Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

bende hamile oldugumu bugun ogrendim yanlız tel.de solemek ıstemdıgım için eşime haber vermedim. şuan mesaide yaklasık 1 saate kadar gelır heycandan yerımde duramıyorum ve nasıl solıcegımı dusunuyorum ne yapmalıyımmmm

4 senedir bebek bekliyorduk korunmadığımız halde olmuyordu evliliğimizin 3.yılına yakın zamanda bir dış gebelik geçirdim sonra üzerinden 1 buçuk sene tam geçmeden tekrar hamile kaldım hiç beklemediğimiz bir anda geldi eğer hamile kalmasaydım 2 ay sonra aşılama yaptıracaktık allaha şükür gerek kalmadı adet olmam gereken tarihe yakın 3 gün falan süren kahverengi lekelenmem oldu ben o zaman izmire düğüne gitmiştim eşime hasta oldum ben dedim telefonda oda hayırlısı dedi sonra oda geldi izmire bir kaçgün kaldık geri eve döndük eve gelince benim lekelenmelerim geçti karın ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı falan başladı bende hava değişikliğindendir diye düşündüm adet tarihim geldi geçti gene bişey yok adetim 4 gün geçince eşime test aldırdım işten gelince hemen yptım 1 dakika içinde hemen çift çizgi çıktı ben testi yaparken eşim lavobodaydı :)))elini yüzünü yıkıyordu bende kapıyı vurdum çabuk çık çift çizgi çabuk çık dedim oda çıktı bi baktı çift çizgi sarıldı öptü benim gözlerim doldu şok olmuştuk ikimizde ama ben kendimi şartlamıştım kesin yok çıkmıycak diye işte böyle ertesi günde hastanede kan verdik kandada çıktı allaha şükürler olsun paşam şimdi yolda :))))allah olmayıp isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu

eşimle 4 önce karar vermiştik bebek sahibi olmaya... idrar testi yaptırdım ve hamileyim:) ama eşime degilim dedim üzüldü bitanem.. akşam o gelmeden koridora mumları dizdim y.odasına kadar ve duvara iki kagıt astım..birinde seni seven artık iki kalbim var...digerinde babacım ben 6 haftadır buradayım:) yazdım ve sembol olarak minik bir papuç koydum mumların arasına..heyecanla y.odasında bekledim ve eşim olayı anlayınca afalladı.beraber kucaklaşıp ağlaştık...
:emir_bebek:

adetin geçiktiğini anında fark eder dikatlidir zaten test alalım bi diye tutturdu ben yine tek çizgi göreceğim diye pek istemedim biraz oyaladım baktım olacak gibi değil cumartesi aldık test beraber baktık sonuca 2 çizgi pazar günü nöbetçi eczane aradık biraz pahalı amagüvenilr bi test daha aldık cift cizgi o gece uyuyamadık ikimizde ve mutlu son ultrasonda gördük her dakikayı beraber yaşadık canım kocam benim saat başı arıyo şimdiden panik ataklarda daha 5.haftadayım işten çıktım yanlız çalışma diye tutturdu evde napıcam bilmiyorum canım şimdiden sıkıldı

sabah eşime söylemeden evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. o an dilim tutuldu, heyecandan kalbim yerinden çıkacak zannettim :) sonucu eşime gösterdim hiçbir şey diyemeden, sarılıp mutluluğumuzu paylaştık. müjde vermek için ne hayallerim vardı ama bu şekilde haberi oldu :)

Adetim 2 gün geçmişti hamilelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm hemen planlarımı uygulamaya başladım. Akşama kadar eşime söylemedim akşam güzel bir masa hazırladım ve üçüncü bir tabak koydum her tabağın ortasına kalpli bir mum koyup yaktım gelince bir şaşırdı zaten. Önceden hazırladığım güzel bir kutunun içine testi koyup ona güzel bir not yazdım. Üçüncü tabağı sorunca ona bu hediyemi verdim afalladı anlayamadı önce. Sonra farkına varınca bana öyle bir sarıldı öptü ki kalbim yerinden çıkacaktı. Çok güzeldi:KK49:

Merhaba bayanlar hepinizi tebrik ediyorum,ben nişanlıyım henüz.Sizin tattığınız o dünyalar tatlısı duyguyu tatmadım eminim ki çok güzeldir ANNE ADAYI olmak ALLAHIM bana da nasip eder inşALLAH çok istiyorum.Size sadece bir sorum olucak bilmediğim için soruyorum :-) Nasip olursa evleneceğim inşallah ilk gecedemi hamile kaldıınız yani ilk gece hemen hamile kalınıyor mu bunu merak ediyorum da :-)

Canim korunmazsaniz ilk gecede hamile kalabilirsin. Benim bi arkadasima ilk gece hamile kalmazsin demis kim dediyse, kizin 9 ay sonra bebegi kucagindaydi:) korunmazsaniz kalirsin yani.

henüz kuzumun haberi yooook bi tane SEVGİLİ BABACIĞIM yzısıyla başlyan çıtçıtlı bi badi aldım hediye paketine ilk idrar testimle birlikte:KK52: koydum cuma günü evime gidecem memleketteyim şuan bakalım nolacak yok diyince çok üzüldü aşkım benimmm merakla bekliyorum ne tepki vereceğini:KK49::KK52:

Selam kızlar tesadüfen bu topiği buldum herkesin hikayesini okurken de bir güzel ağladım :)

Ben hastanede çalışıyordum hamile kalmadan önce adetim geçti o kadar test yaptım gebelik çıkmadı bir türlü geç döllenme olmuş meğersem en son arkadaşlarımın zoru ile bir test daha yaptım ve çift çizgiyi gördüm hayatım boyunca sevinçten ağladığım tek şeydi herhalde. Hastanenin tuvaletinden çıkamadım bir türlü öğrendiğimde 5.haftalık hamileydim. işten çıkmama 2 saat kalmıştı eşim evdeydi ve onu arayıp söylemedim. onun dşında herkes hamile olduğumu öğrenmişti :)
Eve gelirken bir bebek mağazasına gittim ve bebek patiği aldım yaptığım test sonucunu da bir hediye paketine koydum eve geldiğimde evde usta vardı ustanın gitmesini bekledim daha sonra sana bir hediyem war diyip patiği uzattım başta anlamadım yüzüme baktı kaldı sonrada testin olduğu paketi verdim ozaman anladı nasıl yani şaka mı yapıyorsn dedi beraber oturduk ağlaştık...
Çünkü ikimizinde problemleri wardı bana doktor çocuğun olma ihtimali çok düşük demişti eşime de varikosel teşhisi konmuştu ben tedavi olmadan hamile kalmam diyordum ama Rabbime şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattı şimdi dört gözle kızımızın gelmesini bekliyoruz...
Rabbim herkese nasip etsin inş.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

hamile kalmak hamilelik ne kadar da zor bir seymis benim için bunu evlendigimizde bilemezdim tabi o sebeple 3 yıl esimle gezdim toztum hiç düsünmedim gebelik ama hep esim korundu neyse...sonra arkadaslarım bir bir üremeye baslayınca bende artık bir seyler degisti ve anne olma istegi olustu tabi etrafımdaki tüm arkadaslarım bugun isteyip yarın hamile kaldıkları için:) bende öyle olurum zannediyordum kendimi( annemde tek yumurtalıkla 3 tane dogurmus bir kadın oldugu için emindim kendimden hemen olacak) ama hiçbirsey kafamda planladıgım gibi olmadı tam bir yıl ugrastık olmadı sonra ikinci yıl doktor doktor gezdik olmuyor diye yapılmayan tahlil tetkik sperm örnegi vs kalmadı sonuc cok saglıklı sperm ve yumurta nasıl hamile kalmıyorsun oluyordu ankarada gitmedigim doktor kalmadı hem özel hem devletten...neyse hal böyle olunca benim sinirlerim iyice yıprandı çünkü her ay doktor su zamanda iliskiye gir yumurtan çok güzel diyor yok bende tık:)
neyse artık dayanamadık barı yumurta çatlamıyor herhalde dedik çatlatma yaptılar tam iki kere oda hüsran!!!sonra asılama oldu oda hüsran böylece iki yılı geride bıraktım enson artık benim cocugum olmayacak bu doktor milleti de biseden anladıgı yok ben bıraktım bu isleri dedim ve esim beni benelux-paris turuna götürdü ki çok sinirlerim yıpranmıstı iki yılda...
neyse tatil bitti geldik ama ucakta yanaklarım kıpkırmızı olmus -bir kadeh saraptan sonra- arkadaslar uyardı ne oldu diye bende ucak daralttı beni falan dedim ne bileyim hamile oldugumu..
neyse ise basladım aradan zaman gecti reglim gecikti ama ben hic ihtimal vermiyordum hamile olacagıma...
neyse is arkadasımla alıs veris merkezine gittik oglen su cubuklardan aldık wc de yaptım iki dk da çift çizgi çıktı ki inanamadım arkadasımla sonra müdürümü cagırdık sagolsun oda kadın geldi beni hastaneye kan tahliline götürdü sonuç tabi ki pozitif anlatamam nasıl agladıgımı...
sonra ise geri döndük esimi aradım aksam partı var is yerinde erken gel seni de cagırdılar dedim neyse geldi esim onu cektim kenara nerde parti deyip duruyor cubugu gösterdim benimki bu ne ki diyor:) bende söyledim hamileyim diye ama sevincini anlatamam havalara uçtu resmen:) iste böyle benim hikayem allah isteyen herkese nasıp etsin aratmasın kimseyi..su anda 33 haftalık hamileyim ve kızımın sag saglım dogması için dua ediyorum....

hamile kalmak hamilelik ne kadar da zor bir seymis benim için bunu evlendigimizde bilemezdim tabi o sebeple 3 yıl esimle gezdim toztum hiç düsünmedim gebelik ama hep esim korundu neyse...sonra arkadaslarım bir bir üremeye baslayınca bende artık bir seyler degisti ve anne olma istegi olustu tabi etrafımdaki tüm arkadaslarım bugun isteyip yarın hamile kaldıkları için:) bende öyle olurum zannediyordum kendimi( annemde tek yumurtalıkla 3 tane dogurmus bir kadın oldugu için emindim kendimden hemen olacak) ama hiçbirsey kafamda planladıgım gibi olmadı tam bir yıl ugrastık olmadı sonra ikinci yıl doktor doktor gezdik olmuyor diye yapılmayan tahlil tetkik sperm örnegi vs kalmadı sonuc cok saglıklı sperm ve yumurta nasıl hamile kalmıyorsun oluyordu ankarada gitmedigim doktor kalmadı hem özel hem devletten...neyse hal böyle olunca benim sinirlerim iyice yıprandı çünkü her ay doktor su zamanda iliskiye gir yumurtan çok güzel diyor yok bende tık:)neyse artık dayanamadık barı yumurta çatlamıyor herhalde dedik çatlatma yaptılar tam iki kere oda hüsran!!!sonra asılama oldu oda hüsran böylece iki yılı geride bıraktım enson artık benim cocugum olmayacak bu doktor milleti de biseden anladıgı yok ben bıraktım bu isleri dedim ve esim beni benelux-paris turuna götürdü ki çok sinirlerim yıpranmıstı iki yılda...neyse tatil bitti geldik ama ucakta yanaklarım kıpkırmızı olmus -bir kadeh saraptan sonra- arkadaslar uyardı ne oldu diye bende ucak daralttı beni falan dedim ne bileyim hamile oldugumu..neyse ise basladım aradan zaman gecti reglim gecikti ama ben hic ihtimal vermiyordum hamile olacagıma...neyse is arkadasımla alıs veris merkezine gittik oglen su cubuklardan aldık wc de yaptım iki dk da çift çizgi çıktı ki inanamadım arkadasımla sonra müdürümü cagırdık sagolsun oda kadın geldi beni hastaneye kan tahliline götürdü sonuç tabi ki pozitif anlatamam nasıl agladıgımı...sonra ise geri döndük esimi aradım aksam partı var is yerinde erken gel seni de cagırdılar dedim neyse geldi esim onu cektim kenara nerde parti deyip duruyor cubugu gösterdim benimki bu ne ki diyor:) bende söyledim hamileyim diye ama sevincini anlatamam havalara uçtu resmen:) iste böyle benim hikayem allah isteyen herkese nasıp etsin aratmasın kimseyi..su anda 33 haftalık hamileyim ve kızımın sag saglım dogması için dua ediyorum....
Gerçekten çok duygusal, güzel ve dokunaklı bir hikayeniz varmış, çok duygulandım adınıza sevindim.. İnşallah mutluluğun meyvesi, nazlı kızınızı sağsalim kucağınıza alırsınız :nazar: :nazar:

Bizim biraz ters oldu,hamile olduğumu eşim bana haber verdi. İlk söylediğinde inanmadım bir de insanların ortasında söyleyince dondum kaldım ama ertesi sabah tekrarlayınca oğlum nasıl napıyor diye içime bir kurt düştü ve test yaptım sonra bir daha ve bir daha... 4 idrar testi, 1 kan testi ve 1 ultrason neticesinde gerçektende hamileydim. Bu kadar testi yapmamızın nedenide benim inanıp sonrasında babanın duruma inanmamasıydı. :) Şimdi hayırlısıyla oğluşumuzu bekliyoruz...

Son düzenleme:
ben de o kadar heyecanlıydım ki eşim yaptı testi meraklı gözlerle çift çizgi olmasını bekledik..vee 7.ayda nihayet çift çizgiyi gördük.ben çığlık attım banyoyla salon arası mekik dokudum sevinçten yerimde duramadım..sonra eşimle sarıldık ağlaştıkk..bu olay çok taze daha 1 saat önce aldık mutlu haberi :)

ben de o kadar heyecanlıydım ki eşim yaptı testi meraklı gözlerle çift çizgi olmasını bekledik..vee 7.ayda nihayet çift çizgiyi gördük.ben çığlık attım banyoyla salon arası mekik dokudum sevinçten yerimde duramadım..sonra eşimle sarıldık ağlaştıkk..bu olay çok taze daha 1 saat önce aldık mutlu haberi :)
Ayy ne güzel maşallah kucağıniza aldığınız günü de görürsünüz inş hayırlı olsun sağlıkla gelsin evinize

merhaba kızlar
2 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bebeğimiz olmadı.çok doktorlara gittik igneler vuruldum haplar içtim tık yok:KK53: umudumuzu kaybetmişdik artık oluruna bıraktık herşeyi kısmet dedik. aradan nerdeyse 2 ay geçmişdi adet günüm geldi ama bir türlü olamıyorum havalardandır diyorum 4 gün gecikti sulardandır diyorum 6 gün gecikti eşim tutturdu test yap diye yok diyorum ne yapcam hamile felan değilim ben :KK1: ya yap diyor yok diyorum üşütmüşümdür :KK1: enson zorla beni eczaneye götürüp test aldırttı o gün yine yapmadım sabah saat 6 gibiydi tuvalet için uyandım aklıma test geldi yapım bari dedim yaptım 2 çizgi :KK53: ay diyorum test bozuk :KK53: bakıyom bakıyom 2 çizgi :KK53: silinir şimdi biri diyorum :KK53: hala 2 çizgi :KK53: eşimin yanına koştum uyandırdım onu kalk kalk diyorum burda kaçtane çizgi var? zavallımda " 2 çizgi var negatifmi demek " diyor :KK1: başladım ağlamaya nasıl ağlıyorum nasıl yok böle bişey eşimde şaşkınlıkla beni sakinleştirmeye çalışıyor neoldu diyor ağlama " BABA OLUYOSUN" dedim inanmadı nasıl yani diyor kıyamam :KK43: sarılıp uzun süre ağladık eşimle hiç unutamam :KK43: şimdi 5 buçuk aylık hamileyim çok şükür bu satırları yazarken küçük kızımda tekme atıyor :KK49::emir_bebek::nazar: allah herkeze bu mutluluğu yaşatsın inşallah :nazar::KK49:

biz daha 3.5 aylık evliyiz adetim geçikince geçen hafta test yaptım tek çizgi yanındada silik bi çizgi daha vardı şaşkındım ertesi gün sabah tekrar test yaptım eşim kapıda bekliyo gene silik çıktı sanırım hamileyim dedim o şaşkın ben şaşkın gülmeye başladık aradan 2 gün geçti tekrar test yaptım bu sefer 2 çizgiyi gördüm :KK1: dünde sağlık ocağına gittim ordada idrar testi yaptırdım pozitif çıktı tam 4 tane test yaptırdım haa tabi kan testide yaptırdım onun sonucunuda bugün alıcam.. çok şaşkınım üzüntü mutluluk hepsi birarada bizim çokkk erken oldu:KK1:

merhaba kızlar
2 yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen bebeğimiz olmadı.çok doktorlara gittik igneler vuruldum haplar içtim tık yok:KK53: umudumuzu kaybetmişdik artık oluruna bıraktık herşeyi kısmet dedik. aradan nerdeyse 2 ay geçmişdi adet günüm geldi ama bir türlü olamıyorum havalardandır diyorum 4 gün gecikti sulardandır diyorum 6 gün gecikti eşim tutturdu test yap diye yok diyorum ne yapcam hamile felan değilim ben :KK1: ya yap diyor yok diyorum üşütmüşümdür :KK1: enson zorla beni eczaneye götürüp test aldırttı o gün yine yapmadım sabah saat 6 gibiydi tuvalet için uyandım aklıma test geldi yapım bari dedim yaptım 2 çizgi :KK53: ay diyorum test bozuk :KK53: bakıyom bakıyom 2 çizgi :KK53: silinir şimdi biri diyorum :KK53: hala 2 çizgi :KK53: eşimin yanına koştum uyandırdım onu kalk kalk diyorum burda kaçtane çizgi var? zavallımda " 2 çizgi var negatifmi demek " diyor :KK1: başladım ağlamaya nasıl ağlıyorum nasıl yok böle bişey eşimde şaşkınlıkla beni sakinleştirmeye çalışıyor neoldu diyor ağlama " BABA OLUYOSUN" dedim inanmadı nasıl yani diyor kıyamam :KK43: sarılıp uzun süre ağladık eşimle hiç unutamam :KK43: şimdi 5 buçuk aylık hamileyim çok şükür bu satırları yazarken küçük kızımda tekme atıyor :KK49::emir_bebek::nazar: allah herkeze bu mutluluğu yaşatsın inşallah :nazar::KK49:

Maşallah maşallah çok sevindim valla
yazdıklarınla duygulandım inanki.
RAbbim analı babalı büyütsün kucagına da almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah bende bebişimin tekmelerini görebilirim.
İnşallah kızım olur.
Seni çok iyi anlıyorum. Maşşallah bebişine

Son düzenleme:
X