-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
nerden geldim girdim bu konuya hala inanamıyorum okudukça ağladımRabbim bana ve tüm isteyenlere bu anları yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla
ayy ne ağladım her birinizin hikayesini okudukça.. Umarım buraya yazmak nasip olur bana da.. Az kaldı,hissediyorumm bunu çok içten.
ALLAH ım kucağına almayıda nasip etsin ve rabbim bizlerede nasip etsin inşallahben şüphelenince bir test aldım ve sabah erkenden kalkıp yaptım ve silik de olsa çift çizgi çıktı ama eşime söylemedim yatağa geri döndüm uyuyamadım da
sonra dışarı çıktık kayınvalideme gideceğiz dönüşte eczaneye uğrayalım dedim boşver dedi çünkü önceden böyle bir beklenti ile yine test yapmıştıkk ama birlikte yapmıştık
sonra zar zor ikna ettim ve gittik aldık iki tane test biri ucuzlardan diğeri pahalı olanlardan
eve geldik yaptık ikisi de pozitif o gün de pazar
hemen dedim hastaneye gidelim kan aldılar sonuç pozitif dediler o ana kadar inanmamıştık Allaha şükür geldi bebişimiz
biz de 7 ay falan korunmadık ve doğum kontrol hapından sonra ancak düzene girmiş vücut.
aynen arkadaşım allah işallah bizede nasip eder buraya yazmak
ALLAH ım kucağına almayıda nasip etsin ve rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
canım inşallah Allah en kısa sürede sana da nasip eder
aminnn canım aminnnn inşallah bugün kırmızıları gördüm ama rabbim hayırlı zamanda hayılısını nasip etsin...
üzülme canım sadece inan saraçoğlunun soğan kürünü denedin mi?