- 6 Haziran 2014
- 274
- 162
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
bu arada eşimde uyanıkmış ve her hangi bir çığlık duymayınca yine negatif sandım demişti sonrasın da :)günaydınlar herkese.. bizde iki yıla yakın uğraşıp umutlarımızı tüketip tüp bebek için randevu almışken , randevuma 2 ay kala bir hafta adetim geçti eşimde yarın test yap dedi, (tabi evde düzinelerce ovülasyon ve gebelik testim mevcuttu her zaman) sabah iş için eşimden yarım saat önce uyanırım, testi yaptım anında pozitif çıkınca geçici bir şok yaşadım , dakikalarca durup izledim, sonra gidip yatan kocama sarılıp testim pozitif çıktı dedim, tabi salya sümüktüm.. eşimle ağlaştık o da testi kontrol etti ve resmen hayatımız değişti bambaşka bir çift olduk :)
allahım isteyen her kadına tattırsın bu duyguyu..
tarif edilmez bir mutluluk :)
bende öyleydim canım evde test yaptım çift çizgi birdaha yaptım çift çizdi eşim geldi işden ben kızardım bozardım ağlaya ağlaya galiba gamileyim dedim o da hadi canım dedi inanamadı bizde 7 aydır ugraşıyorduk birde eşim varikosel olunca stresli bir süreçdi :)bu arada eşimde uyanıkmış ve her hangi bir çığlık duymayınca yine negatif sandım demişti sonrasın da :)
-bizede bu sevinci eşimle tam 10 yıl sonra tatmak nasip oldu... 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi bir dünya ilaç tedavisi...tam artık bizim çocuğumuz olmuyor belki evlatlık alabiliriz derken, bir gün çok midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum şikayetiyle dahiliye doktoruna gittim kan testi yaptı 2 aylık gebeymişim tabi şok olduk donup kaldık doktor bile halimize bir anlam veremedi istenmeyen bir gebelik durumumu var sevinmediniz dedi...tabi ben (sevinçten) başladım ağlamaya sonra 1 saatte beni susturmaya sakinleştirmeye çalıştılar...hoş ben hala aklıma gedikçe ağlıyorum oda ayrıdabunlar sevinç ve yaradana şükür gözyaşları...
Ani tepkiiben test yaparken o da kapıda bekliyodu beni:)))hamile olduğumu soyleyince oylece kala kaldı tabi :)))
bende hamile olduğumu daha çok yeni öğrendim bizimde 4 yılımız doktorlarda gecti yumurtatakipleri iğneler aşılamalar derken her ay aynı hüsranı yaşadık son olarakta tüp bebeğe karar verdik rabbime çok şükürki yüzümüzü güldürdü...transferin 11.günüydü bize 12.günü test yapmamaız söylenmişti ama ben birgün daha sabredemedim ve 11.günü yaptım eczaneden aldığım testti yaptım ve hiç beklemeden baktım tek çizgi başladım ağlamaya umudumu yitirmiştim sonra kan tahlili vermeye gitik emin olmak istedim eve geldiğimde yaptığım teste tekrar baktığımda ne göreyim ikinci çizgi silik elim ayağım titriyor bitarfatanda ağlıyordum hemen eşimi aradım aşkım ben galiba hamileyim dedim hemen eve geldi başladık birbirimize sarılıp ağlamaya akşam kan testti sonucumu almaya gittim ve değerim 634 çıkmıştı yani hamileydim kesindi artık durup durup ağladım harika bi duygu anlatmakla tarifi olmuyo rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Ayy ne tatlı yazmışsın burda sen gibi çok iyi arkadaşlıklar oluyor burda olmak güzel içimden geldi paylaşmak. ..boyle bir soru sorulmus ve bende cevap yazmistim ama nerde bilmiyorum ,galiba konu tekrari oldu ...olmamis ozur dilerim benzetmisim siz devam edin kizlar..
su konuyla karistirmisim cok pardon http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-kime-soylersiniz-t136138/index.html?t=136138
Allah rahmet eylesin kardesiniz icin cok uzuldum Rabbim bebeginize hayirli guzel bir omur versin insaAllah..gece gece aglattin benisuprız yapamadım malesef tup bebek yaptrıdık sonuc ıcın hastaneye gıdıp kan verdık 2 saat sora cıkar maıl atarız dedıler. cıktık gezdık sahılde kahvaltı yaptık. eve donmek ıcın yola cıktık eve yaklasmısken telefondan maıla bakıtm gelmıs hcg 274 hmn anıra anıra galamaya basladım esım araba kullanıyodu nooldu nooldu deyıp durdu dedım olmus olmus ıkımızde galıyrz hemde araba kullanıyo sarıldı optu aglama dedı ama duramadım cok agladım ılk ogrendıgımde aksama kdr agladım. cunku cok bekledım ve bebegım 24 yasında erkek kardesımı kaybettıkten 2 ay sonra geldı. hem huzun hem sevınc bır aradaydı.
Canim isden gelene kadar mum faalan yakip kucuk patiklerim icine geliyorum babacim diye yazabilirisin.kızlar eski bir konu ama ben de bugün eşime müjdeyi vericem inşallah ama iş çıkışı geç saatte evde olucam ne yapabılırım sizce?? evdeki imkanlarla nasıl şaşırtablırım??
Canim bu fikrini cok begendim bizde simdo bebis dusunyorus olursa boyle yapabilirim teşekkür ler paylasimin icin.Merhaba kızlar :)) ben evde test yapip silik ciktigini gorunce emin olamadim. Hastanede calisan en yakin arkadasima da testin fotografini gonderip danisarak cok yeni oldugunu ogrendim ben Kan testi yaptirdiktan sonra esime soylemek istedim ancak aksam dayanamadim. Bi cay mi icsek deyip mutfaga gectik, o suyu koyarken ben de ona testin fotografini gonderip mutfak kapısında kendim telefonla oynuyormus gibi yapip kamerayi actim. Gelen mesajla ilgilenmeyince, hamileyiiiim diye bi mesaj daha attim tekrar kamerayi calistirdim. Okudu, saskin saskin yuzume bakip "vallaa mii" diye kucakladi beni. Tepkisini hala izleyip gulumsuyorum. Allah hepimize en guzel sekilde hamilelik gecirmeyi ve sag salim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.