Evlilik arafesinde korunma yöntemlerini araştırmaya başladım. hap mı kullansam, eşim mi korunsa diye düşünürken bunları eşimle de paylaşıyorum en sağlıklı nasıl olur diye, bakıyorum ki o hiç oralı olmuyor. değişik bir ifadeyle yüzüme bakıyor. ne yani korunmamızı istemiyor musun dedim gülerek,evet bence gerek yok dedi. çok şaşırdım ve içten içe hoşuma gitti cevabı.genelde kadınlar hemen çocuk ister, erkekler ise erken der ya öyle alışmışım etrafımdan duymaya.sonra internetten araştırırken de hamile kalmanın o kadar da basit olmadığını anladım. uzun bir süreç,tedaviler gerekebiliyor.... zaten olana kadar belli bir zaman geçecek,bir de ben ertelemiyeyim diye düşündüm ve gerçekten korunmadım. tabi içten içe beklemeye başladım bu sefer. acaba hamile kalır mıyım diye.. evliliğimizin ikinci ayında adet dönemim yaklaştı baktım sancılarım var. olmadı dedim kendi kendime,hamile kalmadım.. sancım vuruyor hafif,sonra geçiyor.. adetim bir gün gecikince eşime bir test alalım dedim.. testi aldık o gün, akşam yaptım. o 5 dakika öyle uzun geldi ki.. yıllarca çocuğum olmamış da hamile kalmayı bekliyormuşum gibi heyecanlıydım,tir tir titriyordum heyecandan.. baktım çift pembe çizgi.. hemen koştum eşime 'burda çift çizgi mi var yoksa ben hayal mı görüyorum dedim' baktı evet çift çizgi dedi şaşkın bir şekilde.ama sanki bir çizgi biraz silik..hemen testin kullanma talimatını açtım. 'Çizginin silik olması sonucu değiştirmez' yazıyordu.evet hamileymişim dedim ve birbirimizi sarıldık. gözlerimiz dolu dolu, kalbim öyle hızlı atıyor.. şimdi 4 aylık hamileyim.Rabbime şükürler olsun kii hiç aratmadı,yokluğunu hissettirmedi.. etrafımdan çok erken diye olumsuz tepkiler alsam da,böyle mucivezi bir şey bence ertelemeye gelmez.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. :)