Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

2 sene boyunca tedavi gördük ve sonu hep hüsran oldu taki son gittiğim doktor sizin çocuğunuz olmaz diyene kadar.işte o ay ben hamile kaldım akşam üstü test yaptım çift çizgi testi banyoda lavabonun kenarına koydum ve banyoda aynanın üzerine bebeğimizin ağzından babasına mektup yazdım ve yapıştırdım ellerini yıkamaya giden eşim banyodan ağlayarak çıktı o an bambaşkaydı allahım herkese nasip etsin inş.

31 aralık 2010 akşamıydı yani yılbaşı akşamı.. kayınvalidemle kayınpederimde bizdeydi adetim daha yeni geçmişti bir-iki gün falan yinede test hazırda bekliyordu herkes oturma odasında tv izlerken ben saat 10:30 gibi aldım testi lavaboya gittim ve silikte olsa çift çizgi vardı şaşırdım inanamadım eşimi çağırdım gösterdim o da ne yapacağını bilemedi sonra hiçbişey yokmuş gibi odaya geldik oturduk normal muhabbete devam ama söylemek içinde sabırsızlanıyoruz tabi çaktırmadan eşim söyledi annelerine hamile olduğumu :) o geceki yılbaşı hediyem kızım oldu allah herkese nasip kısmet etsin çok güzel bir duygu.. ve şimdi tekrar aynı heyecanı yaşamak üzere yola çıktık hayırlısı inş. tekrardan yaşatır rabbim..

adet günüme 2 gün vardı adet sancısından farklı sancılarım olduğu için test aldım silik çizgi görünce 2 gün sonra tekrar bi test daha yaptım yine silik çizgi görünce dayanamayıp kan testi yaptırdım pozitifti.sonucu bi zarfa koyup üzerine eşimin ismini yazdım ve o eve gitmeden eve gittim zarfı kapının tokmağının arasına sıkıştırdım ve eşim zili çaldı bi zarf koymuşlar kapıya dedi aaa neki acaba dedim açtı şaşkın bi şekilde donup kaldı gözleri doldu sarıldık çok güzel ve heyecanlı bi gündü.ama mutluluğumuz 13 gün sürdü dış gebelikle sonuçlandı :KK43:

Ay kızlar çok güzel anılarınızı gülümseyerek okudum süper yaa bende yazıyım bari iki sene boyunca rahim filmidir aşılama ilaç derken tedaviyi bıraktım ilk evladıma hamiş oldumu öğrendim ama yavrum düştü regl günlerim düşükten sona düzene girmedi on gün geçerdi iki hafta geçerdi yine düşükten 4 ay geçmişti ama ayın kaçında oldum hatırlamıyodum ben 8i diyorum eşim 3ü diyo yani bilmiyodum hangi gün oldugumuda belirtileri yasıyodum uyku hali bulantı sigara kokusuna bile gelemezken eşimden sigara alır içerdimde yinede heveslenmek istemedim ihtimal bile vermedim amaaan dedim 8inde evi konple temizledim eşim geldi napıyosun dedi temizlik dedim sen rahat dırmuyon dr gidiyoz dedi ık mık dedim ama gittik dr anlattım ult baktı 5,5 cm kis dedi ama yinede hcg baktıralım dedi tmm dedik kan verdik ama ben ihtimal bike vermiyom kise üzülüyom hastalık falan olur diye korkuyom bi saat geçti eşim sonuç almaya gitti yüz ifadesi donuk noldu dedim 3000 dedi ben aynen şöule hadi canım ben hamile olsam bülmem mi bariz yalan söylüyo bu test dedim:):)dr gittk 5 haftalık deyince kv eşim ben şok olduk şükürler olsun kuzum cnm oğlum yanımda mışıl muşıl uyuuyo ALLAHIM isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

En ilginç hikaye benim galiba.. :) Ben değil eşim bana soyledi çünkü. :)
Adet günüm yeni geçmişti. Hamile olabileceğimden supheleniyordum ama çok ufak bi ihtimaldi. Çünkü benim ara ara gecikmelerim olurdu.
Discide randevum vardı. Hamilelere de uygulanmiyor. O yüzden idrar testiyle yapıp riske atmak istemedim. Kan testi uygulayalim dedik.
Neyse tahlili yaptık, saat 14:00 da gelip sonucu ogrenebilirsiniz dediler. Bende 2 saat beklemek istemedim orda. Eve döndük. Eşim sonucu almaya gitti. Daha eve dönmeden beni aradı. :) ve evett bebegimizzz olucak dedi.. :)

• Beğen
Reactions: mbz
Ben de idrar testinde hamile olduğumu öğrendikten sonra gidip bir bebek tulumu aldım. Hediye paketi yaptırdım. Eşime sana küçük bir hediye aldım dedim. Nerden çıktı ki dedi ben de içimden geldi dedim. Açıp tulumu görünce bir tuluma bir bana baktı şaşkın şaşkın... Ben tabi kahkahalarla gülüyorum :) neee hamile misiiinnn dedi. Ben de evet dedim ve sarıldık. Bu ikinci hamileliğimdi ilkinde de sabah 5 gibi tuvalete kalkıyordum. Hamileliktenmiş. İçimden bir ses test yap dedi. Yaptım ve pozitif sonucu görünce oturup ağladım önce. Sonra o heyecanla yatak odasının kapısını öyle bir açmışım ki kapı duvara çarptı ve eşim yataktan fırladı. Noluyo dedi. Ben de baba olacaksın dedim. Amaaannn ben de birşey oldu sandım dedi tekrar yattı. Birkaç saniye bekledim sonra birden tekrar kalktı ve neeeeee baba mı olucam dedi. Ben de evet dedim. İkisi de çok keyifliydi. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.... :)

5-6 aydır yapılan çalışma(!) sonucu her ay hüsrana uğramaktan, psikolojik adet gecikmelerinden sıkılan eşime, artık eczaneden ben test almaya utanıyorum sen alırmısın dedim.
** belirtin yoksa boşuna almayalım .....vıdııdıvıdı......diye diye söylene söylene almaya gönderdim eşimi,
en hassasından alıp gelmiş birde :)))
eşim, eve gelip ümitsiz gözlerle testi bana vererek tv karşısına geçti.

reglime daha 4/5 gün vardı ama test yapmak geldi içimden, ne bir belirti ne başka bir sinyal....

...... ve beklenen an!!!!!

sanki hafif hafif ikinci çizgi çıkıyormuydu ne!,
yok ya ışık yansıdı galiba...
...... diye diye evin içinde dönen ben :)
ve ben dönerken geçen zaman içinde iyice beliren çizgi
... ve bebeğim ben burdayım anne dedi :)
o panik anı, telaş ve anlamsız durum - sevinçle şaşkınlık arası birşey....anlatılmaz!!
hemen gördüğümü eşime onaylatmak için odaya girip
-- bak bakıyım sende 2. çizgiyi görüyormusun dedim.
(( o an aklıma ne süpriz ne başka birşey geldi inanın))

sonuç; karşılıklı kıkır kıkır gülerek o anı ölümsüzleştirdik :)))

Rabbim dileyen herkese nasip etsin

• Beğen
evlilik yıldönümümüzden 1 gün önce sağlık ocağında idrar testi yaptırmıştım.. kan tahlili yaptıramadım laboratuvarda tadilat mı ne varmış. yeni bir hemşire ilk test yaptığım kişide pozitif çıkmıştı inşallah sende de pozitif çıkar dedi. inşallah dedim. var gibi dedi. ertesi gün sabah erkenden eczaneden aldığım testi yaptım çift çizgiiii :):emir_bebek::anneadayı: :nazar:

eşim işten geldikten sonra dışarıya çıkmak için hazırlanırken küçük bi hediye paketine pembe bebek zıbını koymuştum onu verdim. :-) bebek istediğimiz için hoşuna gitti ama biraz içi burkuldu gibi oldu.. anlamadı
ama neden onu hediye ettim biliyo musun dedim birden gözleri parladı bebeğimiz mi olacak yoksa dedi evet deyince gülmeye başladı sarıldı çok mutlu oldu :KK49::nazar:

eşime çok güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi vermiş oldum :KK36:Rabbim evlat isteyen her kuluna nasip etsin inşallah

• Beğen
2 sene boyunca tedavi gördük ve sonu hep hüsran oldu taki son gittiğim doktor sizin çocuğunuz olmaz diyene kadar.işte o ay ben hamile kaldım akşam üstü test yaptım çift çizgi testi banyoda lavabonun kenarına koydum ve banyoda aynanın üzerine bebeğimizin ağzından babasına mektup yazdım ve yapıştırdım ellerini yıkamaya giden eşim banyodan ağlayarak çıktı o an bambaşkaydı allahım herkese nasip etsin inş.
Masallah Allah hep daim etsin mutlulugunuzu

Eşim çok istiyordu bize süpriz oldu açıkcası olayları akışına bırakmıştık bende hemen kapı girişindeki duvara böyle bir resim ve yazı hazırlayıp yapıştırdım :KK70: canım kokişimde sevinçten önce evde bir güzel göbecikler attı daha sonrasında da aramadığı kimse kalmadı ooyy maaşallah hepimize Allah sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün evlatlar versin hepimize İnşallah :KK19::emir_bebek:

Eklentiler

• 10804369_732105540190946_135587493_o.jpg
    10804369_732105540190946_135587493_o.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 152
Evleneli 5 ay olmuştu ve 4.ayımızdı bebek istiyorduk 4 aydır. Neredeyse 6.ay da olmasa doktora gidecektik çok sabırsızdık.

Adetime 3 gün kala eşim test yap lütfen dedi, ben ısrarla yok olamz dedim daha erken, varsa bile göremeyiz ve ben çok üzülücem dedim. O da ısrarla tamam yok diye düşünelim sen yap işte dedi, en sonunda yaptım ve 2 dakka sonra çok silik bi çizgi belirdi, ikimiz ışığa tutmalara gözümüze yaklaştırmalar , o diojki valla ben gördüm ben diorum ki valla ben gördüm, mübarek sanki bebeğimizin yüzünü görüyoruz o çizgide :)))
Eşim duramadı illaki kan testi yaptırmaya gece 11de, apar topar gittik ve tahlili 1 saat sonra aldık sonuç pozitifti. Eşimin o ağlayışı bana sarılışı unutulacak gibi değil, he bir de eve gittiğimizde video çektik, Allah nasip ederse büyüdüğünde çocuğumuza izleteceğiz.O ilk heyecanlı günümüz, haberi aldığımı<z an, kaydettik videoya.

Allah'ım herkese yaşatsın hayırlı bir şekilde bu duyguyu. Sağlık evlatlar nasip etsin.

Ultrasonla birlikte evimize hoşgeldin ben de yakında geleceğim babacığım yazan bir notu yatak odası aynasına yapıştırdım ben de :) fikirleri buradan aldım çok teşekkür ediyorum çok hoş bir sürpriz oldu sayenizde :KK76::KK15:

suprız yapamadım malesef tup bebek yaptrıdık sonuc ıcın hastaneye gıdıp kan verdık 2 saat sora cıkar maıl atarız dedıler. cıktık gezdık sahılde kahvaltı yaptık. eve donmek ıcın yola cıktık eve yaklasmısken telefondan maıla bakıtm gelmıs hcg 274 hmn anıra anıra galamaya basladım esım araba kullanıyodu nooldu nooldu deyıp durdu dedım olmus olmus ıkımızde galıyrz hemde araba kullanıyo sarıldı optu aglama dedı ama duramadım cok agladım ılk ogrendıgımde aksama kdr agladım. cunku cok bekledım ve bebegım 24 yasında erkek kardesımı kaybettıkten 2 ay sonra geldı. hem huzun hem sevınc bır aradaydı.

yazdıklarınızı okudum ve hüngür hüngür agladım hala aglıyorum Allah bağışlasın inşallah en kısa zamanda isteyen herkes yaşar bu durumu...:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

biz de geçen hafta perşembe günü test yapmıştık evde ve silik çıkmıştı ama emin olamadık.Sonra ertesi gün gidip acile kan verdik ve ben okula gittim.Eşimin dersi bitmiş,iki buçukta sonucu almış beni aradı."Hayatım,hayırlı olsun hamişsin." dedi :)

bende bekliyordum ilk denediğimiz ay hayal kırıklığıydı 2. ayda arkadaşım farketti hemen test aldım kinci çizgi silik çıktı negatif dedim herhalde ark benimde böyleydi saçmalama hamilesin dedi hemen kan testine gittik internetten sonuç beklerken negatif diye anladık sonra hastaneyi aradık gebesiniz diyince bir ağlamaya başladıkkş sormayın. hemen eve geldim eşim bebeğin künyesini aylar önce yaptırmıştı:) künyesini aldığı bebek çoraplarını ve testi kutuya koyup yemek tabağında üzerine şu notu yazarak verdim ve ağladı kıyamam :) not şuydu ; sabret babacığım 9 ay sonra yanınızdayım. asıl fanatik geliyor..................... :KK70:

İnanamıyorum o kadar güzel şeyler bulmuşssunuz ki,benim haberim daha çok yeni ve daha çok küçük ,daha önce de (Allah kimseye göstermesin) bir düşük yaşadığımdan eşime hala söylemedim, haber verip onu da umutlandırmak istemiyorum,kendim de umutlanmak istemiyorum bir taraftan.
Kan testim vs pozitif çıktı ama 5-6 haftalık olana kadar sabretmeyi planıyorum açıkcası , umarım yapabilirim.Dolayısıyla bu mutlu haberi şimdiye kadar hiç kimseyle paylaşmadım.Buraya yazınca biraz hafiflemiş hissettim şimdi..
Yazdıklarınız beni çok çok duygulandırdı, ne güzel planlar yapmış ne harika sürprizler hazırlamışsınız:KK28:!!! Ofiste masamda otutrken inanılmaz duygulandım ,ağlamaklı oldum bile denebilir.
Allah bana da göstersin inşallah o günleri :)

günaydınlar herkese.. bizde iki yıla yakın uğraşıp umutlarımızı tüketip tüp bebek için randevu almışken , randevuma 2 ay kala bir hafta adetim geçti eşimde yarın test yap dedi, (tabi evde düzinelerce ovülasyon ve gebelik testim mevcuttu her zaman) sabah iş için eşimden yarım saat önce uyanırım, testi yaptım anında pozitif çıkınca geçici bir şok yaşadım , dakikalarca durup izledim, sonra gidip yatan kocama sarılıp testim pozitif çıktı dedim, tabi salya sümüktüm.. eşimle ağlaştık o da testi kontrol etti ve resmen hayatımız değişti bambaşka bir çift olduk :)
allahım isteyen her kadına tattırsın bu duyguyu..
tarif edilmez bir mutluluk :)

X