- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
merhabalar kizlar benim uc yasinda bi oglum var.ona ilk evlendigim gun hamile kaldim:1shok:aklimin ucundan gecmeszdi hamile olacagim neyse cok fena kasiklarim ariyodu.doktora gittim gorumcemle .meyerse hamileymisim tabiki uctum havalara.hemen kosa kosa bir cocuk mazasina girdim iki tane kucucuk penbe corap aldim.neyse eve geldim esim yeni isten gelmis oda beni hasta oldumda doktora gittigimi saniyor.sonra iceriye girdim .sessizce elini ac dedim gozlerini yum.acti eline coraplari koydum .esim gorunce bu ne dedi inanamadi .dedimki bebesimiz oluyo adam dondu kaldi.sonra cok sevindik.simdi 36 hafta uc gunluk hamileyim tekrar kizlar.bunda cok ilgincti.neyse esim korunmayi birakmis benim haberim yok tabi .korunmayi biraktigi ilk gun hamile kalmisim tabiki ben bilmiyorum.neyse ay halim gecti gunum dedimki olabilir norlaldir haziranin sekizinde dogum gunumdu neyse ogun esim bana dogum gunu hediyesi almamisti bende uzuldum ama taktirmadimsenağlama.sonra kulagima eyildi dediki sana hediyem bebeyimiz olsun dedi bende sakami bu dedim gorursun yarin dedi :1shok:tabi ben sok oldum.ertesi gun doktora gittim test yaptirdim bes haftalik hamileymisim meyer.muayine etti doktor keseyi gorduk ay esimin gozleri doldu inanamadi .orda bana sariliyor doktor dur diyo benimki yok deyip buir daha sariliyo sanki ilkkez baba olucak gibi .cok guzeldi kizlar mevlam herkese yasatsin.bu arada:teytey:simdide allah izin verirse kizimiz olucak kizlar
Yaa süper! aradan 2 yıl geçmiş ama olsun...yazma ihtiyacı hissettim.harikasınız valla.ilk gece hamile kalmışsın..sonra eşinin sana süprizi.süper! maaşallah hemen hamile kalabilmen ne güzelmiş...darısı başıma inş! kaydirigubbakcemile3
evet baya zaman geçmiş arkadaşın yazısından ama çok hoşuma gitti benimde
daha doğrusu bütün hikayeler hoşuma gitti helede diş kaşıyıcısı ve test sonucunu hediye olarak göndermek çok güzel bi olay yaaa...
benimde adetim geçiyodu
eşim git test al git test al diyodu benimde hiç umudum yoktu herzamanki gibi gecikti dedim
belkide kist olmuştur dedim almıcam dedim bir kaç güne adet olurum dedim morali bozuldu,içimden bir ses git gizlice test al çıkarsa süpriz olur diyordu
gittim test aldım sonuç pozitifti hemde çizgi kıpkırmızıydı
titreye titreye önce bir şükür namazı kıldım ve eşime mesaj yazdım "hamileyim" diye
oda dönderip dönderip okumuş hamileyimmmi yazıyo hamile değilim mi yazıyo
gözleri kör olmuş o an :)
Altı aydır korunmayı bırakmstık.Ben haftasonu sınavdan donerken gebelık testı almıstım,O gun o kadar yorgundumki.Aksam yemegı oncesı testı yaptım pozıtıf cıktı ama hala olmaz yoktur dıyordum ıcımden de sevınıyordum.Hemen kuzenımı aradım havalara uctu :) Sonra yemeklerı hazırladıktan sonra esımın tabgının yanına peceteye sardım testı.O da bunu neden bu kadar katladınkı derken testı gordu,aa bu çift çizgi.. dedı ve o anda kahkahaları savurdu etrafa baba oluyorum dıye yemegı yeyene kadar gorumcem,arkadasları herkesı aradı,sonra hemen gıyındık,saat aksam 10da hastanedeydık,kan testi ıle hamıle oldugumu ogrendıgımızde saat 11di ve eşim o gun herkesi aradı. Çok mutluluk verıcıydı
ben eşim sabah gider gitmez test yaptım pozitif çıkınca doktordan randevu aldım o da aksilik ya taaaa 13.30 verdiler randevuyu bende bu arada evde 4 test daha yaptım onlarda pozitif çıktı eşime arkadaşıma gidecğimi söyledim ama acayip heyecanlıydım saat 13.30 a kadar evde nasıl geçirdim bilmiyorum doktora gittim yaptığım testleride yanıma aldım hepsini gösterdim doktorum güldü bhcg istedi kan tahlili verdim çıkıncaya kadar meraktan çatladım sonucu alınca değeri görünce hemen anladım sonra doktorumda onayladı çarşıdan bir tane biberon aldım eşimin doğum günüde cumartesiydi ben pazartesi öğrendim biberonu hediye paketi yaptırdım iş yerine gittim iş yerinin çay bahçesine çıktık aşkım ben sana doğum günü hediyesi aldım ama dayanamayıp erken vermek istiyorum dedim o da açtı ki biberon anlamadı sonra idrar testlerini koydum masaya o zaman anladı gözleri doldu elimi tuttu çok muhteşem bir andı ikimizde ağladık çok mutluyum Allahım isteyen herekese nasip etsin