- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
Adetime 2 gün kala hissettim mi ne, sabah hemen test yaptım pazar günüydü. Eşim dışarı çıkmıştı. Hemen o ara yaptım. Silik çıktı 2. çizgi. Akşama kadar yok değildir diye diye bi hal oldum ama söylemiyorum da eşime. Sende bi haller var çok telaşlısın diyip duruyor. Akşam üzeri eşim yine evde yokken 2 çocuğu olan bi arkadaşım var, onu aradım anlattım. Silik olunca ihtimal vermemiştim. Kesin hamilesin dedi. Başladım ağlamaya. :)) Sonra hemen bebeğimin ağzından mektup yazdım. "Babacığım şimdilik annemin karnındayım 8-9 aya kadar görüşeceğiz. Bu süreçte ve sonrasında bize çok iyi bakacağını ve seveceğini biliyorum. Ben dünyaya gözlerimi açtığımda her şey çok güzel olacak ve biz tam bir aile olacağız. Seninle çok güzel şeyler yapacağız" gibi şeyler yazdım. Karnıma da "baba beni sev" yazdım göz kalemiyle (Burdan nickini hatırlamadığım bi arkadaş yazmıştı, fikir hoşuma gidince yapmak istedim. ) test ve mektubu güzel bir kutuya koydum. Yemekten sonra bi hediyem var deyip verdim. Gözleri dolu dolu oldu. İnanamadı. 1,5 yıllık evliyiz. Bebeği yeni yeni düşünmeye başlamıştık. Allahıma çok şükür bekletmedi bizi. Bana sarıldı sonra diğer odaya gitti sakinleşince geldi :) karnımı açtı burda ne varmış diye "baba beni sev" yazısını görünce daha bi tuhaf oldu :) böylece öğrendi. Çok güzeldi.
Allah isteyen herkese nasib etsin.
şimdi tam 11 haftalığız :)
Allah isteyen herkese nasib etsin.
şimdi tam 11 haftalığız :)