Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Adetime 2 gün kala hissettim mi ne, sabah hemen test yaptım pazar günüydü. Eşim dışarı çıkmıştı. Hemen o ara yaptım. Silik çıktı 2. çizgi. Akşama kadar yok değildir diye diye bi hal oldum ama söylemiyorum da eşime. Sende bi haller var çok telaşlısın diyip duruyor. Akşam üzeri eşim yine evde yokken 2 çocuğu olan bi arkadaşım var, onu aradım anlattım. Silik olunca ihtimal vermemiştim. Kesin hamilesin dedi. Başladım ağlamaya. :)) Sonra hemen bebeğimin ağzından mektup yazdım. "Babacığım şimdilik annemin karnındayım 8-9 aya kadar görüşeceğiz. Bu süreçte ve sonrasında bize çok iyi bakacağını ve seveceğini biliyorum. Ben dünyaya gözlerimi açtığımda her şey çok güzel olacak ve biz tam bir aile olacağız. Seninle çok güzel şeyler yapacağız" gibi şeyler yazdım. Karnıma da "baba beni sev" yazdım göz kalemiyle (Burdan nickini hatırlamadığım bi arkadaş yazmıştı, fikir hoşuma gidince yapmak istedim. ) test ve mektubu güzel bir kutuya koydum. Yemekten sonra bi hediyem var deyip verdim. Gözleri dolu dolu oldu. İnanamadı. 1,5 yıllık evliyiz. Bebeği yeni yeni düşünmeye başlamıştık. Allahıma çok şükür bekletmedi bizi. Bana sarıldı sonra diğer odaya gitti sakinleşince geldi :) karnımı açtı burda ne varmış diye "baba beni sev" yazısını görünce daha bi tuhaf oldu :) böylece öğrendi. Çok güzeldi.
Allah isteyen herkese nasib etsin.
şimdi tam 11 haftalığız :)

Dün adetim 1 geçmişti. İç yerimin yanında ki eczaneye gidip test aldım. Eczacı kız pardon yanlış anlamazsanz bir şey sorabilir miyim dedi. Elbette dedim. Siz hamile değil misiniz zaten dedi. Daha önce folis asit almıştım bir kaç kez. Malesef olmadı hamilelik dedim. Hayırlısı dedi.

İş yerine geldim. Akşama kadr sabrım yoktu. Hemem yaptm. Pozitif çıktı. Tuvalette elim ayağım tir tir titriyordu. Bayılacağım sandm. İş arkadaşlarıma beni yarım saat idare edin dedim. Hemen hastaneye koştum.

Tahlil verip geri döndüm. Sonucu internetten gördüm :-) 383 cıkmıştı.

Eşim ben kan verip geldikten sonra telefonda bir söz söyledi ki çok ağırdı. Ben ona bu durumu nasıl daha güzel haber veririm diye kaygı ederken o benim kalbimi çok fena kırdı.

Ben de ona benden özür dilemesini, bugünün çok kıymetli bir gün olduğunu yazdim. Bugünün önemi ne dedi. Özür bekliyorum dedim.

O arada sonuç göründü nette.

Eşim aksam işe gidecekti ve biz tam 12 aydır bugünü bekliyordk :-(

İş yerinden izin alarak eve koştum.

Neden geldin dedi :-(

Sorunun cevabını vermek için dedim ama çok zor konuşuyordm. O oturuyordu bense ayaktaydım.

Baba oluyorsun dedim güç bela. Baktı baktı baktı...

Elimden tutup oturttu ve sarıldı. Sonra da salya sümük ağladık beraber. :-)

Son düzenleme:
ben tek başıma sabah gizlice idrar testi yaptım..sonra idrar testi sonucumu whatsup dan gönderdim eşime... oda bu ne yazdı ..ne olabilir sence dedim..sonuç pozitif dedim ..sevinçten delirdi :KK70:.. bir iki gün önce tekrar yapmıştım idrar testi ozaman eşiminde haberi vardı ama negatif çıktı..çok üzülmüştük ..2 gün sonra gizlice tekrar denedim ve pozitif ...:KK70:

düşükten 2 ay sonra iştahım çok açılmıştı birkaç gün dünyayı yiyecek kadar açtım ve bu sefer hamileyim dedim. ev taşıyorduk epey stresli bi dönem tut getir götür falan bende hayır onu kaldırmam şunu yapmam bunu yapmam diyordum bi yandan da düşükten dolayı hap ve fitil kullanıyordum ve için almadı kullanamadım ihmal ettikçe eşimle tartışıyorduk ve taşınma stresi falan adet günüm geldi ama hayal kırıklığı yaşamayayım diye adetimin geçmesini bekledim bi yandan da eşimle birbirimizi yiyoruz bana kızıyor çok takıltılısın vs diye 3 gün geçince pazar sabahı bi test ve ikinci çizgi kıpkırmızı evet hamileyim . sabah ın 6 sı ve yine eşimle tartışıyoruz hamileyim dedim inanmadı inanmazsan lavaboya git bak test orda dedim bide çemkirip surat astım :) sonrası tabi biraz hüzün biraz sevinç eşim öyle hislerini çok dışa vuran biri değil sesi çıkmaz içinde fırtınalar kopar tek kelime etmez gözleri dolu dolu oldu karnıma elini koydu bi süre öyle dondu kaldı hala daha o an aklından neler geçti bilmiyorum ama mutluluğunu hissediyorum ve korkusunu ki hala üzerime titriyor ve en ufak bi olumsuzlukta hemen üzülüyor galiba kızım doğana kadar bu korkuyu atamayacağız :)
ve ben de eşim de sevincimizi bağıra çağıra dolu dolu yaşamadık İNŞALLAH KIZIMIZ DOĞUNCA YAŞAYACAĞIZ SEVİNCİMİZİ:KK1:

ben ilk haber verdiğimde evde test yaptım çıkınca eşimi aradım ama bi türlü anlaşamadık şebeke çekmediğinden neyse kapattık akşam eve geldi bende tabi elimde test o gelene kadar sırıtmaktan bi hal olmuşum testi koydum yanına dedimki cnm ya burda ne görüyosun oda aynen şöyle
-aaaaaa bi T kırmızı , bi C kırmızı
ben-aaaa nasıl yani :))
eşim - ben bişe yapmadım
ben-yaptın.. hamileyim anlasana :)
eşim-:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK53::KK53::KK53: gel kız buraya:KK54::KK54::KK54::KK54:

Allah'ım ne kadar güzel bir duygudur bu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aynı zamanda banada :KK16:
bende 4 yıldır evliyim eşimle geçen ay korunmayı bıraktık başta o istemiyordu askere falan gitti borç harç derken çocuk düşünmeye sıra gelmemişti allahım bana ve herkese sağlıklı sıhhatli evlat doğurmayı nasip etsin olursa bende burda sizinle paylaşacağım kızlar okudukça o kadar duygulandımki yazılarınızı allah tamamına erdirsin inşallah hepinizin bebeciklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah:KK16::KK16:

Son düzenleme:
Şüphelendiğim zamanlar gelip bu başlığı okumuştum sonra burdan birkaç arkadaşını fikrini birleştirdim

Güzel kalpli bir çikolata kutum vardı eşimin sevgililer günü hediyesi onun içine çubuk testini koydum içine de "minik bedenim ve kocaman kalbimle ben geliyorum babacığım" yazdım.

Eşim işten gelince sana hediyem var dedim ve verdim sok oldu cok sevindi bunu da video ya aldım şimdi izleyip izleyip gülüyoruz :)

Sürekli gercekten mi gercek mi diyip duruyordu. Çünkü hapı daha yeni bırakmıştım beklemiyorduk. Sevinçten cok şok etkisi yarattı babamızda :)

Fikrinden esinlendiğim arkadaşlara teşekkür ederim :)

Ben sabah gittim kan verdim akşam üzeri sonuç çıkar dediler saat 16 00 da aradım; hemşireden; gebesiniz hayırlı olsun dediler .Allah ım bu olumlu sonucu yıllardır bekliyordum ;ağlamaya başladım ...sonra hemen eşimi aradım telefon da ağlıyorum tabi; oda gene olmadı sanmış ne oldu diye sordu bende hamileyim dedim oda çok şaşırdı ve sevindi ☺️Rabbim e ne kadar şükretsem azdır; Allah ım olmayan herkese nasip etsin inşallah 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 7 aylık evliyim 7 aydır korunmuyoruz ama bebgimizde gelmiyor:KK43: bizimki çokkkk nazlı sanırım:KK43: gel hadi kuzum diyorum ama ne yaptıysak küstürdük sanırım:KK43:
ALLAH ım sana yalvarırım ne olur bu ay 'OL' de ve olsun:KK43: PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V)İ ARAYA KOYARAK SENDEN İSTİYORUM YARABBİM SEN DUALARIMIZI PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V)İN HATRINA KABUL EYLE ......... AMİNNNNNNNN

ben şüphelenince bir test aldım ve sabah erkenden kalkıp yaptım ve silik de olsa çift çizgi çıktı ama eşime söylemedim yatağa geri döndüm uyuyamadım da
sonra dışarı çıktık kayınvalideme gideceğiz dönüşte eczaneye uğrayalım dedim boşver dedi çünkü önceden böyle bir beklenti ile yine test yapmıştıkk ama birlikte yapmıştık
sonra zar zor ikna ettim ve gittik aldık iki tane test biri ucuzlardan diğeri pahalı olanlardan
eve geldik yaptık ikisi de pozitif o gün de pazar
hemen dedim hastaneye gidelim kan aldılar sonuç pozitif dediler o ana kadar inanmamıştık Allaha şükür geldi bebişimiz:KK16:
biz de 7 ay falan korunmadık ve doğum kontrol hapından sonra ancak düzene girmiş vücut.
:nazar::nazar:

ben şüphelenince bir test aldım ve sabah erkenden kalkıp yaptım ve silik de olsa çift çizgi çıktı ama eşime söylemedim yatağa geri döndüm uyuyamadım da
sonra dışarı çıktık kayınvalideme gideceğiz dönüşte eczaneye uğrayalım dedim boşver dedi çünkü önceden böyle bir beklenti ile yine test yapmıştıkk ama birlikte yapmıştık
sonra zar zor ikna ettim ve gittik aldık iki tane test biri ucuzlardan diğeri pahalı olanlardan
eve geldik yaptık ikisi de pozitif o gün de pazar
hemen dedim hastaneye gidelim kan aldılar sonuç pozitif dediler o ana kadar inanmamıştık Allaha şükür geldi bebişimiz:KK16:
biz de 7 ay falan korunmadık ve doğum kontrol hapından sonra ancak düzene girmiş vücut.
:nazar::nazar:
ALLAH ım kucağına almayıda nasip etsin ve rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Eşimle çocuğumuzun olmasını çok istiyoduk. Adetim geciktiğinde test aldım ve pozitif çıktı. İnanamadığım için 2. kez test yaptım ve o da pozitif çıktı. Testi kırmızı kadife kutuya koydum ve eşime sana bi hediye aldım dedim. Eşim kutuyu açtığında gözlerine inanamadı çok mutlu oldu :)

X