır mısın?" dedim. Donakaldı. "Nasıl yani?" dedi. "Bebeğimiz olacak" dedim, gözlerim doldu. Sonra birbirimize sarıldık ve sevinç gözyaşları döktük birlikte... :nazar:

benim hikayem herkesten farklı sanırım. çünkü ilk eşim bana hamile olduğumu söyledi kaydirigubbakcemile3
benim hamileliğim planlıydı her an bekliyorduk. eşim benden çok hevesliydi. ilk denediğimiz ay tam günü gününe regl olmuştum. eşim çok üzülüyordu kafasına çok takıyordu hatta bu yüzden rahatsızlanmıştı bile mafoldumben ikinci ay çok kötü grip olmuştum antibiyotik grip ilaçları falan kullanıyordum. her ne kadar korunmasakta bu yüzden olmayacağını düşünüyordum. reglimi 1 gün geçtim. eşimde işini gücünü bırakıp test alıp gelmişti eve. idrarımı eşime verdim ben çıkmadan yapma dedim ama o ben lavabodan çıkana kadar testi yapıp sonucu öğrenmişti bile opuyorumnanaktan canım ya hiç sesi çıkmıyordu teste bakıp donakalmış sonra hamilesin dedi :CüvCüv: teste baktım gerçektende çift çizgiydi sarılıp ağlamaya başladık. annesini aradı ağlamaktan konuşamıyordu kocişim :asigim: akşam işten koca bir demet çiçekle geldi yere göğe sığamıyordu.
1 hafta sonra 9 ayımı dolduruyorum çok heyecanlıyız...
Allah isteyen herkese nasip etsin...

Herkese merhaba,

Birbirinden güzel ve anlamlı hikayeler var. Benim hikayem ise şöyle;
yaklaşık 1 hafta regl sancısı çeker gibi sancılarım, göğüs şişkinliğim vardı. Regl olcam diye bekliyorum bir türlü olamıyorum. O gün bir arkadaşım bize gelmişti. Sende bir durgunluk var hayırdır dedi. Ay dedim sancı çekiyorum çekiyorum bir türlü regl olamıyorum. "Aa dedi hamile olmayasın" Hiç aklıma getirmediğim için "olamaz" dedim. Aklıma bir kurt düştü sonrasında ablamla konuştum "belirtilerin pek benzemiyor ama gene de test yap" dedi. Yok dedim ne alaka, regl olacağım ben. Ablam ısrarla "olsun sen test yap" deyince gittim test aldım. Sonuç pozitifti. Ben (bebek istediğimiz halde) şok vaziyette sonuca bakıyordum. Tabi çok sabırsız bir insan olduğumdan hemen eşimi aradım. Çok kötü sancılandığımı, duramadığımı, eve uğramasını istedim. İşi yakın olduğu için uğrayabilme imkanı vardı. 40 dakika sonra geldi. Tabi ben o 40 dakika yere göğe sığamadım. Volta atıp durdum :roflol:
Eşim geldi endişeli bir şekilde.. "Ne oldu neyin var" dedi. "Kötüydüm ama şimdi iyiyim bir haber aldım" dedim. "Hayırdır" dedi. "Sen otur geliyorum" dedim. İçeri gidip küçük bir yastık alıp karnıma koydum. Eşimin yanına gidip; "Beni böyle görmeye ve baba olmaya hazır mısın?" dedim.
Donakaldı. "Nasıl yani?" dedi. "Bebeğimiz olacak" dedim, gözlerim doldu. Sonra birbirimize sarıldık ve sevinç gözyaşları döktük birlikte... :nazar:

Bu kısım cok hosuma gıttı :-)
Rabbım bebegınızı hayırlı kucagınıza almayı nasıp etsın.
Ve dıleyen herkese nasıp etsın.

Benımde bugun regl olmam gerekıyordu.
Bu saat oldu olmadım, duzenlıdır aslında ve sabah erken saatlerde olurdum.
Belımde bır agrı dısında, ne gogus sıskınlıgı var ne de baska bır sey.
Acaba olabılır mıyım dıye dusunuyorum ama, umıtlenmek ıstemıyorum.
Olursa (ınsallah) esıme sızın yaptıgınız gıbı haber vermeyı dusunuyorum.
Gunlerdır plan yapıyordum. Bu cok hosuma gıttı.

bende hamileyim snairim tam net degil ama ;; 2 3 gune netlesir ama bunu esime nasil soyleyecegim hakkinda hic bir fikrim yokk supriz bir sekilde soylemek istiyorum yardim lutfenn :KK43:

günaydın kızlar:)sanırım ben de hamileyim.testler pozitif çıktı daha kan testi yaptırmadım.fakat henüz eşime söyleyemedim.1 hafta falan önce büyük bi kavga ettik.boşanmanın eşiğinden döndük.şu an hala küsüz,konuşmuyoruz.aslında bebeğimizin olmasını o benden daha çok istiyodu.bunu ona nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım?benneyaptımki

günaydın kızlar:)sanırım ben de hamileyim.testler pozitif çıktı daha kan testi yaptırmadım.fakat henüz eşime söyleyemedim.1 hafta falan önce büyük bi kavga ettik.boşanmanın eşiğinden döndük.şu an hala küsüz,konuşmuyoruz.aslında bebeğimizin olmasını o benden daha çok istiyodu.bunu ona nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım?benneyaptımki

sen istemiyormusun pekii???

bilmiyorumki...çok kararsızım.eşimden gelecek tepkiyi tahmin edemediğim için ben de karar veremedim isteyip istemediğime.bi söyleyebilsem rahatlıcam ama şu an eşime öyle kırgınımki...

Canım cok sıkılmıssın sen belli... konusarak halledilmicek bişey değilse bence adımı sen at onunda cok istediğni söyluyorsun bence paylaş a.s

ben hamile olduğumu salı günü öğrendim, pazartesi akşam da test yaptım çok silik çizgi çıktı. acaba hamilemiyim diye evde dolaştığım için eşim biliyordu bişeyler olabileceğini. ertesi gün tahlil sonucunu alınca eşimi aradım söyledim. çok romantik bi hikayemiz yok yani :)

benim hikayem de şöyle oldu... bebeğimizin olmasını çok istiyorduk ama bende önce over kisti çıktı sonra da polikistikover olduğumu öğrendim.Tedaviye başladık.3 Kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç alamadık.Hatta o arada 1 ay kist oldu diye korunduk falan.Artık doktorum aşılama raporu çıkartalım ve iğneli tedaviye geçelim dedi.Ama bu aradaki 1 ayı boş geçirmeyelim yine klomen kullan dedi.Bende klomeni içtim 1 yumurtam oluşmuştu.Çatlatma iğnesini de vuruldum.Ama çok üstüne gitmedik..nasıl olsa bu şekilde olmuyor diye.Ben o arada gittim aşılama raporunu çıkarttım. 14 Haziran 2010 günüydü KK daki arkadaşlarımdan biri hamile haberi verdi benimde tam adet günümdü ama adet olmamıştım.Beni gaza getirdiler.Hemen gittim eczaneden test aldım.Biz eşimde birlikte çalışıyoruz,kendi özel iş yerimiz var.Ben WC'ye girdim çaktırmadan ve testi yaptım. 1-2 sn içinde 2. çizgi belirmişti.Şok oldum!!! Bir yandan şükrediyordum bi yandan da ağlıyordum.İçeride müşteri vardı bende çıkmadım wc'den bekledim gitmesini.Müşteri gittikten sonra hemen çıktım wc'den ve eşime "Sanırım bu sefer hamileyim" dedim.elim titriyordu ve elimde testi gösteriyordum.Eşim önce bi durdu sonra sadece "inşallah" dedi.Hala şoktaydı.sonra "sende olsa da ağlıyorsun olmasa da ağlıyorsun"dedi ama bunu derken kendi gözlerinin dolduğunun ve ağlamak üzere olduğunun farkında değildi kaydirigubbakcemile3 hemen gittim tıp merkezine ve kan testi yaptırdım. sonuç 246,5 çıktı.Aldığım aşılama raporunu da çerçeveletip saklayacağım :)
Rabbim isteyen,sabreden herkesi elbet görüyor.İnşallah böyle güzel anları her kadın yaşar.

benimde o gün evlilik yıldönümümdü 3 haziran :)

adetim sadece bir gün geçmişti ama biz 3 aydan beri deniyorduk sabah işe gelirken test aldım eczaneden ve işe gelir gelmez yaptım gözlerimi kapatıp bekledim 10 sn sonra 2. çizgiyi gördüm seviinçten bayılacaktım nerdeyse eşime akşam süpriz yapacaktım ama tutamadım kendimi hemen aradım işyerime gelsene sana çay ısmarlıyım dedim o gün 4 te gidecekti işe tamam dedi geldi ve evlilik yıldönümümüz kutlu dedim testi verdim bu ne dedi :KK1:

flash bellek sanmış:roflol::roflol: tabiki inanamadı bi tane daha al 2 gün sonra tekrar yaaprız dedi tabi ben dayanamadım ertesi günü gittim saglık ocagına kan testindede çıktı hamile oldugum ve şimdi oğlum 6. ayın içinde günden güne büyüyor:nazar::nazar::nazar: hayırlısıyla 3 ay sonra bizimle olacak inşallahhopuyorumnanaktan

aaah ahh...
pko sayesinde ilk aylarda kendimi hamile zannedip negatif çıkan testlerde zorla 2.çizgiyi görmeye çalışıyodum...yok ışık altında baktım silik çıktı, yok içerdeki odada baktım negatif çıktı..."şaşı bak şaşır" oluyodum tabiri caizse...tedavimin ilk dönemlerinde ben aşırı rahat, eşim ise aşırı endişeliydi...hiç bebeğimiz olmayacak zannedip beni de kendini de üzüyodu...
hormon değerlerim normale döndüğünde klomen tedavisine başladık...ilk ay 2 yumurta elde ettik ama her nedense doktorcum beğenmedi onları hiç de umutlu konuşmadı...bana bi cinnet anı geldi kiii..sormayın gitsin...hemen yaktım bi sigara, ilaçlarımı da içmeyecem hüleyn dedim...bu sefer eşim sakinledi beni teselli etti ben çıldırdım yani...

herneyse...eylül bitti, ekim oldu...benim adet gelmiyo...nan dedim yine pko hortladı...bi yandan bebk soranlar olunca hüngür şaldır ağlıyorum...doktorcum olsun, arkadaşlar olsun başımın etini yiyolar kan testi yap diye...yapmıyorum...o kadar eminim ki...sonra bi cuma akşamı ayaklarım beni eczaneye götürdü adeta...evde "nasılolsa negatif" diye tripler yapa yapa lavaboya gittim veeee...2. saniyede çıkan bi çift çizgi...cayır cayır..."nan bunlar çiftken mi pozitifti tekken mi" bile dedim yani düşünün...sonra ellerim titremeye başladı, evde de yalnızım, eşim yolda...
hemen aradım eşimi dedim "ben bişey yaptım"...adamın aklından neler geçiyodu kimbilir ama devamını getirdim hemen: "test yaptım ben...pozitif çıktı" diyebildim...anlamadı...daha doğrusu şaşkınlıktan idrak edemedi...eve geldi, testi gördü yine inanamadı şaşkın...
ertesi gün kan testine gittik sonucu gördü, yine bi süre anlamadı...sonra sarıldık öpüştük felan:KK1:

uzun oldu ama benim hikayem böyle arkadaşlar...zamanında burada o kadar çok üzülüyodum ki hamile haberlerini görüp...umut hiç bitmemeli...zor da olsa bitmemeli bunu anladım yaşadıklarımdan
Allah tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

X