- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
ay ne güzel yaa,herkesin bi anısı var...benim yok malesef2 doğum yaptım,ikisinde de sağolsun eşim benden daha meraklı ve mükemmeliyetçi
malum günden itibaren adet tarihimi hesapladı,sabırla bekledi,yarın regl olman lazım inş olmazsın deyip poşetten testi çıkardı,wc nin önünde benle beraber çift çizgiyi gördü,yok böyle kesin olmaz deyip kan testine götürdü,ertesi güne randevu almış bile doooğru dr.a...doğuma kadar herşeyi ince ince planladı sağolsun...utanmasa ver ben taşıyayım diyecekti
benim ona sürpriz yapmam çok zor çoooookkkkk
Zaten ikimiz de bebek istiyorduk. Daha adetim gecikmeden test yaptım, negatif çıktı, sonra bi daha yaptım yine negatif. Adetim 2 gün geçince yine yaptım, çift çizgi çıktı. Eşim salondaydı.Yanına gittim "Hamileyim" dedim.Eşimin tepkisi şu." İyi ne güzel. Hiç heyecan bırakmadın ki" :)
Negatifler yüzünden heyecanı kaçmış :)diğer negatiflerde kimbilir nasıl sevindi
Negatifler yüzünden heyecanı kaçmış :)
hamile olduğumu ben kocamdan öğrendim. eşim doktor olduğu için tahlili o yapmıştı bana telefonla sonucu bildirdi. o an işyerindeydim ve inanamadım :)
merhaba kızlarr...ben de eşime söyleyeceğim ama nasıl???kutuya yada pakete bebek eşyası koyup vermiş bazı arkadaşlar...napsam bilemedim...
cok gzel süprizler yapanlar var bence kopya cekebilrsin. Hayırlı olsun canım yuvanız her daim aydınlatsın yavrunuz saglıklı kavustursun size rabbim.
amin arkadaşımm seni de inşallah....kutuya koydum verdim akşam hallettimm
sagol canım. ee tepkisi nasıldı nasıl karsıladı